Jump to content

Gallery - Παρουσιάσεις κουτιών χρηστών.

Tigas

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Πολύ ωραίος Σταυρο, μου αρέσει και που το psu έχει μπλε molex... σκέφτομαι κάποια στιγμή να παραγγείλω απο γερμανια κιτ για τα δικά μου, γιατί το psu μου δεν το βλέπω να πεθαίνει σύντομα :)

Thx boyz.

Γιατι να παρεις απο Γερμανια ρε Χαρη? Νομιζω φερνει και το multirama τετοια κιτακια. Εμενα παντως τα ειχε το τροφοδοτικο εξ' αρχης. (βραχος το psu παρεπιπτοντως)

Thx boyz.

Γιατι να παρεις απο Γερμανια ρε Χαρη? Νομιζω φερνει και το multirama τετοια κιτακια. Εμενα παντως τα ειχε το τροφοδοτικο εξ' αρχης. (βραχος το psu παρεπιπτοντως)

Αν υπολογίσεις τα πραγματάκια που θέλω, τα ίδια απο γερμανία μου έρχονται 50€ με τα μεταφορικά και εδώ πάνω απο 65€

πχ το tray με τον αναπτήρα το είδα ελλάδα με 35 και 40 € και εκει εχει 12

καλα βασικα κατσε να ηρεμησουν λίγο τα πράγματα γιατί δεν έχω βρακί να βάλω (σοβαρα μιλάω δεν μου κάνουν πλέον :p)

μπραβο ρε παιδιά πολύ καλά εκτος μονο από κάτι τα οποια μέσα έχουν κόκκινο μπλε πράσινο κίτρινο και uv.......!!Εγώ έχω μπλε και πράσινο στο pc μου.....!και ομολογουμένως γίνετε λίγο χαμός από τα καλώδια

μπραβο ρε παιδιά πολύ καλά εκτος μονο από κάτι τα οποια μέσα έχουν κόκκινο μπλε πράσινο κίτρινο και uv.......!!Εγώ έχω μπλε και πράσινο στο pc μου.....!και ομολογουμένως γίνετε λίγο χαμός από τα καλώδια

Εμένα όση ώρα μου πήρε να στήσω όλο το μηχάνημα, την διπλασια μου πήρα να αποφασίσω πως θα μαζέψω τα καλώδια.. μεγάλη πίκρα....

Ας πω και εγω τι εχω παρατηρησει τοσο καιρο εδω μεσα που με χαλαει προσωπικα

(δεν δημιουργω το ποστ για διαξιφισμους αλλα ειναι κατι που με ενοχλησε αισθητικα και βαρεθηκα να τα βλεπω)

Ρε παιδια εχοντας ολοι στακερ τι νομιζετε οτι ειναι ομορφα? (δεν λεω καλο κουτι αλλα το κανατε σουπα) :101:

ολοι εχετε ιδια διαρρυθμηση με το ψυγειο κατω και την αντλια μπροστα ΑΣΕ ΠΟΥ οσα στακερ εχω δει εδω μεσα ειναι χωρις πλαινο καπακι γιατι ετσι? :017:

---δεν λεω αν δω ενα στακερ διαφορετικο απο τα αλλα τοτε καλα--- ΑΛΛΑ ΠΟΥ???? ΔΕΝ ΕΧΕΙ :082:

dremel εχετε σχεδον ολοι αρχιστε να το κοβετε να φτιαξετε κανα κουτι τις προκοπης.

Eγω το δικο μου την πρωτη μερα που το πηρα το εσφαξα στο πλαινο για παραθυρο με σχεδιο δικο μου του εκοψα τις γριλιες στα ανεμητηρια το εβαψα το λακαρα του ανοιξα αλλες τρυπες κτλ..

Eσεις περνετε ενα στακερ μια dfi κ μια υδροψυξη για τον cpu αφηνετε κ το κουτι χωρις πλαινο του βαζετε κ ενα black light (φαινετε ομορφη η dfi) το βγαζετε φωτο και στο τελος ολοι εχετε τα ιδια κουτια..

εμενα θα με χαλουσε καθε νεο staker που εβλεπα να ειναι ολοιδιο με το δικο μου...

Το θέμα είναι αν κάθεσε να βάλεις εργαλεία σε ένα κουτί που έχει 150€.. Εγώ δεν θα το έκανα πάντος. Μπορεί να μου την βαρέσει και να θέλω να το πουλήσω σε 2 μήνες..

for the record δεν έχω stacker αλλα armor.

Επίσης το οτι τα stacker δεν έχουν πλαϊνο παράθυρο είναι γιατί είναι αρκετά ακριβό.

Το θέμα είναι αν κάθεσε να βάλεις εργαλεία σε ένα κουτί που έχει 150€.. Εγώ δεν θα το έκανα πάντος. Μπορεί να μου την βαρέσει και να θέλω να το πουλήσω σε 2 μήνες..

for the record δεν έχω stacker αλλα armor.

Επίσης το οτι τα stacker δεν έχουν πλαϊνο παράθυρο είναι γιατί είναι αρκετά ακριβό.

Μα Φυσικα κ ναι.... εδω κλοκαρεις τον cpu και δινεις ρευμα στην μητρηκη που εχουν απο 200€+

Το κουτι ειναι αυτο που σου μενει χρονικα ποιο πολυ..

Αυτο λεω κ εγω δεν χρειαζετε να αγορασεις το πλαινο παραθυρο ετοιμο αλλα να το φτιαξεις μονος σου οταν τα dremel,silikon,plexy θα σου βγουν 40€ και τα 2 πρωτα θα τα ξαναχρησημοποιησεις..

εκανα μια βολτα στην gallery και οσα staker ειδα ηταν ολα ιδια μεταξυ τους :045: μα καλα ρε παιδια πως τα ξεχωριζετε :021:

Δεν καταλαβαινω που κολλας, προσωπικες επιλογες ειναι αυτες. Αν ειχα ενα κουτι των 50€ θα το ειχα ξεσκισει, αλλα οταν δινω 160 ευρω γι' αυτο δεν προκειται να μπει dremel πανω του.

Για πες μου, που αλλου σε αυτο το κουτι μπορει να μπει ενα διπλο ψυγειο? Δεν το βαζουμε ολοι εκει γιατι ειναι της μοδας αλλα γιατι ειναι μια πολυ καλη θεση, οπου δεν εμποδιζει και συμβαλει και στη ροη του αερα μεσα στο κουτι.

Τελος το τι ειναι ομορφο και τι οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο.

καλα μην μας βαρεσεις κιολας... οσο για θεσεις μπορω να σου βρω 1002 για το ψυγειο.. φαντασια θελει..

ελειξε το θεμα λαθος μου που το ξεκινισα. αλλα βλεπω τον 64αρι τον εχεις ανεβασει οπως κ την 6600 αυτα μαλον θα κανουν απο 25€

καλα μην μας βαρεσεις κιολας... οσο για θεσεις μπορω να σου βρω 1002 για το ψυγειο.. φαντασια θελει..

ελειξε το θεμα λαθος μου που το ξεκινισα. αλλα βλεπω τον 64αρι τον εχεις ανεβασει οπως κ την 6600 αυτα μαλον θα κανουν απο 25€

Δεν παω να βαρεσω κανεναν. Ο cpu ή η vga θα παθουν κατι απο το overclock? Θα δυσλειτουργουν μετα? Οπως τον ανεβαζεις, το ιδιο ευκολα τον κατεβαζεις και σε default. Το κουτι αν το κοψεις το ξανακολλας?

Σε παρακαλω πολυ πες μου που μπορω να βαλω το ψυγειο μεσα στο κουτι, εκτος απο εκει που ηδη ειναι. Εχω κατηλειμενες τις 8 απο τις 11 5.25.

Dremel ηδη εχω. Για να κανω αυτο που λες πρεπει α) να ξηλωσω το φανακι που εχει πανω το stacker και β) να βγαλω το αρκετα ομορφο καπακι που εχει πανω για να κανω 2 12ρες τρυπες για τα φανακια. + το οτι δεν θα εχουν και πολυ χωρο απο κατω να αναπνευσουν.

Και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να ανοιξω καινουριες τρυπες ενω το κουτι μου τη δινει ΕΤΟΙΜΗ. Για να αποδειξω οτι ειμαι μαστορης και δεν εχω το ψυγειο στην ιδια θεση με τους αλλους? Ευχαριστω δεν θα παρω, προτιμω το κουτι μου να μην αποκτησει 2 εξτρα τρυπες.

οριστε κ ενα κουτακι για το κοιτατε κ ας μην ειναι στακερ.

ειναι ενος φιλου (ΜΙΒ-) και το βραδυ ειναι απλα αχχχχχχχχχχχχχχ...

μεσα του υπαρχουν:

CPU: Athlon 64 3500+

M/B: MSI K8T Neo2

VGA: GeForce 6800 MSI

HDD: 2χ74 WD raptor , 160 Seagate ATA100

DVD: TEAC DVDRW DV-W516D , Plextor DVDEW PX-708A (αυτο ειναι σπιτι μου τωρα)

Sound: Creative Audigy2 ZS, 7.1

RAM: 2χ512 GeIL Ultra Platinum PC4000 500MHz

εξω του υπαρχουν:

SONY TFT 19"

mouse: MX laser 1000 logitech

αυτα για να δουμε κ τπτ αλλο εκτος απο στακερ

edit:

ξεχασα να πω οτι τα γραμματα ειναι με φωσφορο σε πρασινι 2πλη ακριλικι κ το κουτι λακαρισμενο,γυαλισμενο τρελα ολο φτιαγμενο με αερογραφο (βλεπεις τον εαυτο σου)

το κουτι τωρα αδειο ε, ζηταμε ανταλαγη με ενα στακερ και ο κατοχος ειναι απο θεσ/νικη μερια....

post-926-1442174231,9461_thumb.jpg

post-926-1442174232,0695_thumb.jpg

post-926-1442174232,0974_thumb.jpg

post-926-1442174232,1516_thumb.jpg

post-926-1442174232,1787_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.