Jump to content

Ερωτήσεις για τον Mozilla Thunderbird

leros2004

Recommended Posts

Ξέρει κανείς πως κάνουμε export τους λογαριασμούς mail που έχουμε φτιάξει?

Επίσης έχω πάρει backup κάποιους φακέλους απο προήγουμενο format και θέλω να τους ενσωματώσω στο Thunderbird αλλα δεν βρίσκω κάποια επιλογή για να το κάνω.Ξέρει κανείς πως γίνεται?

αν καταλαβα καλα θες να εχεις και με τον μοζιλα την αυτοματη συνδεση σε λογαριασμους σου που ειχες και στον ΙΕ.......νομιζω σε ρωταει στο σεταπ του μοζιλα οταν ολοκληρωνεται.

Αυτο που θέλω να κάνω είναι format στον η/υ αλλά δεν ξέρω πως να κάνω export τους λογαριασμούς μου email που έχω(1 yahoo και 1 otenet) ωστε να τους περάσω ξανά όταν εγκαταστήσω το Thunderbird

Κράτα αντίγραφο από τους φακέλους που αντιστοιχούν στους λογαριασμούς σου μέσα από το docu&settings/username/application data/thunderbird/asdfasfa.slt/mail.

Μετά το φορμάτ εγκατέστησε το κεραυνοπούλι ,δημιούργησε απ'αρχής τους λογαριασμούς σου και κλείσε την εφαρμογή.Πήγαινε στα αντίγραφα που κράτησες και αντέγραψε από εκεί τα αρχεία inbox,trash κτλ, στους αντίστοιχους φακέλους του docu&settings/.../mail.

Μην αντιγράψεις τα msf ή φακέλους που τυχόν να υπάρχουν (παλιότερα μου είχε προκύψει πρόβλημα.

’λλος τρόπος που βολεύει περισσότερο για συχνά φορμάτ είναι αφού δημιουργήσεις τους λογαριασμούς να πας στις ιδιότητες και να δώσεις για τοπικό φάκελο την τοποθεσία του backup σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.