vayper Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 καλησπερα και παλι.Εχω το εξης προβλημα:Ξεκιναω το μηχανημα αλλα δεν μου δινει σημα η οθονη!!!!:022: :022: Εβγαλα τα παντα απο πανω και τα δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη και δουλευουν τελεια.Ακομα και η καρτα γραφικων.Το μονο που δεν μπορεσα να δω ειναι η μητρικη.Το ερωτημα ειναι:Φταιει τελικα η μητρικη?????Του εχει τυχει κανενος κατι παρομοιο?????Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Σεπτέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 μαλλον πρεπει να μετατραπει σε επιδημια ...(βλεπε http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=1279 ) όπως είπα και εκει η καύτερη ενεργεια είναι να δοκιμασεις μια καρτα τριτου ατομου στο συστημα σου για να δεις αν δουλευει...καντο και πες μας για να προχωρήσουμε σε περαιτερω ενεργειες... :112: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin1442169065 Σεπτέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Εβγαλα τα παντα απο πανω και τα δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη και δουλευουν τελεια.Ακομα και η καρτα γραφικων.Ευχαριστω.καύτερη ενεργεια είναι να δοκιμασεις μια καρτα τριτου ατομου στο συστημα σου για να δεις αν δουλευει....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Σεπτέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 ..................... :087: σόρρυ,υπερβάλον ζήλος...αρα αν δεν έχεις κανει λάθος στις συνδέσειςτότε προφανώς φτάίει η Motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Παρε το κουτι σου οπως ειναι και πηγαινε στον φιλο σου και συνδεσε την οθονη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 To εκανα και αυτο που λετε.Η καρτα δουλευει πολυ καλα.4 εβαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Παρε το κουτι σου οπως ειναι και πηγαινε στον φιλο σου και συνδεσε την οθονη του. Φιλου μου ειναι το μηχανημα.Το εβαλα στο δικο μου και εκανε ακριβως τα ιδια.Ενω δουλευουν ολα δεν μου ανοιγει την οθονη.Τωρα θα δοκιμασω και τις μητρικες που πηγα και πηρα και θα σας πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Σεπτέμβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 μου μυριζει προβλημα με τασεις...υπεθυνη για το agp ειναι νομιζω η 3.3 (αν κανω λαθος διορθωστε με)...οποτε ελεγξε την ή δοκιμασε με την μια αλλο PSU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Τελικα ηταν η μητρικη.Γαμω την ατυχια μου ρε παιδες.Χειροτερος και απο τον ICY20 εχω καταντησει.Εβαλα μια αλλη μητρικη και παιζει τελεια.Δεν ειχε προβλημα η καρτα γραφικων.Γιατι ομως να μην ανοιγει???Το λεω αυτο γιατι μερικες φορες ανοιγε κανονικα και αν εβαζα καποιο βιντεο η παιχνιδι κολλαγε και δεν ξεκιναγε.ΑΑΑ.Επειδη το ξεχασα.Ρευμα δεν εδινε στα ανεμιστηρια που ειχα πανω.Μονο στο cpu fan εδινε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Σεπτέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 ΨΨΨπαθη θα σου προτεινω κατι αλλο..........Φυσικα οπως εδωσαν καποιο λινκ τα παιδια παραπανω αν και τα λεμε και στο MSN o ΜrSeanKon λεει το εξης:Ενας κοριτσαρος wallpaper διωχνει την γκαντεμια περα.........Βαλε την Jenna wallapaper εγω απο οταν εχω το Katsumaκι no problem παρολο που εχω ο,τι χειροτερο (Epox).......... :016: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Δυστυχως ΨΨΨΠαθηΝο1 εχω βαλει την JennaJameson.Λες να φταιει αυτη η κακουργα!!!!!.Θα την πνιξω.Κατσε να βαλω μια αλλη και θα σου πω.Ποια προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Μηπως ειχες διακοπες ρευματος η πτωσεις τασης στο σπιτι και ταυτοχρονα δεν ειχες προστασια απο ups? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Σεπτέμβριος 12, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Να βαλεις την Katsumi φυσικα............ :040: :040: :098: :098: Ειναι πιο γλυκια κι οχι μονο.......Επι της ουσιας τωρα κι οχι επι της συνουσιας μονο τα 12.45 βολτ που μετρησες ηταν με πολυμετρο??Για το PSU μιλαω........Και σε full load υπαρχει μεταβολη???Σωστα UPS εχεις???Απο σταθεροτητα εχεις μετρησει την ταση της ΔΕΗ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Μηπως ειχες διακοπες ρευματος η πτωσεις τασης στο σπιτι και ταυτοχρονα δεν ειχες προστασια απο ups? To μηχανημα δεν ειναι δικο μου αλλα της κοπελιας μου(εγω το εφτιαξα:054: :054: ).UPS δεν εχει.Μαλλον κατι τετοιο πρεπει να εγινε γιατι δουλευε μια χαρα η μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Να βαλεις την Katsumi φυσικα............ :040: :040: :098: :098: Ειναι πιο γλυκια κι οχι μονο.......Επι της ουσιας τωρα κι οχι επι της συνουσιας μονο τα 12.45 βολτ που μετρησες ηταν με πολυμετρο??Για το PSU μιλαω........Και σε full load υπαρχει μεταβολη???Σωστα UPS εχεις???Απο σταθεροτητα εχεις μετρησει την ταση της ΔΕΗ???? Θα το σκεφτω για την Katsumi.12.45ν μετραω σε full και 12.40 σε idle.UPS δεν εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Σεπτέμβριος 12, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Κοιταξε δεν ειναι κι ασχημα τα 12.45 εδω καποιοι πορωμενοι μονταρουν τα τροφοδοτικα τους για να δινουν παραπανω οποτε θαρρω νο προμπλεμ.....Αλλα μετρησε και τι σου παρεχει η ΔΕΗ..............Οι αλλες τασεις (+5, +3.3) ποσο ειναι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Η +5 ειναι 5.06 και η 3.3 ειναι 3.36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 12, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 To μηχανημα δεν ειναι δικο μου αλλα της κοπελιας μου(εγω το εφτιαξα:054: :054: ).UPS δεν εχει.Μαλλον κατι τετοιο πρεπει να εγινε γιατι δουλευε μια χαρα η μητρικη.Το ιδιο πραγμα συνεβει σε 3 γνωστους μου αυτο το καλοκαιρι που δεν ειχαν UPS (αν και τους ειχα προειδοποιησει).ΔΕΗ rules!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Σεπτέμβριος 12, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Η +5 ειναι 5.06 και η 3.3 ειναι 3.36Ενταξει εισαι ΨΨΨπαθη ειπαμε το λιγο παραπανω ωφελει το μεγαλο πουσαρισμα το λιγοτερο βλαπτει........... :029: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.