Jump to content

Τι αλλο να βαλω???σε CDROM

Qlim4X

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον πριν λιγεσ μερες πηρα ενα nNEC ND3500AG BLACK το οποιο σκιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τι μου προτινετε να βαλω σαν δευτερο cdrom

DVD η CDRW (γρηγορο) και για ποιο λογο και κατα προτιμιση σε black χρωματακι;)

πεστε καμια ιδεα ρε παιδιαααααααα:help: :help: :help:

DVD rom η

CD-RW

????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????

καμια ιδεα:upside:

Εγώ σου προτείνω cd-rw.

Οι συσκευές που γράφουν (cd-rw,dvd-rw) έχουν τις περισσότερες φορές περισσότερες δυνατότητες.Βάλε το cd-rw λοιπόν για να διαβάζεις καλύτερα τα cd(Αποψή μου):)

thanks snake

ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για να ξερω τι να κανο και μην το παρω τσαμπα οποιο παρω

ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????

Να μου προτινετε κατι ρε παιδια!!!!! !!!!! !!!!! :(

ρε αλεξ με το συμπαθειο..............γαμπρο θελω τωρα τονε θελω?????

και τι να κανεις τοσες συσκευες?????

εγω με ενα dvd-rom + 1 dvd-rw ειμαι παραπανω απο καλα

εκτος και αμα εισαι burn maniac

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:39]

ρε αλεξ με το συμπαθειο..............γαμπρο θελω τωρα τονε θελω?????

και τι να κανεις τοσες συσκευες?????

εγω με ενα dvd-rom + 1 dvd-rw ειμαι παραπανω απο καλα

εκτος και αμα εισαι burn maniac

οχι απλοσ δεν βλεπω καμια ανταποκρισι εδω και πολυ ωρα:bye: :bye: :bye:

τοσο δυσκολο ερωτιμα εθεσα????? ????? ?????

στο θεμα μασ :)

απλος ρωταω αφου εχω ενα dvd-rw τι θα ηταν καλητερο σαν δευτερο ενα dvd rom or cd-rw

ποιο θα μου προσφερε κατι παραπανο????? ????? ?????

ξερεις τι ωρα ζητας ανταποκριση?????3+ που οι ποιο πολλοι ειναι στο 4ο ονειρο.......εγω θα διαλεγα παλι dvd-rom......εαν θες να γραψεις μια ταινια ή παιχνιδι απο dvd τι να το κανεις το cd-rw?????

ασε και το αλλο......τα περισσοτερα dvd-rw και dvd-rom γραφουν και διαβαζουν αντιστοιχα πλεον cd σε πολυ υψηλες ταχυτητες........52X δεν νομιζω να εχει διαφορα σε cd απο 48χ που εχουν ολα πλεον

Παρε αλλο ενα DVD-RW ή DVD-ROm .

μην κανεις καμια χαζομάρα και παρεις τπτ που να αρχίζεi απο CD (rom ή rw ).

αραγε να παρω αλο ενα NEC ND3500AG :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

η κανα TEAC 52x32x52:shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

εεεεεεεεεεεεεεεεεε????? ????? ????? ????? ????? ?????

Προσωπική άποψη πάρε ένα DVD-ROM. Έτσι, όταν θες να αντιγραψεις κάτι, δεν χρειάζεται να κάνεις πρώτα Image στο δίσκο και κερδίζεις σχεδόν το μισό χρόνο... Τώρα βέβαια, αν δεν μπορείς να αποφασίσεις, πήγαινε πάρε ένα combo CDRW-DVDROM. Έτσι κι αλλιώς οι τιμές έχουν ξεφτυλιστεί...

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

αραγε να παρω αλο ενα NEC ND3500AG :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

η κανα TEAC 52x32x52:shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

εεεεεεεεεεεεεεεεεε????? ????? ????? ????? ????? ?????

Το ΤΕΑC δεν στο προτείνω... Το είχα, καλό, ωραίο, αλλά όταν δούλευε ακουγόταν από το δρόμο...

Αμα ειναι να αγχωνεσαι τοσο μπορεις να βαλεισ...και τα 2.

Λοιπον γνωμη μου ειναι να παρεις ενα καλο dvd-rom για να κανεις και on-fly εγγραφες.:)

Τωρα για ποιο λογο να παρεις αλλο ενα dvd-rw δεν καταλαβαινω,αυτα συνηθως πανε πακετα με dvd-rom για να αντιγραφεις μαζι...

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 11:42]

Αμα ειναι να αγχωνεσαι τοσο μπορεις να βαλεισ...και τα 2.

Λοιπον γνωμη μου ειναι να παρεις ενα καλο dvd-rom για να κανεις και on-fly εγγραφες.:)

Τωρα για ποιο λογο να παρεις αλλο ενα dvd-rw δεν καταλαβαινω,αυτα συνηθως πανε πακετα με dvd-rom για να αντιγραφεις μαζι...

σε DVD-Rom σε μαυρο χρωματακι τι θα προτινατε????? ????? ????? ?????

Το ΤΕΑC δεν στο προτείνω... Το είχα, καλό, ωραίο, αλλά όταν δούλευε ακουγόταν από το δρόμο...

και ομωσ ειχα TEAC χρονια τωρα.................. ενα 24πλησ και ποτε δεν εκαψε ενα cd σε σχεσι με κατι plextor. απο θοριβο δεν καταλαβενο και πολλα οταν εχω ενα DELTA 120mm δηπλα μου;)

Στο χρωμα θα κολλησουμε...Παιρνεις ενα καλο,αξιοπιστο και γρηγορο...απλα το θεμα ειναι να μην ριξεις την ποιοτητα για να το βλεπεις καλα οπτικα...Απλα το βαφεις αν θες!

Εγω dvd-rom παντα pioneer επαιρνα και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος!

Sorry, μπερδέφτηκα το 52Χ24Χ52 είχα και έκανε θόρυβο. ’μα σου λέω πάνως οτι κάνει, κάνει πολύ... Από DVD-ROM σου προτείνω το TOSHIBA 16Χ48Χ. Νομιζω βγαίνει και σε μαύρο χρώμα. Το έχω πάρει δυπ φπρές και είναι πολύ ωραίο.

ριχτε καμια προταση για dvd-rom!!!!! !!!!! !!!!!

αυτο πωσ σας φενετεhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=709&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=233169&Merchant_Id=1&sts_cid=3

η αυτοwww.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=709&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=191803&Merchant_Id=1&sts_cid=3

????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 16:04]

ενα pioneer μου φένεται βγαίνει και σε μαύρο.

μηπος γνοριζεις και ποιο????? ????? ????? ?????

Αφου το απαιτεις τοσο επιμονα :p η γνωμη μου ειναι σαφως υπερ του DVD-rom. Χρειαζεσαι ενα ποιοτικο, γρηγορο DVD player για να μπορεις να γραφεις on the fly , να το χρησιμοποιεις για να παιζεις ταινες DVD και επιπλεον κοστιζει και λιγο λιγοτερο απο ενα CD-rw το οποιο ειναι μαλλον αχρηστο στις μερες μας. Ποιος γραφει πλεον σε CD δισκακια τη στιγμη που τα DVD δισκακια κοστιζουν περιπου το ιδιο και χωρανε 7 φορες παραπανω ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.