Samael Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 Aν εχει κανεις μια απο τις 2 ας πει καμια αποψη γιατι εχω καταληξει στην αγορα μιας εξ αυτων στην κατηγορια των 8ΜP. Review εχω διαβασει αλλα θελω κ την αποψη καποιου χρηστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo23 Σεπτέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Έχεις διαλέξει σε εταιρείες που είναι κολοσσοί στο είδος τους, μην μπαίνεις σε διλήμματα και αγόρασε την ομορφότερη αφού και οι δύο προσφέρονται για άπυρες δυνατότητες λήψης :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Ρώτησε κόστος αναλωσίμων (μπαταρία ,φορτιστές) και κόστος περιφερειακών( φακοί φίλτρα κλπ).Για μια τόσο καλή και ακριβή φωτό πάς σίγουρα για αναβάθμιση σε βάθος χρόνου ή επέκταση αφού θα την βαστήξεις αρκετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Tα παντα θα αγοραστουν απο www.nomatica.com που εχει καταπληκτικες τιμες απο οτι ειδα! Θα τα παρω πακετο λοιπον Ποιο πακετο ομως ειναι το θεμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckdiablo555 Σεπτέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Εγω φιλε μου θα σου προτεινα να παρεις την olympus την εχει ο θειος μου και ειναι οτι καλητερο για μενα ευχρηστη αξιοπιστη και ειναι και πιο φτηνη σε θεμα service και ανταλλακτικων!Τωρα δεν ξερω εγω τη γνωμη μου ειπα εσυ αποφασιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissakis Οκτώβριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Θα σου πρότεινα Olympus c-8080.Eχω χρησιμοποιήσει μια μηχανή ενός φίλου μου και βγάζει καταπληκτικές φωτο. Αλλά γιατί να ‘πας’ τόσο μακριά για να την αγοράσεις; Στην ίδια τιμή την βρίσκεις εδώ: http://www.pixmania.com/gr/gr/42461/art/olympus/camedia-c-8080-wide-zoom.html και με λιγότερα μεταφορικά + ελληνική εγγύηση! Και σε μερικές μέρες θα την αγοράσω και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Οκτώβριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Στην κατηγορία 7-8 Mpxls υπάρχοθν μηχανές με εναλλάξιμους φακούς???Προσοχή δεν εννοώ SLR.Ευχαριστ'ω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 15, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Thanx Larissakis Οι τιμες ειναι με ή χωρις ΦΠΑ? Την καμερα την παριγγηλα χθες ετσι κ αλλιως...θα σας πω κ εντυπωσεις απο βδομαδα Cosmic εναλλαξιμοι φακοι=SLR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.