Alkis27 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 Ρε παιδιά θα τρελλαθώ ! Πηρα προχθές μια Pixelview 6600GT AGP. Φοβερή καρτούλα ! Περνάω τους drivers που είχε μέσα στο CD (66.81) και κάνω ένα μικρό overclock με την ενσωματομένη επιλογή που έχουν..Μετά σκέφτομαι να βάλω νεότερους drivers και περνάω τους 66.93 που είναι και οι τελευταίοι που έχει βγάλει η Nvidia. Πάω ξανά για την επιλογή overclock αλλά μάταια ! Είχε εξαφανιστεί !!! Πώς είναι δυνατόν οι 66.93 να μην έχουν επιλογή για overclock ??? Πώς θα κάνω με αυτους overclock ?? Υπάρχει κανά καλό prog για αυτή τη δουλειά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιανουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 χρειαζεσαι το coolbits....ειναι registry file...το πατας και μπαινει μονο του στο nvidia panel Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 μικρε μαλλον πρεπει εσυ και ο μπραδερ να μου κανετε ενα σεμιναριο πανω στις 6ΧΧΧ καρτες............πωλειται η 9800προ μου εντος ολιγου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιανουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:04] μικρε μαλλον πρεπει εσυ και ο μπραδερ να μου κανετε ενα σεμιναριο πανω στις 6ΧΧΧ καρτες............πωλειται η 9800προ μου εντος ολιγου. μικρο ειναι το ματι σου... :P οτι βοηθεια θες πες το...ακομα και την καρτα αν θες (sorry για το off-topic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobig64 Ιανουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 για δες εδω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Ιανουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Είναι επειδή δεν υποστηρίζεται η κάρτα γραφικών σου απο τους drivers. Και εγώ μία MSI 6600GT AGP έχω και είχα το ίδιο πρόβλημα. Αν πας να κατεβάσεις drivers από www.guru3d.com έχουν και ένα mod file που λύνει το πρόβλημα αυτό. Εγώ έχω τους 71.20 και είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Διόνυσος Είναι επειδή δεν υποστηρίζεται η κάρτα γραφικών σου απο τους drivers. Και εγώ μία MSI 6600GT AGP έχω και είχα το ίδιο πρόβλημα. μα τι λετε βρε παιδια για ασυμβατοτιτες καρτας γραφικων με drivers? ειναι καθαρα θεμα registry file! :rant: αυτο συνεμβενε καο με παλιοτερες εκδοσεις drivers, και κατεβαζες αυτο το registry file και ειχες overclock στις ρυθμισεις σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ΔιόνυσοςΚαι εγώ μία MSI 6600GT AGP έχω και είχα το ίδιο πρόβλημα Για μενα, κριμα που ενας τετοιος ανιδεος χρηστης εχει τετοιο εργαλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Κατεβασε αυτο που εχει σε λινκ ο Sobig64 και θα εισαι οκ..... ειναι πολυ απλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 01:16] Για μενα, κριμα που ενας τετοιος ανιδεος χρηστης εχει τετοιο εργαλειο! Καταρχην ποιος εισαι εσυ ρε φιλε να χαρακτηριζει καποιον χρηστη ανιδεο? δεν γεννηθηκαμε ολοι expert σε γνωσεις υπολογιστων....το παλικαρι μπορει να μην ηξερε για το registry file , so what? .... Θα ηταν καλυτερο να μην βγαζουμε γρηγορα και απερισκεπτα συμπερασματα ....Φιλικα Sorry για το :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Καταρχην ποιος εισαι εσυ ρε φιλε να χαρακτηριζει καποιον χρηστη ανιδεο? δεν γεννηθηκαμε ολοι expert σε γνωσεις υπολογιστων....το παλικαρι μπορει να μην ηξερε για το registry file , so what? .... Θα ηταν καλυτερο να μην βγαζουμε γρηγορα και απερισκεπτα συμπερασματα ....Φιλικα πιστευω πως και εσυ ο ιδιος θα το καταλαβες! απλα δεν εκφραστικεςετσι οπως εγω! σορυ:OT:Υ,Γ.:Και για να μην περασει αυτη η γνωμη και σε αλλους ''μικρους''ειπα να τον διορθοσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Κατεβασε αυτο που εχει σε λινκ ο Sobi64 και θα εισαι οκ..... ειναι πολυ απλο ! παντως η αληθεια ειναι πως αυτο ειναι αυτο που πρεπει να κανεις για να λυθει το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Ιανουάριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Εγώ απλώς είπα τι συνέβη σε μένα και πως διορθώθηκε, γιατιί και σε μένα δεν έβγαζε την επιλογή για overclock. Αν δεις τα τελευταία drivers στο readme file την 6600GT δεν την έχουνε. Εκτός και αν ανίδεοι είναι αυτοί απο το Guru3d!!! Να προσέχουμε τι λέμε, οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Διόνυσος Εγώ απλώς είπα τι συνέβη σε μένα και πως διορθώθηκε, γιατιί και σε μένα δεν έβγαζε την επιλογή για overclock. Αν δεις τα τελευταία drivers στο readme file την 6600GT δεν την έχουνε. Εκτός και αν ανίδεοι είναι αυτοί απο το Guru3d!!! Να προσέχουμε τι λέμε, οκ? Κανενα original driver οταν το κανεις εγκατασταση απο οπου και να το εχεις κατεβασειδεν σου βγαζει την επιλογη για overclocking!ειπαμε! ολα λυνονται με το file αυτο!Αρχική απάντηση από ΔιόνυσοςΝα προσέχουμε τι λέμε, οκ? και φυσικα παντα προσεχουμε τι λεμε!δεν λεμε αμα δεν ξερουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Ιανουάριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 00:22] και φυσικα παντα προσεχουμε τι λεμε!δεν λεμε αμα δεν ξερουμε! Αν ήξερες τι λες, θα είχες κατεβάσει το driver (+mod file) από Guru3d και θα έβλεπες ότι λειτουργεί και έτσι και δεν θα με αποκαλούσες ανίδεο με τόση ανέδεια από μέρος σου!!! Αφού μιλάω για mod file, μάλλον δεν πρόκειται για original driver! To file αυτό είναι .inf και προφανώς είναι μία δεύτερη λύση για το πρόβλημα αυτό! Και τέλος δεν σε ενδιαφέρει τι κάρτα γραφικών έχω και ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!!Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 4, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Διόνυσος Είναι επειδή δεν υποστηρίζεται η κάρτα γραφικών σου απο τους drivers. εγω φιλε Διόνυσος σε αυτη τη φραση κολλησα!αν ειναι δυνατων! που ακουστηκε τετοιο πραγμα![quoteΔεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα... την καλυτερη δουλεια θα κανεις!μπες στο θεμα ''καρτες γραφικων'' να μαθεις και κατι χρησιμο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Φεβρουάριος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ρε πεδια ηρεμια!Το οτι ξερουν καποιοι καποια πραγματα πανω στους υπολογιστες δεν σημαινει πως τα ξερουν ολοι!Εξαλου γι'αυτο ειμαστε ολοι σε αυτο το forum για να μαθουμε πραγματα τα οπια δεν ξερουμε και για να συμβουλευτουμε αυτοθς που τα ξερουν!Και στο κατω κατω κανενας δεν ξερει τιποτα γιατι οι υπολογιστες και τα χαρακτηριστικα τους αλλαζουν καθε μηνα σχεδων αν δεν κανω λαθος! Φιλικα παντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Μεινετε στο θεμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 και να μεινουμε.......ο ALkis27 εχει ενα μηνα να ποσταρει στο θεμα του..........να εκφραζεστε καλυτερα μερικοι μερικοι........χαλατε την εικονα του φορουμ με τις εκφρασεις σας και δινετε λαθος εντυπωση στους καινουριους χρηστες@Jumex......πες λιγο αναλυτικοτερα στον Αλκη τι πρεπει να κανει για να τελειωνει το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ανοιξε το notepad και γραψε τα εξης:REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]"CoolBits"=dword:00000003save με οτι ονομα θες αλλα με καταληξη .reg μετα διπλο κλικ πανω του και εισαι ετοιμος.Αντε να τελειωνουμε γιατι το σκισαμε το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.