Jump to content

Ψηφιστε το PSU σας!

MrSeanKon

Recommended Posts

Antec owneezzz όπως δείχνει και η υπογραφή.

Αθόρυβα και με σταθερότατες τάσεις.

Με έχουν γλυτώσει και από τη ΔΕΗ με τα καμώματά της!

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Oντως παλιοτερα ειχα το Antec True Power 430 Watt αλλα καηκε για οσους θυμουνται κατι αναποδιες που περνουσα πριν ενα εξαμηνο και φυσικα δε θελω ουτε να τις ονειρευομαι.... :022:

Θα επαιρνα το Antec 550Watt μετα αλλα δεν το εφερνε ο μαγαζατορας οποτε πηγα στο Enermax, εν κατακλειδι θαρρω οτι ειναι κορυφαια και τα δυο ειδικα το Enermax με τα τεραστια καλωδια που μπαινουν στις τροφοδοσιες της μητρικης μου ελυσε τα χερια γιατι εχω βγαλει τη μητρικη εκτος πισιου (θα δειτε αλλη φορα φωτογραφιες)...... :077: :077:

2xChieftec 420W και ένα 300W Premier το οποίο κρατάω για να το βάλω στο 4xOpteron που έχω παραγγείλει.....

Χαιρομαι που SeanKonποιηθηκες Borg :059: στα ελεγα και παλιοτερα οτι ειναι καραμπινατο το Enermax κι ειχες λυσσαξει να παρεις καποιο GlobalWin τεσπα δε θυμαμαι ακριβως......

Moνοπωλει εδω το Antec κι εσυ βαρελας τελικα βλεπω οτι με εισακουσες οταν σου ελεγα παρε ενα τροφοδοτικο της προκοπης πρωτα ;)

Μιας και για την ώρα έχω 2 ( Chieftec 420W + Power Innovator 450W ) και μιας και την έχω βγάλει σχεδόν χρόνο με το δεύτερο ( μόλις αντικαταστάθηκε από το Chief ) ψήφισα το PI. Έτσι και αλλιώς δύσκολα θα πάρει και άλλη ψήφο.

Μην εισαι σιγουρος ....... :077:

P.I. 500w ( ετσι λεει ... ! ! ! ) κι εγω ...... !

Σας ευχαριστουμε κ. Samael για τα ειρωνικα σας σχολια ομως μια κι εχετε τετοιους προβληματισμους για την επομενη δημοσκοπηση θα σας προτεινα να πεταξετε το Enermax στα σκουπιδια και να αγορασετε Tanga PSU.......... :028:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.