varelasj Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Παρατηρησα οτι οταν δωσω αρκετο ρευμα στον mobile! Δηλαδη οταν δωσω απο bios 1.975V για παραδειγμα ο mobile ξεκιναει τα τρελα του οπως να μην μπαινει στα win!!! Του εδωσα και 2V αφου ειμαι με νερο και δε εχω να φοβιθω κατι αλλα παλι τπτ! Ξερει κανεις να μου πει τι παιζει???
JimmyFox Σεπτέμβριος 9, 2004 #2 Σεπτέμβριος 9, 2004 To οτι έβαλες νερό δε σημαίνει οτι μπορείς να δώσεις όσο ρεύμα θες στον επεξεργαστή. 0.5V παραπάνω είναι πάρα πολλά. Δεν τα αντέχει.
varelasj Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #4 Σεπτέμβριος 9, 2004 Τι τροφοδοτικό έχεις όμως? Δίνει σωστά ρεύματα?Eχω Antec True Power 480watt οποτε καταλαβες.....ΛΟΛ
JimmyFox Σεπτέμβριος 9, 2004 #5 Σεπτέμβριος 9, 2004 To τροφοδοτικό λοιπόν δεν είναι...Ε, δε σου έπεσε και το πιο ανεκτικό κομμάτι σε voltage... Θα πρέπει να αρκεστείς σε χαμηλότερη τάση.(Ψηστήρι για Α64....)
varelasj Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #6 Σεπτέμβριος 9, 2004 To τροφοδοτικό λοιπόν δεν είναι...Ε, δε σου έπεσε και το πιο ανεκτικό κομμάτι σε voltage... Θα πρέπει να αρκεστείς σε χαμηλότερη τάση.(Ψηστήρι για Α64....)Λες να ειναι αυτο εεε? Καλα κατι θα κανω δε θα γλιτωσει απο τα χερια μου! ! ! ΛΟΛ Θα γινω ο Sean JuniorLOL :046: :046:
Ujin1442169065 Σεπτέμβριος 10, 2004 #7 Σεπτέμβριος 10, 2004 1) Το ότι έχεις νερό δεν σημαίνει οτι δίνει οσα volt να 'ναι. Βάζω στοίχημα οτι με τόσα που έδωσες η θερμοκρασία ήταν πάνω από 50C. κακό.2) Με πόσα mhz σύναίβει αυτό που λες?3) APIC, spread spectrum κτλ είναι disabled?4) Μην βάζεις τα χέρια σου στη φωτιά για το psu.
varelasj Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #8 Σεπτέμβριος 10, 2004 1) Το ότι έχεις νερό δεν σημαίνει οτι δίνει οσα volt να 'ναι. Βάζω στοίχημα οτι με τόσα που έδωσες η θερμοκρασία ήταν πάνω από 50C. κακό.2) Με πόσα mhz σύναίβει αυτό που λες?3) APIC, spread spectrum κτλ είναι disabled?4) Μην βάζεις τα χέρια σου στη φωτιά για το psu.Δεν ειχα πανω απο 50! Τωρα τα Mhz δεν τα θυμαμαι ακριβως και σε παρακαλω πες μου οτιδηποτε χρειαζεται απεργοποιηση για να παω να το κανω και να ανεβασω παλι αποτελεσματα!!! Οσο για το psu δεν το εχω ουτε 3 μηνες για αυτο το λεω!
Ujin1442169065 Σεπτέμβριος 10, 2004 #9 Σεπτέμβριος 10, 2004 Οτι βλέπεις με spectrum ή κάτι που έχει ποσοστό % για επιλογή στο bios κλείστο.Το APIC για να το κλείσεις θέλει εκτός από το bios και reinstall τα windows.Σύμφωνα με τον tic-tac με APIC enabled τα ρεύματα 1,9v και πάνω δεν παίζουν σωστά.
MrSeanKon Σεπτέμβριος 10, 2004 #10 Σεπτέμβριος 10, 2004 Βαρελα το Vcore το πολυμετρησες σε full load?Επισης ποιος σου ειπε οτι επειδη εγω εδινα 2+ Vcore στους Barton θα δεχεται κι ο δικος σου??Vcore ανεβαζεις οταν συμφερει κι οχι ετσι στο βροντο (δες O/c Analyzer)....Ολο τα ιδια θα λεμε??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.