Tigas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 Επειδή βλέπω ότι το θέμα έχει ξεχαστεί και για να βλέπουμε και κανένα κουτάκι να περνούμε ιδέες βάζο το κουτάκι μου όπως το έχω διαμόρφωσει!!! :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn1442169079 Σεπτέμβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Ενα καπακι με πλεξι (στο προμιε) περιμενω και ειναι ετοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=778 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Σεπτέμβριος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Tiga....Εγω θα εβαφα και τα drives....δειχνουν καπως οταν ολο το κουτι ειναι σκουρο και αυτα ασπρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Tiga....Εγω θα εβαφα και τα drives....δειχνουν καπως οταν ολο το κουτι ειναι σκουρο και αυτα ασπρα...Ρε soler δες της τελευταίες :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Σεπτέμβριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 για να δουμε τι θα δουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Σεπτέμβριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Ρε soler δες της τελευταίες :102:ok ρε sorry..Παντως παρα πολυ καλος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 15, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 .... και μερικες φωτο απο το γομαρι...Chieftech DX-01... Gruntville case mod gallery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 .... και μερικες φωτο απο το γομαρι...Chieftech DX-01...καλό είναι ότι πρέπει για watercooling!!!! :112: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg1442169074 Σεπτέμβριος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Το πανέμορφο κουτί μου !!! :119: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Το πανέμορφο κουτί μου !!! :119: Γεια σου μαστορα!! :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 καλό είναι ότι πρέπει για watercooling!!!! :112:ουυυ.. απο χωρο αλλο τιποτα....απλα εγω εχω ψυχολογικο προβλημα με την παρουσια νερου στο πισι.....γιαυτο και η υδροψυξη δεν συμπεριλαμβανεται στα αμεσα σχεδια μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Σεπτέμβριος 21, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 κοπριτη τρομερο το κουτι σου!ειλικρινα πιο ωραιο δεν εχω ξαναδει!!!χωρις παρεξηγηση με τους υπολοιπους αλλα γουστα ειναι αυτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 21, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 .... και μερικες φωτο απο το γομαρι...Chieftech DX-01...Πολυ ασπρο κ "κενο" μεσα βρε κοπριτη...Μολλις το ειδα σκεφτηκα οτι κατι τετοια pc θα πρεπει να εχουν τα spa ψυχικης υγειας (aka φρενοκομεια!!)προσωπικα θα του εδινα λιγο χρωμα,αλλα ξερω οτι εσκεμμενα το εκανες ασπρο αλλα.............περι ορεξεως!τα drives "κλειδωνουν" καπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 21, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Πολυ ασπρο κ "κενο" μεσα βρε κοπριτη...Μολλις το ειδα σκεφτηκα οτι κατι τετοια pc θα πρεπει να εχουν τα spa ψυχικης υγειας (aka φρενοκομεια!!)προσωπικα θα του εδινα λιγο χρωμα,αλλα ξερω οτι εσκεμμενα το εκανες ασπρο αλλα.............περι ορεξεως!τα drives "κλειδωνουν" καπως?επειδη παραλιγο να καταληξω εγω στο φρενοκομειο απο το χαος των καλωδιων που επικρατουσε στο παλιο και μικρο LianLaκι μου...ειπα να μετακομισω σε ενα πιο ευρυχωρο κουτακι και να κανω οτι μπορω για να εξαφανισω τα μισητα καλωδια και μπλιμπλικια που χαλανε-κατα τη γνωμη μου- την εικονα του εσωτερικου ενος κουτιου....γι αυτο και προτιμησα το Νοσοκομειο-Look.... βεβαια παραλληλα κερδισα αρκετα και σε case temps και εργονομια...κατι ιδιαιτερα σημαντικο για μενα μιας και ακομα παλευω με αεροψυξη....:107: αλλα οπως ειπες.... περι ορεξεως... :090: οσο για τα drives...αυτα κλειδωνουν με τα κλασσικα μεταλλικα λαμακια της Chieftech@PlanetmanR5Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.... :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Σεπτέμβριος 21, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 επειδη παραλιγο να καταληξω εγω στο φρενοκομειο απο το χαος των καλωδιων που επικρατουσε στο παλιο και μικρο LianLaκι μου...ειπα να μετακομισω σε ενα πιο ευρυχωρο κουτακι και να κανω οτι μπορω για να εξαφανισω τα μισητα καλωδια και μπλιμπλικια που χαλανεΠέστα πέστα. Και εγώ κάθε φορά που ανοίγω το δικό μου κουτί λέω ότι θα το φτιάξω αλλά στο τέλος απογητεύομαι και τα ξαναπετάω όλα μέσα. Πολύ ωραίο "μάζεμα" πάντως. Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 o κοπριτης εγραψε για την δουλεια που εχει κανει μπραβο man Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Σεπτέμβριος 21, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Απίθανα τα κουτιά σας παίδες, με μεράκι και γούστο! Ειδικά του κοπρίτη απίστευτα τακτοποιημένο! Που να δείξεις το δικό σου μετά από αυτά.. Άντε ορίστε και το δικό μου, αν και λίγο παλιές οι φωτο. Δεν του φαίνεται αλλά έπεσε αρκετή δουλίτσα. Βάψιμο drives, μπροστινό «μάτι» υπερύθρων από ξύλωμα, κρύψιμο των άπειρων καλωδίων κάτω από τα drives. Στις τελευταίες τα "καλούδια" που μπήκαν στη συνέχει για καλύτερη ψύξη, άλλαξε και το psu με Antec με αυτόματο έλεγχο των πίσω ανεμιστήρων. Η στρογγυλή ψύκτρα μπήκε διότι η τετράγωνη εφάπτονταν με το psu και δεν είχε διέξοδο ο αέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 22, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Να βάλω και το λιαν λι στη database. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Σεπτέμβριος 22, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Το LianLi όπως πάντα είναι όλα τα λεφτά!!Τα μόνα που δεν μου αρέσουν είναι τα δύο αυτοκόλητα στην πρόσοψη πάνω, και οι διακόπτες για λάμπες (??), αν τους έβαφες στο χρώμμα του κουτιού?Κατα τα άλλα ζηλεύωωωωω!!!Η μπλε οθόνη από πού? (και πόσο?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.