Jump to content

Τι αλλο να βαλω???σε CDROM

Qlim4X

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 16:25]

Αφου το απαιτεις τοσο επιμονα :p η γνωμη μου ειναι σαφως υπερ του DVD-rom. Χρειαζεσαι ενα ποιοτικο, γρηγορο DVD player για να μπορεις να γραφεις on the fly , να το χρησιμοποιεις για να παιζεις ταινες DVD και επιπλεον κοστιζει και λιγο λιγοτερο απο ενα CD-rw το οποιο ειναι μαλλον αχρηστο στις μερες μας. Ποιος γραφει πλεον σε CD δισκακια τη στιγμη που τα DVD δισκακια κοστιζουν περιπου το ιδιο και χωρανε 7 φορες παραπανω ;)

δεν ειμαι επιμονος:p :P :p αφου μου ειπεσ τι τωρα για πεσ μου και ποιο:D:p;) !!!!! !!!!! !!!!!

σε μαυρο χρωμα παντα μην ξεχνιομαστε:p :P :p

Aλλο το DVDrecorder kαι αλλο το DVD-rοm... π.χ για Pioneer δεν εχω ακουσει καλα λογια για τα DVD-rοm σε αντιθεση με τα αντιγραφικα. Για τα ΝΕΚ οντως τα αντιγραφικα τους ειναι απιθανα! Για απλο DVD ομως δεν ξερω αν θα εχουν την ιδια ποιοτητα-αποδοση. Θελει λιγο ψαξιμο. Τα τεακ εχουν καλη φημη για ολες τις συσκευες τους ;)

Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 17:53]

Aλλο το DVDrecorder kαι αλλο το DVD-rοm... π.χ για Pioneer δεν εχω ακουσει καλα λογια για τα DVD-rοm σε αντιθεση με τα αντιγραφικα. ;)

Για τα Pioneer δεν εχεις ακουσει τα καλυτερα?

Μα ειναι τα καλυτερα...:getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.