thunderbringer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 Λοιπόν να πως έχει η κατάσταση:Έχω ένα σκληρό (Seagate SATA 120GB) τον οποίο τις επόμενες ημέρες θα σπάσω στα 2 (10GB + ότι απομένει).Το λειτουργικό θα είναι XP και θα μπει στο μικρό partition.Αυτό που θέλω είναι το δεύτερο και μεγάλο κομμάτι να μην είναι προσβάσιμο σε κανέναν άλλο χρήστη παρά μόνο σε εμένα.Γνωρίζω ότι στα XP αν κάνεις private τα αρχεία σου (εννοείται πως μιλαμε σε NTFS) απαγορεύεται η πρόσβαση σε αυτά (συγκεκριμένα στο C:\Documents and Settings\"USER_NAME") στους υπόλοιπους χρήστες.Μπορεί να βοηθήσει κανείς;Αν δεν γίνεται τίποτα μέσω windows,τότε αν μπορείτε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα κρυπτογράφησης,το οποίο όμως να μην κρυπτογραφεί αρχεία ΑΛΛΑ ολόκληρους φακέλους + να τους κλειδώνει και για να τους ανοίξει να θέλει κωδικό, θα σας είμουν ευγνώμων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Aσε 15+GB για Win..... Θα με θυμηθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 αν μπορείτε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα κρυπτογράφησης,το οποίο όμως να μην κρυπτογραφεί αρχεία ΑΛΛΑ ολόκληρους φακέλους + να τους κλειδώνει και για να τους ανοίξει να θέλει κωδικό,Yep PC Security κανει αυτο που θελεις, απλα να εχεις υποψην σου οτι σε safe mode δε λειτουργει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NARSIS Σεπτέμβριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 αν δε με απατα η μνημη μου το folder access (pro) θα κανει τη δουλεια σου.τεσπα...δε μπορω να σιγουρεψω το ονομα του προγραμματος, σιγουρα ομως εχω κατι σχετικο.θα προσπαθησω να σου το στειλω με μαιλ, μαλλον αυριο.απαιτειται ομως να ξερω τη διευθυνση σου. στειλε τη μου με private message. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.