maddoctor Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 Είμαι γραμμένος σε ένα site του εξωτερικού που μου στέλνει καθημερινά νέα.Σήμερα στην αλληλογραφία μου ανάφερε αυτό: nForce2 Cooling Patch !!!Όπως αναφέρει ο τυπάς από το site, το δοκίμαζε 5 μέρες πριν ανεβάσει την πληροφορία στο site.Η έκδοση δεν είναι επίσημη φυσικά.Το προγραμματάκι αυτό κατεβάζει την θερμοκρασία σε συστήματα με Nforce 2 χρησιμοποιώντας όχι μόνο το βασικό S1, αλλά και τα C0/C1/C2.Έτσι η θερμοκρασία σε κατάσταση idle, κατεβαίνει κατά 5-10 βαθμούς κελσίου.Ο driver αυτός είναι μόνο για τα 2000/ΧΡ.Όπως αναφέρει σε αυτόν η θερμοκρασία σε κατάσταση idle, έπεσε κατά 18 βαθμούς!!! Εγώ πάντως προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αφού τώρα είμαι στην δουλειά.Θα το βάλω το βράδυ όταν γυρίσω και θα σας πω απόψεις.Εάν το δοκιμάσει κανένας άλλος πιο πριν, ας μας πει τι είδε.nForce2 Cooling Patch.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Αν δουλευει πολυ καλη φαση! Θα το δοκιμασω το βραδυ γιατι τωρα παω για δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 ριχνει θερμοκρασια του chipset ή της cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin1442169065 Σεπτέμβριος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Αφού foldάρουμε συνέχεια ρε γιατρέ, δεν μας βολέυει.Και όσοι δεν foldάρουνε και νομιζουν οτι τους βολεύει, να αρχίσουν αμέσως για να μην κάνει ούτε για αυτούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Σύμπτωση? Σε περίπτωση που είναι για την cpu..... Στο σύστημά μου έχω μια εγκατάσταση των XP από την οποία λείπουν κάποιοι drivers ( είναι under construction εγκατάσταση!!!! ) μεταξύ των οποίον και του chipset. Στην συγκεκριμένη εγκατάσταση μέτραγα 38C idle στην cpu με τον ανεμιστήρα της cpu στο 55% ( speedfan ole! ). Στην normal εγκατάσταση των XP είχα 47C πάλι με τον ανεμιστήρα στο 55%. Αλλά η πλάκα είναι ότι στο BIOS με τον ανεμιστήρα στο 100% είχα 43C. Μάλιστα το speedfan έχει πολύ πλάκα. Η πρώτη φωτογραφία είναι μετά το boot στα full XP, ενώ η δεύτερη από την εγκατάσταση που δεν περιέχει οδηγούς. Α! Προσέχτε και την διαφορά στο load που μου δείχνει το πρόγραμμα για το UPS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolt1442169065 Σεπτέμβριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 [offTopic] Δεν ειμαστε ποτε idle [/offTopic]ΤΣΙΤΑ FOLDING Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 [offTopic] Δεν ειμαστε ποτε idle [/offTopic]ΤΣΙΤΑ FOLDING :109: :109: :109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Αφού foldάρουμε συνέχεια ρε γιατρέ, δεν μας βολέυει.Και όσοι δεν foldάρουνε και νομιζουν οτι τους βολεύει, να αρχίσουν αμέσως για να μην κάνει ούτε για αυτούς! Γράφω όμως ότι σε κατάσταση idle θα πέφτουνε 5-10 βαθμούς.Σε full κατάσταση θα πέφτουνε πιο λίγο ίσως 1-2.Δεν ξέρω βρε παιδιά ιτ ακριβώς ρίχνει, αφού τώρα το είδα και δεν έχω που να το δοκιμάσω.Εάν μπορεί κάποιος σας, ας το δει, γιατί εγώ το βράδυ θα το δω όταν πάω σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Σεπτέμβριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Μηπως απλα μιλαμε για μια αλλη εκδοση του cpuidle???Γιατι δεν εχει καμια ουσια να το χρησιμοποιησει καποιος που κανει folding, οπως αναφερουν και οι προηγουμενοι, γιατι στανταρ θα απασχολει μεγαλο ποσοστο του cpu για να ριχνει τη temp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Μηπως απλα μιλαμε για μια αλλη εκδοση του cpuidle???Γιατι δεν εχει καμια ουσια να το χρησιμοποιησει καποιος που κανει folding, οπως αναφερουν και οι προηγουμενοι, γιατι στανταρ θα απασχολει μεγαλο ποσοστο του cpu για να ριχνει τη temp. Δεν νομίζω να είναι.Εξάλου μέσα στο site αναφέρει ότι πχ δεν έχει καμία σχέση με το vcool.Πάντως από ότι είδα είναι της ομάδας NGO Group και βρήκα και αλλού να αναφέρετε : Nvplanet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Δουλεύει αλλά όταν λέμε idle λέμε idle.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.