Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 Λοιπον περνουμε ενα αεροψυκτο σηστιμα το μεταφερουμε στα Βορια Προαστια κατα προτημιση διονυσο και το βγαζουμε εξω η σε ενα μπαλκονι. με αυτο το φτηνο κολπο πετιχενουμε θεαματικα αποτελεσματα :P εχουμε και λεμε εξωτερικη θερμοκρασια 7,2 CPU idle 19c full 27c GPU idle 15c full 31c HHD idle 11 full 14 CHIPSET idle 14 full 18 τι αλλο θελετε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! :D καιρος για τρελα O/Csssssss ειμαι για πολλες τοματες :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: αμα εχετε κανα προμι για δοκιμαστε να δουμε αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Καλο μου ακουγετε αλλα το καλοκαιρι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 για το summer δεν ξερω αλλα υποθετο πωσ οχι γιατι το σπιτι μεσα θα εχει χαμηλοτερεσ θερμοκρασιες για τωρα ομωσ λεει και πιστεψε με το εκανα θελω να το κανο και μια ποιο κρυα μερα να δω αποτελεσματα τωρα στα ΒΠ εχουμε 6,1c αμα χιονισει και φτασει κατο του μηδενος θα το δοκιμασω σιγουρα και ασ ελπισω οτι το πισι δεν θα παθει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Δεν το βαζεις μεσα στο ψυγειο καλυτερα?Κανε fridge/overclocking! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 23:41] ειμαι για πολλες τοματες Μην το λες.Και γω το ιδιο εχω κανει. Πηρα ενα αλουμινενιο σωληνα τον εβγαλα στον μπαλκονι και την αλλη ακρη στο πλαινο 9αρι fun.....( ειμαι και γω για :tomato: ) ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 01:48] Δεν το βαζεις μεσα στο ψυγειο καλυτερα?Κανε fridge/overclocking! το εχω δει και αυτο αλλα πολυ δυσκολο θελει και πολυ δουλια :( η λυση μου ομωσ ειναι καλη και πιανει στα σιγουρα :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 1, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από chill-out [Σήμερα, στις 01:53] Μην το λες.Και γω το ιδιο εχω κανει. Πηρα ενα αλουμινενιο σωληνα τον εβγαλα στον μπαλκονι και την αλλη ακρη στο πλαινο 9αρι fun.....( ειμαι και γω για :tomato: ) ?????? δεν εκανεσ και κατι το πολυ extreme:P :P αλλο ενα 9αρι και αλο 2χ9 + 2χ8 ανεμιστιρακια να βαζουν βουνισιο αερακι :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Καλα ρε συ, αν θελεις να αλλαξεις ενα cd τι κανεις? Πηγαινοερχεσαι?Ακομα τον κινδυνο να βραχυκυκλωσει δεν πρεπει να τον αμελεις. Ειτε απο νερα ειτα απο υγρασια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 01:59] Καλα ρε συ, αν θελεις να αλλαξεις ενα cd τι κανεις? Πηγαινοερχεσαι? Ακομα τον κινδυνο να βραχυκυκλωσει δεν πρεπει να τον αμελεις. Ειτε απο νερα ειτα απο υγρασια! ρε morfea με την dsl μονο για τεστ το εκανα σιγα μην το εχω συνεχεια εξω να μου πουδιασει και αρπαξη κανα κρυομα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Καλο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 16:21] Καλο αυτο ναι αναλογα που μενεισ βεβεα αν εισαι κεντρο αθηνασ ξεχνα το γιατι θα πεθανει απο το καυσαεριο :D :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.