Jump to content

Nikon 8700 ή Olympus C-8080 ?

Samael

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Aν εχει κανεις μια απο τις 2 ας πει καμια αποψη γιατι εχω καταληξει στην αγορα μιας εξ αυτων στην κατηγορια των 8ΜP.

Review εχω διαβασει αλλα θελω κ την αποψη καποιου χρηστη ;)

Έχεις διαλέξει σε εταιρείες που είναι κολοσσοί στο είδος τους, μην μπαίνεις σε διλήμματα και αγόρασε την ομορφότερη αφού και οι δύο προσφέρονται για άπυρες δυνατότητες λήψης :023:

Ρώτησε κόστος αναλωσίμων (μπαταρία ,φορτιστές) και κόστος περιφερειακών( φακοί φίλτρα κλπ).

Για μια τόσο καλή και ακριβή φωτό πάς σίγουρα για αναβάθμιση σε βάθος χρόνου ή επέκταση αφού θα την βαστήξεις αρκετά...

Tα παντα θα αγοραστουν απο www.nomatica.com που εχει καταπληκτικες τιμες απο οτι ειδα!

Θα τα παρω πακετο λοιπον ;)

Ποιο πακετο ομως ειναι το θεμα....

Εγω φιλε μου θα σου προτεινα να παρεις την olympus την εχει ο θειος μου και ειναι οτι καλητερο για μενα ευχρηστη αξιοπιστη και ειναι και πιο φτηνη σε θεμα service και ανταλλακτικων!Τωρα δεν ξερω εγω τη γνωμη μου ειπα εσυ αποφασιζεις.

• 1 month later...

Θα σου πρότεινα Olympus c-8080.Eχω χρησιμοποιήσει μια μηχανή ενός φίλου μου και βγάζει καταπληκτικές φωτο. Αλλά γιατί να ‘πας’ τόσο μακριά για να την αγοράσεις; Στην ίδια τιμή την βρίσκεις εδώ: http://www.pixmania.com/gr/gr/42461/art/olympus/camedia-c-8080-wide-zoom.html και με λιγότερα μεταφορικά + ελληνική εγγύηση! Και σε μερικές μέρες θα την αγοράσω και εγώ.

Στην κατηγορία 7-8 Mpxls υπάρχοθν μηχανές με εναλλάξιμους φακούς???

Προσοχή δεν εννοώ SLR.

Ευχαριστ'ω.

Thanx Larissakis ;)

Οι τιμες ειναι με ή χωρις ΦΠΑ?

Την καμερα την παριγγηλα χθες ετσι κ αλλιως...θα σας πω κ εντυπωσεις απο βδομαδα :D

Cosmic εναλλαξιμοι φακοι=SLR ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.