Jump to content

ποιο bios για 9800xt

Tigas

Recommended Posts

Παλιότερα είχα βάλει, επιρεασμένος απο διάφορες φήμες οτι με προ->ΧΤ βιος έπερνες τσαμπέ επιδώσεις σε σχέση με το να ανεβάσεις στα ρολόγια της ΧΤ. Εγώ δεν τις είδα ποτέ. Αντίθετα όντας κάτοχος R350 είδα ένα κάρο λάθη στα shaders στο FarCry και στο μέλλον σε περισσότερα παιχνίδια DX9. Τελικά κατέληξα να ψάξω λίγο τα timings των μνημών μου και να φλασάρω μετά απο dump το ίδιο βιος με ρολόγια ΧΤ και timings πειραγμένα απο το rabit.

Τελικά κατέληξα να ψάξω λίγο τα timings των μνημών μου και να φλασάρω μετά απο dump το ίδιο βιος με ρολόγια ΧΤ και timings πειραγμένα απο το rabit.

To κανεις λιγο πιο λιανα γιατι δεν πολυ καταλαβα τι ακριβως εκανες

Εμενα μου έδωσαν ένα bios με πραγμένα timmings που ακόμα δεν το έχω βάλει . Αλλα μου είπανε ότι αν κανεις την προ@χτ δεν θα μπορείς να τρέξεις τα demo της ATi
Αυτό ισχύει αν έχεις R350 μόνο.Ο R350 διαφοροποιείτε σε επίπεδο hardware όσον αφορά τους Shaders DX9, απο τον R360. Tα demo της ΑΤΙ μάλλον θα είναι τίγκα (κατα το Tigas....lol) στα shader effects για να δείξουν τι ψάρια πιάνει η 9800προ. Άποψή μου:δές απο το AtiTool τι πυρήνα έχεις. Εάν έχεις R360, βάλε καλή ψύξη και φλάσαρε (καλού κακού βάλε και το AtiTool να σου βρεί τα όρια core/memory, μπορεί να μην σε παίρνει ή να πάς και πάνω απο της ΧΤ χρονισμούς). Εάν έχεις R350 παίξε με τα timings on the fly μέσα στα Win απο το AtiTray και αφού σφίξεις artifict free κάνε dump το βιος σου, επεξεργάσου το με τον ''λαγό'', δώσε χρονισμούς ΧΤ (ή και παραπάνω αν σε παίρνει), σφίξε τα timings και φλάσαρε.Good luck...

Αυτό ισχύει αν έχεις R350 μόνο.Ο R350 διαφοροποιείτε σε επίπεδο hardware όσον αφορά τους Shaders DX9, απο τον R360. Tα demo της ΑΤΙ μάλλον θα είναι τίγκα (κατα το Tigas....lol) στα shader effects για να δείξουν τι ψάρια πιάνει η 9800προ. Άποψή μου:δές απο το AtiTool τι πυρήνα έχεις. Εάν έχεις R360, βάλε καλή ψύξη και φλάσαρε (καλού κακού βάλε και το AtiTool να σου βρεί τα όρια core/memory, μπορεί να μην σε παίρνει ή να πάς και πάνω απο της ΧΤ χρονισμούς). Εάν έχεις R350 παίξε με τα timings on the fly μέσα στα Win απο το AtiTray και αφού σφίξεις artifict free κάνε dump το βιος σου, επεξεργάσου το με τον ''λαγό'', δώσε χρονισμούς ΧΤ (ή και παραπάνω αν σε παίρνει), σφίξε τα timings και φλάσαρε.Good luck...

Thx φίλε οutlaw θα αρχίσω τα πειράματα :077:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.