Piratis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 έχει δοκιμάσει κανείς το control center? σαν ιδέα μου φάνηκε χρήσιμο αλλά όταν το εγκατέστησα δεν έβγαζε τις επιλογές για 3D και γενικώς φαινόταν να κολλάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Κάρτα οθόνης; Drivers ???Έχει σίγουρα βάλει τους 4.8;Έκανες uninstall τους προηγούμενους και τα Control Panel, κτλ. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 club 9700 pro. το πακέτο με 4.8+control panelτα έβγαλα αλλά θα ξαναδοκιμάσω. απλώς ήθελα να δω αν σε άλλους παρουσιάζονται προβλήματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Σεπτέμβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Εαν έχεις nf2 υπάρχει μαμούνι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Σεπτέμβριος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Nομίζω θέλει DirectX9.0c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Τελικά ήταν χαζός ο λόγος που δεν δούλευε κανονικά . σήμερα που άνοιξα ξανά το πψ έβγαλε τις επιλογές 3Δ , μάλλον ήθελε επανεκίνηση στην επανεκίνηση... Δεν έχω πετύχει κανένα μαμούνι αλλά τρώει μερικά κολλήματα , που όμως τα ξεπερνάει. πρέπει να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι η ΑΤΙ θέλει καμιά δεκαριά εκδόσεις και 2-3 χρόνια για να βελτιστοποιήσει το software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Kαι εγω εχω προβλημα με το Catalyst Control Center..Exω 9800προ..Απεγκατεστησα τους omega που ειχα πριν..Κατεβασα απο το σαιτ τις ΑΤΙ τους 4,8 το control panel + to CC σε 3 ξεχωριστα αρχεια μιας και δεν εχω DSL..Εχει και ενα 4ο αρχειο αλλα δεν το κατεβασα γιατι απο οτι καταλαβα ειναι για τις all in wonder καρτες της ΑΤΙ..Τελοςπαντων ενω στην αρχη επαιξε μια χαρα εδω και 2 μερες το CC δεν ανοιγει..Εβαλα το .Net framework 1.1 ..Για directX Τι παιζει ??Θελει συγκεκριμενη εκδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Γενικά το cc είναι προβληματικό σε άλλους που ξέρω με 9500 δεν δούλευε καθόλου εξαρχής. ξέρει κανείς που βρίσκεται το vsynch , κάθετος συγχρονισμός στο cc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Σεπτέμβριος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Σε μενα το control Center εκανε διενεξη με τους παλιους(4.7omega)και δεν επαιζε καθολου.Μετα απεγκαταστησα ολους τους drivers και λειτουργησε καλα(4.8 με control Center) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.