Jump to content

Εχει κανεις την MSI K8N-NEO PLATINUM ?

Drifteras

Recommended Posts

Εχω τη συγκεκριμενη μητρικη εδω και καναδυο μηνες το πολυ και δεν εχω καταφερει να δειξει σωστα τη θερμοκρασια του επεξεργαστη.

Οταν ειχα το μαμα bios ειχα 63-67 βαθμους σε idle !!

Μετα και απο συμβουλες εβαλα το τελευταιο bios , συγκεκριμενα την εκδοση 1.3

Στο επομενο boot ειχα μια πτωση της ταξεως των 20-25 βαθμων..σημειωτεον οτι ο 64μπιτος 3000 που ειναι τωρα πανω ηταν απ την αρχη με υδροψυξη...

Μετα απο 1-2 μερες και χωρις να κανω καμια απολυτως αλλαγη οι θερμοκρασιες που μου εδειχνε επανηλθαν στις παλιες απο....μονες τους!! και ετσι βλεπω τωρα το mbm και εχει 52 βαθμους σε idle παλι...ο επεξεργαστης ειναι στη default συχνοτητα...

Εχει κανεις με αυτη τη μαμα σταθερες θερμοκρασιες η καποια προταση για bios???? :070:

Το ιδιο προβλημα εχω δει και εδω:

http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=60251

post-318-1442173747,8972_thumb.jpg

Την ιδια ακριβως εχει και ενας φιλος μου με τον A64 και ουτε καν overcklocking δεν εχει κανει αλλα του δειχνει 60+

ειναι προβλημα της μητρικης μην ανησυχεις δε δειχνει καλα το temp κοιτα μπας και βγαλουν κανα bios...

Φιλε εχω και εγω την εν λογω μητρικη.Μην ασχολεισε καθολου με τις θερμοκρασιες που δειχνει.Μου εχουν τυχει φασεις που ενω εδειχνε 45βαθμους κανοντας επανεκινηση εδειχνε 65.Εγω μετραω τη θερμοκρασια με το aerogate2 και εχω idie 40 kai load 47.

Και με τα utils της msi τα ιδια μου δειχνει . . . εβαλα και το τελευταιο bios και φαινεται να επεσε λιιιιγο ακομα η θερμοκρασια...αντε σε 5-6 εκδοσεις θα δω και την κανονικη....

Μα καλα μιλαμε για τοσο πολλες δυνατοτητες για overclocking και δεν μπορει να μετρησει μια θερμοκρασια σωστα....δεν ασχολουνται καθολου με τον τομεα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.