Linos801442169065 Μάϊος 7, 2005 #141 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αερογραφο στο full και στο χρωμα που θα περασεις θα χτυπησεις κι ενα σχεδιακι...ΟΟΟΟοοοολα τα λευτα για ασπρο κουτι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotavrs Μάϊος 7, 2005 #142 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αερογραφο στο full και στο χρωμα που θα περασεις θα χτυπησεις κι ενα σχεδιακι...ΟΟΟΟοοοολα τα λευτα για ασπρο κουτι!!!Για αναλυσέτο λιγο αλλα τι λεω θα τα πουμε σε λιγότερο απο 2 ωρες απο κοντα /..:038: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Μάϊος 7, 2005 #143 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 spresv που εισαι να βοηθησεις το παλικαρι μας? Προταση μου ειναι να περαστει ολο με καποιο χρωμα του γουστου σου (το ροζ ειναι της μοδας φετοσ - φανταζομαι το ξερεις ) και αφου γινει αυτο στη συνεχεια αν υπαρχει ανθρωπος που πιανει το χερι του και ειναι και καλλιτεχνης να σου κανει σχεδιο. Για να καταλλαβεις μιλαω οπως αυτα στα αυτοκινητα και τις μηχανες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotavrs Μάϊος 7, 2005 #144 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 spresv που εισαι να βοηθησεις το παλικαρι μας?Προταση μου ειναι να περαστει ολο με καποιο χρωμα του γουστου σου (το ροζ ειναι της μοδας φετοσ - φανταζομαι το ξερεις ) και αφου γινει αυτο στη συνεχεια αν υπαρχει ανθρωπος που πιανει το χερι του και ειναι και καλλιτεχνης να σου κανει σχεδιο. Για να καταλλαβεις μιλαω οπως αυτα στα αυτοκινητα και τις μηχανες. Καλό ακούγετε αερογράφο ψάχνω κανεις να βοηθήσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 7, 2005 #145 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Βασικα ειναι λιγο μπελαλιδικος ο αερογραφος αλλα το αποτελεσμα ειναι καλο. θελει και $$ ομως. Πρεπει να παρεις καλο χρωμα βερνικια και λοιπες μπουρδιτσες οι οποιες στην καλυτερη θα σου πανε καμια 40ρια ευρω. Που σημανει οτι με τα ιδια λεφτα το πας σε ενα φαναρτζιδικο και σου περναει μια ηλεκτροστατικη μεσα εξω και δεν ξεβαφει με την καμια. Το 2ο λεω εγω, χτυπα καμια σκουρο μπλε περλα που να αλλαζει αποχρωση με το φως και θα εισαι αρχηγος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotavrs Μάϊος 7, 2005 #146 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Βασικα ειναι λιγο μπελαλιδικος ο αερογραφος αλλα το αποτελεσμα ειναι καλο. θελει και $$ ομως. Πρεπει να παρεις καλο χρωμα βερνικια και λοιπες μπουρδιτσες οι οποιες στην καλυτερη θα σου πανε καμια 40ρια ευρω. Που σημανει οτι με τα ιδια λεφτα το πας σε ενα φαναρτζιδικο και σου περναει μια ηλεκτροστατικη μεσα εξω και δεν ξεβαφει με την καμια. Το 2ο λεω εγω, χτυπα καμια σκουρο μπλε περλα που να αλλαζει αποχρωση με το φως και θα εισαι αρχηγος!παω τώρα παω τώρα (που λεει και ο Λινος πουθ το ακουσε στο ραδιο) :081::081: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 8, 2005 #147 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 παιδια αλλο πραγμα η αλλαγη χρωματος ενος κουτιου και αλλο η καλλιτεχνικη αερογραφια...το πρωτο ειναι σχετικα απλο αλλα οπως ειπε κι ο spresvΚοστιζει...και κοστιζει γιατι δεν ειναι μονο η ποσοτητα των χρωματων αλλα κυριως ο αερας!(δεδομενου οτι δεν εχεις κομπρεσερ)γιατι για να περασεις δυο χερια χρωμα + δυο χερια βερνικι + τα πολυ σημαντικα ενδιαμεσα καθαρισματαθελεις τουλαχιστον 3 φιαλες αερα δλδ 18-20 €επιπλεον των χρωματων...Οσο για ο φαναρτζιδικο εκει ΔΕΝ σου κανουν ηλεκτροστατικη αλλα βαφη φουρνου με περιπου μια 50αρα€...πολυ καλο αποτελεσμα αλλα κυριως στις μεγαλες ενιαιες επιφανειεςστις λεπτομερεις (κλειστες γωνιες, drives, εσωτερικα)οι φαναρτζηδες βαριουνται? και δεν κανουν καλη δουλεια (εκτος και ενα ειναι κανενας γνωστος σας)Η ηλεκτροστατικη βαφη τωρα κοστιζει ακομα παραπανωπερι τα 60-80 αναλογα με τον αριθμο των κομματιων και το συνολικο μεγεθοςΚαλυπτει τελεια τα παντα μιας και γινεται με εμβαπτισηκαι εχει απιστευτη αντοχη σε χτυπηματα και λοιπες καταπονησειςΑΛΛΑ εχει περιορισμο ως προς τα υλικα (επειδη βαφει στους 200 βαθμους Κελσιου περιπου δεν ενδυκνεται για πλεξυ-λαστιχα-πλαστικα)και δεν θα βαψει τα μη αγωγιμα υλικαεπισης εχει πολυ περιορισμενη χρωματικη παλετακαι ειναι δυσκολο να βαψεις κατι εκ των υστερων και να το ταιριαξεις με το αρχικο χρωμα της...η συμβουλη μου ειναι-για εσωτερικα κουτιων ηλεκτροστατικη ασυζητητι-για περιεργα σχεδια, ντεγκραντε και αλλα εφε μικρης επιφανειας, αερογραφος εστω και με φιαλες αερα.-για ολικη αλλαγη χρωματοςειτε σκατε 50 και πανω € στον φαναρτζη με πολυ μπλα-μπλα για να κανει καλη δουλεια ή με 100€ παιρνετε ενα σετακι κομπρεσσερ + πιστολι απο Makro-Praktiker-AlexPak και πειραματιζεστε ατελειωτα-Τελευταια και πιο ευκολη λυση ειναι τα χρωματα αυτοκινητου σε σπρευ (με τα αντιστοιχα βερνικια τους)με τιμες που κυμαινονται μεταξυ 6-12 ευρω ανα φιαλη και με ελαχιστη ποσοτητα δυο φιαλων χρωματος και μιας φιαλης βερνικιου ανα caseεχετε ενα αξιοπρεπεστατο αποτελεσμα ευκολα και γρηγοραΥ.Γ: Σορρυ για το μακροσκελες ποστ αλλα νομιζω οτι ολα τα παραπανω εχουν αξια μονο συγκεντρωμενα και οχι διασπαρτα σε πολλα threads Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 8, 2005 #148 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Τωρα εχουμε και τη γνωμη του ειδικου! Βασικα οταν ειπα 50 ευρω δεν εβαλα τις φιαλες, απο συνηθεια, γιατι εγω εxω κομπρεσερ :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 8, 2005 #149 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Τωρα εχουμε και τη γνωμη του ειδικου! Βασικα οταν ειπα 50 ευρω δεν εβαλα τις φιαλες, απο συνηθεια, γιατι εγω εxω κομπρεσερ :Sτο κομπρεσσερακι αξιζει πολυ,μακροπροθεσμα κανεις αποσβεση και εχεις και πολυ καλυτερα αποτελεσματα στο βαψιμοεγω βεβαια με ενα revell silent που παλεβα να βαψω απογοητευτηκα απο την πιεση και την διαρκεια του και πηγα και πηρα πιστολι και κομπρεσσερ κανονικο για τις μεγαλες επιφανειες τουλαχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 8, 2005 #150 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Οχι, εγω μιλαω για full-size κομπρεσερ, κανονικο. Ολα τα ευρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotavrs Μάϊος 8, 2005 #151 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 παιδια αλλο πραγμα η αλλαγη χρωματος ενος κουτιου και αλλο η καλλιτεχνικη αερογραφια...το πρωτο ειναι σχετικα απλο αλλα οπως ειπε κι ο spresvΚοστιζει...και κοστιζει γιατι δεν ειναι μονο η ποσοτητα των χρωματων αλλα κυριως ο αερας!(δεδομενου οτι δεν εχεις κομπρεσερ)γιατι για να περασεις δυο χερια χρωμα + δυο χερια βερνικι + τα πολυ σημαντικα ενδιαμεσα καθαρισματαθελεις τουλαχιστον 3 φιαλες αερα δλδ 18-20 €επιπλεον των χρωματων...Οσο για ο φαναρτζιδικο εκει ΔΕΝ σου κανουν ηλεκτροστατικη αλλα βαφη φουρνου με περιπου μια 50αρα€...πολυ καλο αποτελεσμα αλλα κυριως στις μεγαλες ενιαιες επιφανειεςστις λεπτομερεις (κλειστες γωνιες, drives, εσωτερικα)οι φαναρτζηδες βαριουνται? και δεν κανουν καλη δουλεια (εκτος και ενα ειναι κανενας γνωστος σας)Η ηλεκτροστατικη βαφη τωρα κοστιζει ακομα παραπανωπερι τα 60-80 αναλογα με τον αριθμο των κομματιων και το συνολικο μεγεθοςΚαλυπτει τελεια τα παντα μιας και γινεται με εμβαπτισηκαι εχει απιστευτη αντοχη σε χτυπηματα και λοιπες καταπονησειςΑΛΛΑ εχει περιορισμο ως προς τα υλικα (επειδη βαφει στους 200 βαθμους Κελσιου περιπου δεν ενδυκνεται για πλεξυ-λαστιχα-πλαστικα)και δεν θα βαψει τα μη αγωγιμα υλικαεπισης εχει πολυ περιορισμενη χρωματικη παλετακαι ειναι δυσκολο να βαψεις κατι εκ των υστερων και να το ταιριαξεις με το αρχικο χρωμα της...η συμβουλη μου ειναι-για εσωτερικα κουτιων ηλεκτροστατικη ασυζητητι-για περιεργα σχεδια, ντεγκραντε και αλλα εφε μικρης επιφανειας, αερογραφος εστω και με φιαλες αερα.-για ολικη αλλαγη χρωματοςειτε σκατε 50 και πανω € στον φαναρτζη με πολυ μπλα-μπλα για να κανει καλη δουλεια ή με 100€ παιρνετε ενα σετακι κομπρεσσερ + πιστολι απο Makro-Praktiker-AlexPak και πειραματιζεστε ατελειωτα-Τελευταια και πιο ευκολη λυση ειναι τα χρωματα αυτοκινητου σε σπρευ (με τα αντιστοιχα βερνικια τους)με τιμες που κυμαινονται μεταξυ 6-12 ευρω ανα φιαλη και με ελαχιστη ποσοτητα δυο φιαλων χρωματος και μιας φιαλης βερνικιου ανα caseεχετε ενα αξιοπρεπεστατο αποτελεσμα ευκολα και γρηγοραΥ.Γ: Σορρυ για το μακροσκελες ποστ αλλα νομιζω οτι ολα τα παραπανω εχουν αξια μονο συγκεντρωμενα και οχι διασπαρτα σε πολλα threadsΠαρα πολύ καλό και ψαγμενο post εύγε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 20, 2005 #152 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Ας βαλω κι εγω το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 23, 2005 #153 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Το Stackerακι μου :055: :055: σαν να μαζευτηκαμε πολλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotavrs Μάϊος 23, 2005 #154 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Το Stackerακι μου :055: :055: σαν να μαζευτηκαμε πολλα..... Ωραίο καουτάκι απο που το πήρες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 23, 2005 #155 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Hacshop. το κουτι ειναι κορυφαιιιιιιιιιιοοοοοοοοοοοοοοο! Υ.Γ.: Χωρις την οθονιτσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Μάϊος 23, 2005 #156 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Το Stackerακι μου :055: :055: σαν να μαζευτηκαμε πολλα..... Έμορφο Σταύρο....μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 23, 2005 #157 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Παει το tsunami!Ελπιζω να μην το μετανοιωσες?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 23, 2005 #158 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Να το μετανοιωσα?? Αχαχαχαχαχαχα!best buy το stacker, και δεν το χω τελειωσει ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHeadZ Μάϊος 24, 2005 #159 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 χωρίς πολλά λόγια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHeadZ Μάϊος 24, 2005 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αλλο ένα mod χωρίς φωτογραφία με λάμπα ακόμα. και μια φωτογραφία κατά την διάρκεια του βαψίματος και "μασκαρισματος".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.