Jump to content

Προβλημα με κατι!!!!!!!

vayper

Recommended Posts

καλησπερα και παλι.

Εχω το εξης προβλημα:

Ξεκιναω το μηχανημα αλλα δεν μου δινει σημα η οθονη!!!!:022: :022:

Εβγαλα τα παντα απο πανω και τα δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη και δουλευουν τελεια.Ακομα και η καρτα γραφικων.Το μονο που δεν μπορεσα να δω ειναι η μητρικη.

Το ερωτημα ειναι:Φταιει τελικα η μητρικη?????Του εχει τυχει κανενος κατι παρομοιο?????

Ευχαριστω.

μαλλον πρεπει να μετατραπει σε επιδημια ...(βλεπε http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=1279 ) όπως είπα και εκει η καύτερη ενεργεια είναι να δοκιμασεις μια καρτα τριτου ατομου στο συστημα σου για να δεις αν δουλευει...καντο και πες μας για να προχωρήσουμε σε περαιτερω ενεργειες... :112:

Εβγαλα τα παντα απο πανω και τα δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη και δουλευουν τελεια.Ακομα και η καρτα γραφικων.

Ευχαριστω.

καύτερη ενεργεια είναι να δοκιμασεις μια καρτα τριτου ατομου στο συστημα σου για να δεις αν δουλευει..

.....................

Παρε το κουτι σου οπως ειναι και πηγαινε στον φιλο σου και συνδεσε την οθονη του.

Φιλου μου ειναι το μηχανημα.Το εβαλα στο δικο μου και εκανε ακριβως τα ιδια.

Ενω δουλευουν ολα δεν μου ανοιγει την οθονη.Τωρα θα δοκιμασω και τις μητρικες που πηγα και πηρα και θα σας πω.

Τελικα ηταν η μητρικη.

Γαμω την ατυχια μου ρε παιδες.Χειροτερος και απο τον ICY20 εχω καταντησει.

Εβαλα μια αλλη μητρικη και παιζει τελεια.Δεν ειχε προβλημα η καρτα γραφικων.

Γιατι ομως να μην ανοιγει???Το λεω αυτο γιατι μερικες φορες ανοιγε κανονικα και αν εβαζα καποιο βιντεο η παιχνιδι κολλαγε και δεν ξεκιναγε.

ΑΑΑ.Επειδη το ξεχασα.Ρευμα δεν εδινε στα ανεμιστηρια που ειχα πανω.Μονο στο cpu fan εδινε!!!!!!

ΨΨΨπαθη θα σου προτεινω κατι αλλο..........

Φυσικα οπως εδωσαν καποιο λινκ τα παιδια παραπανω αν και τα λεμε και στο MSN o ΜrSeanKon λεει το εξης:

Ενας κοριτσαρος wallpaper διωχνει την γκαντεμια περα.........

Βαλε την Jenna wallapaper εγω απο οταν εχω το Katsumaκι no problem παρολο που εχω ο,τι χειροτερο (Epox).......... :016:

Να βαλεις την Katsumi φυσικα............ :040: :040: :098: :098:

Ειναι πιο γλυκια κι οχι μονο.......

Επι της ουσιας τωρα κι οχι επι της συνουσιας μονο τα 12.45 βολτ που μετρησες ηταν με πολυμετρο??

Για το PSU μιλαω........

Και σε full load υπαρχει μεταβολη???

Σωστα UPS εχεις???

Απο σταθεροτητα εχεις μετρησει την ταση της ΔΕΗ????

Μηπως ειχες διακοπες ρευματος η πτωσεις τασης στο σπιτι και ταυτοχρονα δεν ειχες προστασια απο ups?

To μηχανημα δεν ειναι δικο μου αλλα της κοπελιας μου(εγω το εφτιαξα:054: :054: ).UPS δεν εχει.Μαλλον κατι τετοιο πρεπει να εγινε γιατι δουλευε μια χαρα η μητρικη.

Να βαλεις την Katsumi φυσικα............ :040: :040: :098: :098:

Ειναι πιο γλυκια κι οχι μονο.......

Επι της ουσιας τωρα κι οχι επι της συνουσιας μονο τα 12.45 βολτ που μετρησες ηταν με πολυμετρο??

Για το PSU μιλαω........

Και σε full load υπαρχει μεταβολη???

Σωστα UPS εχεις???

Απο σταθεροτητα εχεις μετρησει την ταση της ΔΕΗ????

Θα το σκεφτω για την Katsumi.

12.45ν μετραω σε full και 12.40 σε idle.

UPS δεν εχει.

Κοιταξε δεν ειναι κι ασχημα τα 12.45 εδω καποιοι πορωμενοι μονταρουν τα τροφοδοτικα τους για να δινουν παραπανω οποτε θαρρω νο προμπλεμ.....

Αλλα μετρησε και τι σου παρεχει η ΔΕΗ..............

Οι αλλες τασεις (+5, +3.3) ποσο ειναι????

To μηχανημα δεν ειναι δικο μου αλλα της κοπελιας μου(εγω το εφτιαξα:054: :054: ).UPS δεν εχει.Μαλλον κατι τετοιο πρεπει να εγινε γιατι δουλευε μια χαρα η μητρικη.

Το ιδιο πραγμα συνεβει σε 3 γνωστους μου αυτο το καλοκαιρι που δεν ειχαν UPS (αν και τους ειχα προειδοποιησει).

ΔΕΗ rules!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.