Tigas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 Θέλω να βάλω ένα block στην VGA[Ati 9800pro] και δεν είμαι σίγουρος ποιο να πάρω!!! Το maze 4 μου φαίνεται η ποιο καλή λύση!! Το έχει δοκιμάσει κανεις σας; :115: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Γιατι δε παίρνεις του Eleven? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Μια χαρά είναι το Maze 4 GPU. Αυτήν την περίοδο μάλιστα το έχει και σε προσφορά στο site του κατασκευαστή του: http://www.dangerden.com/mall/Blocks/maze4gpu.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Και εγω του Eleven θα σου προτεινω Γιωργο, γιατι ειναι δοκιμασμενο με πολυ καλα αποτελεσματα και γιατι αφου εχουμε κατι τοσο καλο και ελληνικο, δεν χρειαζεται να δινουμε τα λεφτα στα ξενα. Τωρα βεβαια επειδη ξερω θες να εισαι μουρατος βλεπω να παιρνεις το maze. :026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Pε Δημητρη τo maze ειναι και μουρατο οπως το λες αλλα εχει και καλες θερμοκρασιες απο οτι βλεπω σε reviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Maze4 rulez! Εγω του μιχαλη καλο το ειδα το μπλοκ αλλα στην vga θελω εργοστασιακο!!Στανταρ πραματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Pε Δημητρη τo maze ειναι και μουρατο οπως το λες αλλα εχει και καλες θερμοκρασιες απο οτι βλεπω σε reviewsΧτυπα το Γιωργο, ειναι πολυ καλο block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Χτυπα το Γιωργο, ειναι πολυ καλο block. Περιμένω να μου το φέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.