DarthMoul Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει στην ελληνική αγορά small form factor case και από που θα μπορούσα να το αγοράσω. Αγοράσαμε πρόσφατα στο γραφείο κάτι desktop μηχανές από την IBM σε SFF και είναι ιδιαίτερα βολικές και διακριτικές. Σκέφτομαι να φτιάξω ένα σύστημα με κάποιον Athlon 64 αλλά 3-4 full tower cases σε ένα δωμάτιο πάει πολύ. Και δεν θέλω να πληρώσω τιμές IBM για το σπίτι για ευνόητους λόγους. Καμμιά ιδέα;
Hgetis Σεπτέμβριος 21, 2004 #2 Σεπτέμβριος 21, 2004 Γιατι δεν κανεις μια βολτα στη στουρναρη να δεις... Εγω περνωτας τις προαλλες εξω απο το future systems κατα τυχη επεσε το ματι μου πανω σε SFF cases που τα ειχε στη βοτρρινα...
JimmyFox Σεπτέμβριος 22, 2004 #3 Σεπτέμβριος 22, 2004 Δεν ήταν σκέτα cases. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σκέτα στην αγορά. Τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα.
Hgetis Σεπτέμβριος 22, 2004 #4 Σεπτέμβριος 22, 2004 Δεν βλεπω ομως πουθενα να αναφερει τιποτα για σκετα cases...
DarthMoul Σεπτέμβριος 22, 2004 Author #5 Σεπτέμβριος 22, 2004 Δεν βλεπω ομως πουθενα να αναφερει τιποτα για σκετα cases...Δεν νομίζω ότι είπα SFF computers. Για cases ρώτησα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.