Jump to content

DFI LANParty UL nF3-250Gb Review!!

Shaman

Recommended Posts

"Overclocker's Dream" κατά τον Anandtech:

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2198&p=1

Αντιγράφω απο το conclusion:

"The DFI reached memory performance levels that no other board, AMD or Intel, has been able to reach. For the first time, we saw that DDR600 and above is possible. The performance at these kinds of memory overclocks is impressive, and we believe that the DFI is capable of squeezing whatever performance that you can get from your Socket 754 CPU and high-speed memory.

To put it simply, the DFI nF3 250Gb is the best overclocking Athlon 64 board that we have ever tested. The range of options in every area is superb, and no one will feel that they are left short with this DFI board."

:118: :118: :118:

:007: :007: :007:

Λοιπον για να σας προσγειωσω και λιγακι (αν και δεν εχω κατι με τη συγκεκριμενη μητρικη) αλλα μιλωντας με τον ThorLite χθες μου ειπε οτι η μητρικη (δειτε υπογραφη) που αναμενω δινει μεχρι 2.7Vdimm μεσω ΒΙΟΣ.....

Αυτο το διαβασε σε ενα review.........

E o κbilly13 που την αγορασε δινει 2.83 Vdimm (2.8 μεσω BIOS).....

Αυτο το ειπα κυριως για να ειστε λιγο σκεπτομενοι :115: ως προς τις κριτικες που υπαρχουν ανα τα φορουμ εχω δει τοσα threads οτι η Εροχ γ***σε κι εδερνε για παραδειγμα αλλα εφαγα 2 φορες ταπωμα..........

Απο την αλλη μερια περιμενετε να κυκλοφορησει ευρεως γιατι θυμαστε ποση διαφημιση ειχε παρει στο nForce2 αλλα και ποσες ψοφησαν οταν τις αγορασαν καποιοι χρηστες του φορουμ αυτου....

Xμ..........

Ο controller του Α64 θα αντεχει ομως τοσο ρευμα???

Γιατι ενας φιλος μου δινοντας τοσο Vdimm εστειλε στον Αδη εναν Α64 754 socket.......

3.2 ειχε δωσει........

Εδω δεν ειναι Barton οτι κανεις στη μνημη εχει κι επιπτωση στον επεξεργαστη και το αντιστροφο.......

Xμ..........

Ο controller του Α64 θα αντεχει ομως τοσο ρευμα???

Γιατι ενας φιλος μου δινοντας τοσο Vdimm εστειλε στον Αδη εναν Α64 754 socket.......

3.2 ειχε δωσει........

Sean , με Vmem mod το ειχε κανει?

σε τι μητρικη?

τωρα κυκλοφορει και μια αλλη θεωρια, οτι αυτο που φταιει ειναι το Vtt

οπως ειχα γραψει κι εδω εδω http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=519&page=2

Επειδή παρακολουθώ το thread στο Xtreme εδώ και καιρό, μάλλον δεν πρόκειται για marketing αλλά για πολύ καλό board.

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι οι χρήστες πρότειναν ευκολίες και "κόλπα" που θα ήθελαν απο ένα μ@μ@το board και η DFI απλά τα έβαζε (βλ. 3.3V Vdimm κ.α.)!

Ο χρόνος θα δείξει βέβαια που βρίσκεται η αλήθεια...

Ολα παιζουν ρε sakattack...

Γενικα το ρευμα που δινεται στις μνημες θα το "φαει" και ο mem controller (οπως αναφερει ο αξιαγαπητος -και γλυκουλης- super moderator). Υπαρχουν επεξεργαστες που εχουν φαει βολτ και δεν εχουν παθει τιποτα...υπαρχουν περισσοτερα C0 "θυματα" παρα CG...Αν δεν κανω λαθος η AMd εχει δωσει specs για ΟΧΙ παραπανω απο 2.9 στις μνημες!! Κατι σημαινει αυτο...

Nαι ειχε κανει μονταρισμα στη μητρικη και δεν αντεξε για πολυ ο επεξεργαστης του........

Η μητρικη ηταν μια Gigabyte nForce3 150 chipset βεβαια ειχε φαει και το Vcore μονταρισμα ολα τα ειχε μονταρει...........

Ενταξει ασχετα με το τι λεει κι η καθε εταιρεια ειναι και θεμα τυχης ποσο αντεχει το καθετι ετσι???

Παντως τι γνωμη μου την παρεθεσα αν δεν το δουν τα ματια μου να το δοκιμασω οπως εγω θελω κατι δεν το πιστευω......

Βεβαια αυτο εχει το μειονεκτημα οτι πρεπει να το αγορασεις οποτε αν μου βγει μουφα μετα :093: :076: :013:

Φιλος μου ή φιλος μας? :098: :098:

Δε τα θυμαμαι ομως πληρως!

Η μαλλον δε με πληροφορησες καλα!

754 δεν ηταν???

Κι αυτο εγινε περυσι που ηταν απο τις πρωτες παρτιδες τα λεω καλα??? :032:

Και εγω την θελω την μητρικη αυτη σε 939 δεν θα βγει?

Sean με 3.3V+ τον ειχε καψει τον Athlon o φιλος σου και ειχε κανει και vtt mod.....

Θα βγεί και σε 939 η ριμάδα. Άντε να δουμε πόσα δηλείμματα θα έχουμε...

Εγώ την ζαχαρώνω πάντως.

Σκέφομαι σοβαρά να μην περιμένω την 939 και να χτυπήσω την DFI με εναν 3200+ και ένα ζευγάρι 3700ΕΒ.

Χαιρομαι γιαυτο Κωστη κι αν ερθω Αθηνα (πρωτα ο Γιαραμπης να μας εχει καλα) θα παμε μια SeanKonειο βολτα......... :028: :028:

Αντιρρησεις δε θελω!

Ujin καλως να ερθεις στα Α64 αν το αποφασισεις που αποδειχθηκαν λιγο κουφια (ετσι οπως τα ειδα με τα ματια μου) τεσπα........

Αλλα και σε κατι αλλα review ειδα οτι και το ΑΒΙΤ για το 939 ειναι εξισου καλη μητρικη δινει 1.85 ρευμα Vcore (κατι που ενδιαφερει εμενα) ομως με το Vdimm δινει λιγοτερο 2.9 νομιζω.......

Ομως ειπα και παραπανω review ειναι αυτα καλο ειναι να τα κριτικαρουμε!

Μιας και τέθικε θέμα αξιοπιστίας review σε ξένο forum, αρκεί να σας πώ οτι παίζει τρελό ΨΕΜΑ. Δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη μητρική (της οποίας τα διάφορα σχόλια διαφόρων guru, δεν μου γέμισαν το μάτι) αλλά για το DDR πούστερ είχε παίξει τρελοοοοοοοοοοοοοοο ψέμα (είχαν φτάσει σε σημείο οι admins να διαγράφουν posts του στύλ "το πήρα και κοιτάχτε..." τα οποία ήταν copy-paste απο άλλους χρήστες!!!!!!) Όλοι έδειναν τις ίδιες φωτογραφίες (2-3 που βρήκαν στο νετ)Τσογλάνια!. Και σαν καλό θύμα το αγόρασα και το χω βάλει...... Πραγματικά, εάν δεν ακούσω καλά λόγια απο 4-5 απο εδωμέσα ή έτερο ελληνικό forum, δεν την αγοράζω...........ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και δεν πιστεύω οτι είναι και τόσο "αθώοι" αυτοί που γράφουν για beta stuf ή τόσο "απλά" ψέυτες......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.