Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 INTEL RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:T: :T: :D στηλε και το boardaki στον hipro να στο κανει σφερα :D που θα μου παει δεν θα μου φτιαξει και το δικο μου :) να δω και μια ασπρη μερα με το asus μου χωρισ undervoltage κτλ κτλ κτλ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Μια ματια εδω πολυ κραξιμο ωμοςhttp://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=31&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 02:39] Μια ματια εδω πολυ κραξιμο ωμος http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=31&page=1 καλο καλο :D :D αυτη ειναι η πικρη αληθεια για τουσ preshot μασ :( τι να κανουμε ομωσ μπρωστα στισ επηδοσεισ ολα θα τα ιποστουμε :P :OT: look την υπογραφη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Ειναι προβλημα ωμος μεγαλο η θερμωκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιανουάριος 2, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αν είναι να το ρίξετε στο chat, γιατί δεν το κάνετε με pm (προσωπικά μυνήματα) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 2, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ τον 3500 0,09 που τον βρηκες??? Δεν είπε πουθενά "winchester" ή "90nm". Btw κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή. @Τακας 1) Καλύτερες επιδόσεις θα υπάρχουν. Το αν θα τις δεις εξαρτάται από σένα. 8) Αν το πρόβλημα σου είναι οι θερμοκρασίες, πάρε του καμμιά χάλκινη ψύχτρα. Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr το παραδεχομε ομωσ για γενικη χριση ιντερνετ κτλ πιστευω οτι η intel ειναι καλητεροι επεξεργαστεσ Κι εγώ που νόμιζα πως για γενική χρήση και internet χρειάζεσαι quad cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Κι εγώ που νόμιζα πως για γενική χρήση και internet χρειάζεσαι quad cpu. αμα καποιοσ ειχε τα λεφτα ασ το εκανε :D για σκεπσου Ο/C σε τεσερησ CPU:shifty: :shifty: HIPRO για ερευνισετο το θεμα ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 2, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 υπαρχει και ενα αλλο thread θα σας καλυψει απολυτα κριμα που λοιπουν καποια βασικα ατομα για να συνεχιστει http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9312καλη αναγνωση λολολολολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Ποιο πολυ τη φασαρια σκευτωμαι και οτι θα πρεπει να βαλω παλη Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 16:04] Ποιο πολυ τη φασαρια σκευτωμαι και οτι θα πρεπει να βαλω παλη Windows ελα ρε τακα σιγα το πραμα πολυ απο εμας εδω μεσα κανο πανο απο 5 φορεσ format το χρονο και setup για σκεπσου και τον HIPRO που καθε φορα που κανει κατι extreme κανει απο ενα format and setup μαζι :D :D τι να πουμε εμεισ οι απλοι overcklokers:( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 4, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Βλέπω έβαλες για πώληση την ψησταριά σου. Οπότε πας για 3500+; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 5, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Ρε παρε Amd θα δεις αρκετη αυξηση στις επιδοσεις σε σχεση με τον intel!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 5, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Ο 3500+ που έχει το e-shop είναι 0.09; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.