anhelito Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 θέλω να πάρω ένα τσαμπαζίδικο ups. Στο e-shop έχω βρεί με 65 ευρώπουλα κ line interactive αλλά το κακό είναι ότι υποστηρίζουν σύνδεση μόνο με την σειριακή θύρα. Ναι αλλά εγώ δεν έχω ελεύθερη σειριακή. Κανά άλλος πουλάει φθηνότερα.
yanni Σεπτέμβριος 14, 2004 #2 Σεπτέμβριος 14, 2004 Νομίζω όταν κοίταγα και εγώ είχα δει ποικιλία στο infoshop.
anhelito Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #3 Σεπτέμβριος 14, 2004 Κ το ε-σοπ έχει πολύ καλές τιμές αλλά δεν έχει φθηνά με usb σύνδεση για τον υπολογιστή. Τέσπα θα πάρω κ ας είναι με σειριακή. Βασικά το χρειάζομαι ίσα-ίσα για να προλάβω να πατήσω το κουμπί για να κλείσει ο υπολογιστής. Δεν θέλω πολλά πολλά.
yanni Σεπτέμβριος 14, 2004 #4 Σεπτέμβριος 14, 2004 Το Mustek το πήρα πρόσφατα από e-shop. Μου κρατάει τον υπολογιστή της υπογραφής + την 19΄΄ LG για 4-5 λεπτά. Νομίζω αρκούν για να πατήσεις το κουμπί.... :073: Σε τελική αν δεν σου φτάνει παίρνεις και δεύτερο!!!! :118:
anhelito Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #5 Σεπτέμβριος 14, 2004 το σκέφτηκα. Ας μην το συνδέσω με τον υπολογιστή. Θα βάλω μόνο το tower αν είναι. Οπότε θα προλάβω να κλείσω το πι-σι. Θα το τσιμπήσω.
yanni Σεπτέμβριος 14, 2004 #6 Σεπτέμβριος 14, 2004 Ναι ρε συ. Βασικά η serial σύνδεση είναι για να βλέπεις γενικά στοιχεία από το πρόγραμμα του UPS για το UPS. Βασικά όμως δεν σου χρειάζεται μιας και το mustek σε ενημερώνει ηχητικά. Όταν δεν υπάρχει παροχή ακούγεται ένας έντονος ήχος σε σχετικά αραιά χρονικά διαστήματα ο οποίος γίνεται ποιο συχνός όταν η μπαταρία τελειώνει. Οπότε χοντρικά ξέρεις πότε πλησιάζει το... μοιραίο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.