Jump to content

Prescott 3.0E SL7KB

Shidokanjohn1442169079

Recommended Posts

Μπράβο shido, και καλώς ήλθες. Πολύ καλά αποτελέσματα αλλά σαν D0 πρέπει να πηγαίνει κι' άλλο. Ισως βέβαια να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με την ABIT γιατί άν κρίνω απο τον δικό μου με την ΑSUS είδα μεγάλη διαφορά, μετά απο την περιποίηση βέβαια. Πάντως καλή προσπάθεια και συνέχισε. :yelclap:

Πόσο μπορείς να το πάς? Πάντως με τον παλιό τον C0 που έχω στην ABIT δεν άκουγε πάνω απο 1,550 ενώ με την ASUS κατάφερα να τον δουλέψω με 1,600...Βλέπεις οι ανάγκες του PRESCOT σε ρεύμα είναι πολύ μεγάλες και δεν παιζoυν ρόλο μόνο τα πόσα volt θα δώσεις απο το Bios...

Αλήθεια, παρατήρησα ότι τα AGP-PCI σου είναι λίγο πάνω. Μηπως αυτά σε φρενάρουν; Σε τόσο ψηλά fsb δεν κλειδώνουν;

Εγω τα ξεκλειδωσα...Ειναι μερικες ρυθμισεις που θελειε η αμπιτ. ;)

Τι προτείνεις? Έχω κάτι αλουμινένια coolermaster by hacshop σε 6mosfets (δεν έχω και άλλα) :022:

Εγώ προτείνω να ανοίξεις ένα θεματάκι δικό σου και να πάρεις ιδέες και απαντήσεις από τους άλλους.

Ετσι θα μείνει καθαρό και το πόστ του shido...όπου θα μας μιλάει για το overclocking project του.

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.