Jump to content

Επιτελους ετοιμο τo phase-change

Doom

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ikonsgr

Πολύ ωραίο φίλε,χαράς το κουράγιο σου! Δε μας λες όμως πως πάει από θόρυβο? Και δεν εννοώ τ'ανεμηστήρια αλλά το @#$ το βουητό του ίδιου του μοτερ! Εγώ έχω chiller με ένα καινούριο μοτερ 1/4hp, και παρόλο το φάσκιωμα με ηχομόνωση που το έχω κάνει πάλι βγάζει ένα χαμηλό μεν αλλά υπαρκτό βόμβο! Επίσης από θερμοκρασίες ύστερα από πολύωρη χρήση πως πάει? Το δικό μου το έχω με θερμοστάτη οπώτε δεν δουλευει πάνω απο 20λεπτά την ώρα. Αν το βάλω να λειτουργεί συνέχεια,αρχίζει σιγά,σιγά να βουίζει περισσότερο, δεν ξέρω αν γι΄αυτό φταίει το ότι μετά από λιγη ώρα το μοτερ ανεβάζει θερμ. πάνω απο 50 βαθμούς.

πρεπει να δροσιζουμε κ το μοτερ ομως.....

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

το μοτερ μια χαρα ειναι και γενικα το ολο συστημα.To μονο που επαθα ειναι οτι εβαλα vcore 1.62 και εσκασε το q-tec ετσι πειρα το enermax 470 και ενα p4c800 μπας και φτασουμε τον hipro :D

Oχι βρε Σολων.....και καμαρωνα για το δικο μου που αντεχει ακομη.

Πηρε και τη μητρικη μαζι του?

οχι η μητρικη ενταξει ειναι απλα την αλλαξα με p4c800 o cpu ειναι για τον π@@τσο.....4.6 πλεον μουλαρωνει οσο ρευμα και να φαει. Εν αναμονη Ε0 478.......

• 2 months later...

Ωρέος!

Το case τι είναι??? Πολύ μαμάτη πρόσοψη AMD+DFI+Exteam cooling :banging:

Αντε τώρα που το έκανες τόσο όμορφο μην δεινεις το phase σε στρουμφάκια(intelαδες):p

Αρχική απάντηση από xrist22

Χεχε γιατι τι εχετε να φοβηθειτε πουλακια μου?:)

Δεν φοβάμε! Ζηλέβω! Θέλω και εγώ phase:cry:

Kαι γω που νομιζα οτι ειχες και εδωσες και στον Ζαχο!:o

(Ωχ ο hasky ηταν.. sorry)

οποιος θελει ερχεται... το enclosure ειναι πλεον για 754/939/775.

Αρχική απάντηση από Voudas

κουκλάκι... ωραίος... 3 σηματάκια α64 βλέπω! μετριοπαθής!

Μέτρα RMA στο Πλαισιο...λοοοοοολ

Αρχική απάντηση από ikonsgr

Πολύ ωραίο φίλε,χαράς το κουράγιο σου! Δε μας λες όμως πως πάει από θόρυβο? Και δεν εννοώ τ'ανεμηστήρια αλλά το @#$ το βουητό του ίδιου του μοτερ! Εγώ έχω chiller με ένα καινούριο μοτερ 1/4hp, και παρόλο το φάσκιωμα με ηχομόνωση που το έχω κάνει πάλι βγάζει ένα χαμηλό μεν αλλά υπαρκτό βόμβο!

κακα τα ψεματα αλλα ετσι ειναι.....οτι και κανουμε το βουητο του μοτερ ακουγεται...

(οσο για τον ανεμιστηρα μια καλη λυση ειναι η χρησιμοποιηση ενος 20cm fan 220v με ροοστατη,δεν ακουγεται καθολου)

Ρε παιδια, ή οι αποψεις διαφερουν απο φορουμ σε φορουμ, ή απλα δεν το προσεξε καποιος αλλος (η απλα ειμαι γκαβος και δεν ειδα σχολιο απο καποιον αλλο)

Μπραβο παληκαρι, πολυ ωραιο το phase. Δεν μπορουσες να παρεις και ενα σωστο τροφοδοτικο ομως? Με το q-tec εχεις εγκαταστησει επιτυχως μια ωρολογιακη βομβα στο pc σου. Αποψη μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.