Τακας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 Θα μπω στο θεμα λοιπον...Εχω το ενα συστημα Intel 3.2 Prescott Ολα τα υποληπα τα λεει η υπογραφη μου για να μην τα ανφερω...9 Χρονια !!! Τωρα ειμουν πιστος στην σε συστηματα Intel.. Δεν εχω παραπονα..Τον τελευταιο καιρο αρχιζουν και μου τα περνω με μερικα πραγματα Ωπος Π.Χ Θερμωκρασιες....Ειμαι φανατικα πωρομενος Gamers..Λεω μετα απο τωσω καιρο να παω σε AMD Συστημα Π.Χ M\B MSI K8N NEO2 PLATINUM...KΑΙ C.P.U AMD 939 3.500+......Τα υπολοιπα μεταφερονται απο το παρων συστημα....Θελω τα φωτα σας γιατι με φωβηζει αυτη η κινηση....Δεν εχω δει και πως πανε τα συστηματα με AMD Γιατι ολοι γνωστοι εχουν Intel....Και φυσικα καλητερες θερμωκρασιες με Air Cooler...Απο αυτα που θα μου απαντησετε θα παρω την αποφαση να παω να τα παρω σε κανα 3μερες....Ευχαριστω...1) θα εχω καλητερες και εμφανεις επιδωσεις?και που? 2) Το MSI K8N NEO2 PLATINUM Ειναι καλη επιλογη??Και για O\C3)Τι μου πρωτηνετε Γενηκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Δεν χρειαζοταν να κανεις νεο θεμα. Μπες στο νημα που λεει msi k8n2 .. κτλ και θα παρεις οτι απαντηση ζητας. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα δεις τις εμφανεις επιδοσεις που ζητας. Αν σε ενδιαφερουν windows σε 64 bit ομως μη το σκεφτεσαι,αγορασε τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Με ενδιαφερουν windows σε 64 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αλλα Ολα τα υπολυπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Σε ολους τους τομεις και ιδιαιτερα σε 3d θα δεις βελτιωση. Εντος του 2005 υπαρχει περιπτωση να βαλεις τα 64αρικα. Θα εχεις μικροτερες θερμοκρασιες επισης. Αν θες για o/c κοιτα στο νημα που σου ειπα μιας και δεν του εχω κανει ακομα. Διαφορετικα κοιτα στο www.xbitlabs.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Φίλε μου, μη φοβάσαι, δεν δαγκώνει η AMD. 1) Γενικά θα έχεις καλύτερες επιδόσεις με τον 3500+, ειδικά αφού είσαι φανατικός gamer. 2) Όσον αφορά τη μητρική, δες εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9118 3) Εγώ προσωπικά ίσως έπαιρνα μικρότερο μοντέλο (3200+, ίσως και 3000+), γιατί πολύ απλά είναι πολύ φτηνότεροι και τερματίζουν περίπου στην ίδια συχνότητα. Και προσθέτω: 4) Θα έχεις πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες. 5) Λιγότερη κατανάλωση. 6) Θα μπορείς αργότερα να βάλεις 64μπιτες εφαρμογές. Και το σημαντικότερο, 7) Θα ξαναβρείς να χαμένη σου αξιοπρέπεια:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιανουάριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 τον 3500 0,09 που τον βρηκες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 βασικα ειμαι φανατικοσ intelakias και δεν το αλαζω με τιποτα ασχετο αν εφτιαξα ενα πισι στον αδερφο μου για παιχνιδια με amd και οντοσ οι amd τα πανε πολυ καλητερα σε παιχνιδια απ οτι οι intel και το παραδεχομε ομωσ για γενικη χριση ιντερνετ κτλ πιστευω οτι η intel ειναι καλητεροι επεξεργαστεσ απο κει και περα εσυ αποφασιζεισ τι θεσ και αναλογωσ περνεισ Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 D.J.AleXXX_gr, με τον ταπεινό μου Athlon XP 2500+, προχτές είχα βάλει να συμπιέζω μια ταινία divx και την είχα βάλει σε χαμηλή προτεραιότητα. Συγχρόνως, μπήκα internet ανοίγωντας όπως πάντα καμμιά 15αριά σελίδες και δεν αντιλήφθηκα την παραμικρή καθυστέρηση. Η ταινία συμπιέστηκε μια χαρά. Κανένα πρόβλημα.Τί εννοείς ακριβώς όταν λες ότι είναι καλύτεροι επεξεργαστές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Απο O\C Πανε καλα βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Δυσκολη αποφαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Βασικά όλοι τερματίζουν περίπου στα 2700MHz με default ή λίγη παραπάνω τάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Εδω τον βρηκα..http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=1038&Nav_Section_Id=1036&Catalog_Id=1&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Κοιτωντας βεβαια το συστημα σου εγω δε θα εκανα τετοια αλλαγη. Με τα ιδια χρηματα μπορεις να κανεις κατι αλλο, οπως πχ νεα οθονη ή να βαλεις raptors κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 LG 20.1'' 2010BΤωρα μολις τηβ πειρα raptors??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 02:11] D.J.AleXXX_gr, με τον ταπεινό μου Athlon XP 2500+, προχτές είχα βάλει να συμπιέζω μια ταινία divx και την είχα βάλει σε χαμηλή προτεραιότητα. Συγχρόνως, μπήκα internet ανοίγωντας όπως πάντα καμμιά 15αριά σελίδες και δεν αντιλήφθηκα την παραμικρή καθυστέρηση. Η ταινία συμπιέστηκε μια χαρά. Κανένα πρόβλημα. Τί εννοείς ακριβώς όταν λες ότι είναι καλύτεροι επεξεργαστές; αυτα τα κανει ανετα και ενασ ΗΤ ιντελ και ποιο γρηγορα πιστευω οπωσ και σε ziping , riping ειναι ποιο γρηγορη απ οτι εχω δει και οπωσ ειπε και ο προλαλισαντασ σε Ο/C πανε καλητερα οταν βρησκονται στα καταληλα χερια οπωσ του HIPRO που ολλα στα χερια του πετανε :D αρε PRO τι μας κανεισ παντοσ πιστευω οτι οι AMD στα παιχνιδια ειναι κορηφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 02:14] Δυσκολη αποφαση τακα αν ειναι για παιχνιδια τσιμπα τον amd αλλιοσ αναβαθμυσε το υπαρχον συστημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 02:20] αυτα τα κανει ανετα και ενασ ΗΤ ιντελ και ποιο γρηγορα πιστευω οπωσ και σε ziping , riping ειναι ποιο γρηγορη απ οτι εχω δει και οπωσ ειπε και ο προλαλισαντασ σε Ο/C πανε καλητερα οταν βρησκονται στα καταληλα χερια οπωσ του HIPRO που ολλα στα χερια του πετανε :D αρε PRO τι μας κανεισ παντοσ πιστευω οτι οι AMD στα παιχνιδια ειναι κορηφη Και εγω το εχω ακοθσει αυτο περι ziping , riping ειναι ποιο γρηγοροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 02:22] τακα αν ειναι για παιχνιδια τσιμπα τον amd αλλιοσ αναβαθμυσε το υπαρχον συστημα σου Οκ Αλλα δεν παιζω μονο Games Τον θελω να ειναι καλος στα περισοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 ΗΤΑΝ παιδια. ΗΤΑΝ. Ειδικα με χρηση win64 παρατηρειται αυξησει 20-30% στη συμπιεση. Οταν λεω raptors εννοω τους σκληρους δισκους της W.D που δουλευουν στις 10.000 στροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.