icy20 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Ευρωπαικα μαγαζια για πιθανη αγορα VGA για να εχω μετρο συγκρισης γιατι τα εχω ξεχασει.Ειχε μια λιστα παλια στο pctech αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 www.overclockers.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NARSIS Σεπτέμβριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 για να μην ανοιγω αλλο thread συνεχιζω το υπαρχον. αλλα μαγαζια εκτος Ελλαδος για αγορα hardware;να ειναι λιγο αξιοπιστα ρε παιδια, γιατι δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε αυτα. ειμαι του κλασσικου shopping.τα εξοδα shipping ποσα ειναι περιπου (απο Αγγλια ας πουμε λογω γλωσσας); Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Σεπτέμβριος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Είχα ανοίξει αυτό το thread με σκοπό αυτές τις ερωτήσεις http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=1767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzmoDeus Σεπτέμβριος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 www.ebuyer.comwww.aria.co.ukwww.simply.vo.ukwww.tekheads.co.ukεχω κανει αγορες και απο τα 4 κανενα προβλημα8οD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.