Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 16:25] Αφου το απαιτεις τοσο επιμονα η γνωμη μου ειναι σαφως υπερ του DVD-rom. Χρειαζεσαι ενα ποιοτικο, γρηγορο DVD player για να μπορεις να γραφεις on the fly , να το χρησιμοποιεις για να παιζεις ταινες DVD και επιπλεον κοστιζει και λιγο λιγοτερο απο ενα CD-rw το οποιο ειναι μαλλον αχρηστο στις μερες μας. Ποιος γραφει πλεον σε CD δισκακια τη στιγμη που τα DVD δισκακια κοστιζουν περιπου το ιδιο και χωρανε 7 φορες παραπανω δεν ειμαι επιμονος :P αφου μου ειπεσ τι τωρα για πεσ μου και ποιο !!!!! !!!!! !!!!! σε μαυρο χρωμα παντα μην ξεχνιομαστε :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 2, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Σαφως το TEAC . Πολυ αξιοπιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 τα TEAC τα θεορουσα παντα κορυφη μαζι με τα pioneer αλλα τωρα ποια ηρθε και η NEC και εκαψε καρδιεσ :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 2, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Aλλο το DVDrecorder kαι αλλο το DVD-rοm... π.χ για Pioneer δεν εχω ακουσει καλα λογια για τα DVD-rοm σε αντιθεση με τα αντιγραφικα. Για τα ΝΕΚ οντως τα αντιγραφικα τους ειναι απιθανα! Για απλο DVD ομως δεν ξερω αν θα εχουν την ιδια ποιοτητα-αποδοση. Θελει λιγο ψαξιμο. Τα τεακ εχουν καλη φημη για ολες τις συσκευες τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 οποτε απο τριτι με βλεπω με ενα teac dvd 16x μαυρουλι κιολας :D :OT: να δω τι θα κανο με το flopy μου γιατι τσαντιζομε τρελα:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 2, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros [Σήμερα, στις 17:53] Aλλο το DVDrecorder kαι αλλο το DVD-rοm... π.χ για Pioneer δεν εχω ακουσει καλα λογια για τα DVD-rοm σε αντιθεση με τα αντιγραφικα. Για τα Pioneer δεν εχεις ακουσει τα καλυτερα? Μα ειναι τα καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.