Jump to content

Επιτελους δροσιζει! Πως τα παει το συστημα σας?

MrSeanKon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εμενα μια χαρα θα ελεγα......

Ηδη εχει στρωσει σταθερα πανω απο 2520 αλλα εκει το τρεχω για ασφαλεια λογω κωλοΕροχ RULEZZZZZ ομως χαμηλωσα το Vcore σε λογικη τιμη κι αυτο γιατι δεν ξερω τι @@ρια Vcore θα μου δινει η επερχομενη Gigabyte (θαρρω οτι θα ειναι καπου 1.70V) τεσπα ας τον τρεξω καμμια εβδομαδα εκει και μετα οταν ερθει η νεα μητρικη θα τερματισω το Vcore.......

Περιπιπτοντως μια και δυναμωσε η ψυξη + το 40ημερο καψιμο ειδα οτι βελτιωθηκε κι ο n και παρακαλω αρχιζει με n=0.92 και στο τελος στην Περιοχη Καταρρευσης πεφτει στο 0.60 περιπου ουτε Mobile Barton να ητανε.... :077:

Αυτα ομως θα τα πουμε σε αλλο thread αλλη μερα τεσπα ακουω τι παιζει με εσας.... :)

Kαι εγώ έχω μια πτώση 3-4 βαθμών.

Αλλά δεν έχω ανεβάσει το overclocking.

Θέλω να βλέπω και κάτω τις θερμοκρασίες...να ξεκουράζονται και λίγο

(ναι καλά με 24/7 folding!)

Εμενα εχει κατεβει 7 βαθμους:118: :118: (ας ειναι καλα το υπογειο) αλλα δεν το εχω ανεβασει καθολου.

Εμενα ξερετε... Με νερακι ολα μια χαρα ακομα και 45 βαθμους να εχει εξω! ΛΟΛ

Καλά κάτσε να ξαναπιάσουν ζέστες και θα σου πω εγώ.

:002:

Βασικά το μόνο που έγινε ήταν ότι έριξα λίγο το ρεύμα από 1,825 σε 1,800.Λέτε να φταίει η δροσιά?24/7(ναι ξεκίνησα το folding-μέχρι το επόμενο εμπεγκ του εξ-βιντ madness!!!) και βλέπω max 49.Τώρα λόγω δροσιάς είναι στους 44,5!!!

χθές έσπασα κ νέο ατομικό ρεκόρ θερμοκρασιών. Με θερμοκρασία δωματίου 26, στο κουτί είχα 28 κ ο επεξεργαστής ήταν 40C idle και 43 full load. Κ με τον ενερμαχ να γυρίζει όπως πάντα στις 2300στροφές. Κ δίνω στον μπαρτονάκο μου 1.85+ βολτς(ίσως κ παραπάνω δίνει η μητρική μου!)

Και εγω εχω μια μικρη πτωση ιδιατερα τη νυχτα που το room temp πεφτει στους 25 βαθμους.Πιο πανω vcore δεν παιζει να δωσω (ειμαι ηδη στα 1,875) αλλα και για μεγαλυτερο ΟC περιμενω κανενα καλυτερο ΒΙΟΣ.

Κι εγω κατω ειμαι περιπου 2-3 βαθμους κατω επιχειρησα λιγακι παραπανω αλλα εχω κολλησει στα 232 fsb.Θα δουμε ομως ειναι ακομα καινουργιος εχει ψωμια ακομα.

βάλε κ άλλους 5 βαθμούς γιατί η abit λέει κάτι λιγότερο! Αλλά κ πάλι είναι πλύ λίγο. Καλά στο Νευροκόπι μένεις??

επειδη εδω οταν δροσιζει δροσιζει αποτομα

εχουμε αρχισει ηδη να δουλευουμε τα καλοριφερ

p4 2.4b @ 2835

vcore 1.565

thermalright sp94

55 βαθμους full load

8ο(

Επιτέλους έπεσαν κάπως οι θερμοκρασίες! Δεν πέτυχα πιο μεγάλο Overcloking ούτε ζεστανόταν πολύ ο Α64. Αλλά επειδή έχω γεμάτο κουτί η θερμοκρασία του συστήματος ήταν αρκετά υψηλή. Πιο πολυ στεναχωριόμουν για τις Hauppage που είναι θηρία και ζεματάγανε.

Eγω παλι βρηκα τον παλιο καλο εαυτο μου!

εφυγε το summer mode που ειμουνα στα 2200 με 1,5ν κ πειραματιζομαστε με το mobo k tις mems με ~1,9ν κ 55max

παντα με αερακι ...................

Celeron 2,4Ghz με AsusP4S800D 28C - 30C και οταν ειναι σε χρηση παει το πολύ πολύ 35C με ανεμιστιρακι της Intel και ανεμηστιρακι κουτιου στα 2200rpm αν θυμαμαι καλα

:-)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.