Jump to content

Προβλημα με pc αναβει αλλα...

pako

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προβλημα με pc αναβει αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη .

ακομα δεν ακουγεται το χαρακτηριστικο bip οταν αναβει.

η vga to h.disk και τα ram ειναι μια χαρα.

ειναι καινουργιο και πηγα να το αναψω για 3 φορα.

υποψια για bios....

ΤΟ SYSTHMA

albatron k8x800

amd athlon 64 3200

ati 9600xt

terratec cinergy 400

τροφοδοτικο 420 watt

dvdr nec 2510

seagate 120 sata

ram 512 elixim

Κοιτα την vga αν ειναι καλα βαλμενη! Εγω την ειχα πατησει με ενα στραβο κουτι και δεν εμπαινε καλα και εψαχνα μια μερα ολοκληρη! Επισης δες αν εχεις κανει κανενα λαθος jumper στον σκληρο δισκο... Απο πλαισιο εστειλαν σε φιλο μου pc με λαθος συνδεμενο jumper δηλαδη για τον σκληρο λαθος... Δεν υποστηριζε αυτη τη θεση!

Tα καλωδια της οθονης ειναι ΟΚ?

Μια φορα μου ειχε χαλαρωσει λιγο και δεν εκανε επαφη στην καρτα γραφικων κι δεν εβλεπα τιποτα..........

Προχωραει ομως το πισι ή μενει στασιμο???

Εννοω αν βλεπεις τη λυχνια του δισκου να αναβοσβηνει οποτε θα φορτωνει κανονικα τα Windows αλλα με την οθονη θα ειναι το προβλημα......

Οποτε στην περιπτωση αυτη δοκιμασε το σε αλλη οθονη για να αποφανθεις.....

Το φωτακι της οθονης ειναι πορτοκαλι συνεχως ή πρασινο??

O δισκος παρατηρεις να φορτωνει τα Windows?

Δηλαδη αν αναβοσβηνει το φωτακι του..........

Σε ρωτησα και παραπανω αλλα δεν απαντησες..... :059:

το φωτακι δεν πρεπει να το ειχανε συνδεσει γιατι δεν αναβε απο την αρχη παντως αλαξα και δισκο αλλα τιποτα

Να προσθεσω οτι αν δεν εχει διακοπτη να καθαριζει το ΒΙΟΣ η μητρικη αφαιρεσε κανενα δεκαλεπτο τη μπαταρια της μητρικης για να εισαι 100% σιγουρος οτι θα το καθαρισει.......

Aς τα δοκιμασει ολα.........

Α και κατι κουφο........

Καποτε μου εκανε τα ιδια η ΑΒΙΤ που ειχα βεβαια την ειχα σκισει στο πουσαρισμα οπως ξερετε.........

Κι εκει που ειπα παει ψοφησε LOL εβγαλα τα καλωδια απο το PSU και την μπαταρια κι ανοιξα την επομενη ημερα το πισι και δουλεψε! :041:

Οσο κι αν σας φαινεται παραξενο :017: συνεβη! :041:

Ρε παιδιά αν ήταν κάρτα θα έκανε 3 μπιπ.

Συνήθως αν δεν κάνει μπιπ, είναι ή μητρική ή cpu.

Οι σκληροί που κάπου είδα παραπάνω είναι άσχετοι.

Το pc ανοίγει μέχρι το bios και χωρίς.

Ρεύμα δίνει η μητρική? Τα ανεμιστηράκια π.χ. δουλεύουν?

Για την μητρικη εγω ειπα δεν νομιζω...Αν ηταν cpu θα φενοταν διοτι θα ελεγε new cpu enter setup to configure your system..συνεχεισ...οποτε το αποκλειω...αρα η καρτα γραφικων η μητρικη..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.