Drifteras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 Εχω τη συγκεκριμενη μητρικη εδω και καναδυο μηνες το πολυ και δεν εχω καταφερει να δειξει σωστα τη θερμοκρασια του επεξεργαστη. Οταν ειχα το μαμα bios ειχα 63-67 βαθμους σε idle !! Μετα και απο συμβουλες εβαλα το τελευταιο bios , συγκεκριμενα την εκδοση 1.3 Στο επομενο boot ειχα μια πτωση της ταξεως των 20-25 βαθμων..σημειωτεον οτι ο 64μπιτος 3000 που ειναι τωρα πανω ηταν απ την αρχη με υδροψυξη... Μετα απο 1-2 μερες και χωρις να κανω καμια απολυτως αλλαγη οι θερμοκρασιες που μου εδειχνε επανηλθαν στις παλιες απο....μονες τους!! και ετσι βλεπω τωρα το mbm και εχει 52 βαθμους σε idle παλι...ο επεξεργαστης ειναι στη default συχνοτητα... Εχει κανεις με αυτη τη μαμα σταθερες θερμοκρασιες η καποια προταση για bios???? :070: Το ιδιο προβλημα εχω δει και εδω: http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=60251 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Με τα utilities της MSI, τί θερμοκρασίες σου δείχνει;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo23 Σεπτέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 με την Albatron φτάνω τους 54 σε full load Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Την ιδια ακριβως εχει και ενας φιλος μου με τον A64 και ουτε καν overcklocking δεν εχει κανει αλλα του δειχνει 60+ειναι προβλημα της μητρικης μην ανησυχεις δε δειχνει καλα το temp κοιτα μπας και βγαλουν κανα bios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Mην δινεις σημασια στο τι λεει το BIOS......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Σεπτέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Φιλε εχω και εγω την εν λογω μητρικη.Μην ασχολεισε καθολου με τις θερμοκρασιες που δειχνει.Μου εχουν τυχει φασεις που ενω εδειχνε 45βαθμους κανοντας επανεκινηση εδειχνε 65.Εγω μετραω τη θερμοκρασια με το aerogate2 και εχω idie 40 kai load 47. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifteras Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Και με τα utils της msi τα ιδια μου δειχνει . . . εβαλα και το τελευταιο bios και φαινεται να επεσε λιιιιγο ακομα η θερμοκρασια...αντε σε 5-6 εκδοσεις θα δω και την κανονικη....Μα καλα μιλαμε για τοσο πολλες δυνατοτητες για overclocking και δεν μπορει να μετρησει μια θερμοκρασια σωστα....δεν ασχολουνται καθολου με τον τομεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 το νέο bios 1.4 λύνει αυτό ακριβώς το πρόβλημαhttp://www.msi.com.tw/program/support/bios/bos/spt_bos_detail.php?UID=572&kind=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Εγω την εχω φιλε με το 1.3 ,απο τη μανα της ,ομως ποτε ο επεξεργαστης δεν ξεπερναει τους 50βαθμους.Αρα η η δικια σου ειναι ελαττωματικη η κατι αλλο φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifteras Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 To 1.4 οντως λυνει το προβλημα και σε idle εχω 35 βαθμους..το ατιμο το bios βγηκε μια μερα αφου εψαξα αν υπαρχει...να δουμε ποσο θα κρατησει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.