Jump to content

nForce2 Cooling Patch

maddoctor

Recommended Posts

Είμαι γραμμένος σε ένα site του εξωτερικού που μου στέλνει καθημερινά νέα.Σήμερα στην αλληλογραφία μου ανάφερε αυτό: nForce2 Cooling Patch !!!Όπως αναφέρει ο τυπάς από το site, το δοκίμαζε 5 μέρες πριν ανεβάσει την πληροφορία στο site.Η έκδοση δεν είναι επίσημη φυσικά.Το προγραμματάκι αυτό κατεβάζει την θερμοκρασία σε συστήματα με Nforce 2 χρησιμοποιώντας όχι μόνο το βασικό S1, αλλά και τα C0/C1/C2.Έτσι η θερμοκρασία σε κατάσταση idle, κατεβαίνει κατά 5-10 βαθμούς κελσίου.Ο driver αυτός είναι μόνο για τα 2000/ΧΡ.Όπως αναφέρει σε αυτόν η θερμοκρασία σε κατάσταση idle, έπεσε κατά 18 βαθμούς!!! Εγώ πάντως προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αφού τώρα είμαι στην δουλειά.Θα το βάλω το βράδυ όταν γυρίσω και θα σας πω απόψεις.Εάν το δοκιμάσει κανένας άλλος πιο πριν, ας μας πει τι είδε.

nForce2 Cooling Patch.zip

Σύμπτωση? Σε περίπτωση που είναι για την cpu.....

Στο σύστημά μου έχω μια εγκατάσταση των XP από την οποία λείπουν κάποιοι drivers ( είναι under construction εγκατάσταση!!!! ) μεταξύ των οποίον και του chipset. Στην συγκεκριμένη εγκατάσταση μέτραγα 38C idle στην cpu με τον ανεμιστήρα της cpu στο 55% ( speedfan ole! ). Στην normal εγκατάσταση των XP είχα 47C πάλι με τον ανεμιστήρα στο 55%. Αλλά η πλάκα είναι ότι στο BIOS με τον ανεμιστήρα στο 100% είχα 43C.

Μάλιστα το speedfan έχει πολύ πλάκα.

Η πρώτη φωτογραφία είναι μετά το boot στα full XP, ενώ η δεύτερη από την εγκατάσταση που δεν περιέχει οδηγούς.

Α! Προσέχτε και την διαφορά στο load που μου δείχνει το πρόγραμμα για το UPS!!!

post-47-1442173748,4835_thumb.jpg

post-47-1442173748,5391_thumb.jpg

Αφού foldάρουμε συνέχεια ρε γιατρέ, δεν μας βολέυει.

Και όσοι δεν foldάρουνε και νομιζουν οτι τους βολεύει, να αρχίσουν αμέσως για να μην κάνει ούτε για αυτούς!

Γράφω όμως ότι σε κατάσταση idle θα πέφτουνε 5-10 βαθμούς.Σε full κατάσταση θα πέφτουνε πιο λίγο ίσως 1-2.Δεν ξέρω βρε παιδιά ιτ ακριβώς ρίχνει, αφού τώρα το είδα και δεν έχω που να το δοκιμάσω.Εάν μπορεί κάποιος σας, ας το δει, γιατί εγώ το βράδυ θα το δω όταν πάω σπίτι.

Μηπως απλα μιλαμε για μια αλλη εκδοση του cpuidle???Γιατι δεν εχει καμια ουσια να το χρησιμοποιησει καποιος που κανει folding, οπως αναφερουν και οι προηγουμενοι, γιατι στανταρ θα απασχολει μεγαλο ποσοστο του cpu για να ριχνει τη temp.

Μηπως απλα μιλαμε για μια αλλη εκδοση του cpuidle???Γιατι δεν εχει καμια ουσια να το χρησιμοποιησει καποιος που κανει folding, οπως αναφερουν και οι προηγουμενοι, γιατι στανταρ θα απασχολει μεγαλο ποσοστο του cpu για να ριχνει τη temp.

Δεν νομίζω να είναι.Εξάλου μέσα στο site αναφέρει ότι πχ δεν έχει καμία σχέση με το vcool.Πάντως από ότι είδα είναι της ομάδας NGO Group και βρήκα και αλλού να αναφέρετε : Nvplanet.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.