Jump to content

Επιτελους ετοιμο τo phase-change

Doom

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

ομορφο και μαζεμενο αλλα σαν λιγο ψηλο δεν ειναι?????

τα drives ανοιγουν με remote controller?????

εκτος και αμα εισαι ο αστυνομος σαινης..........(εμπρος καλο μου χεριιιιιιιιιιι)

:hehe:

Μιχαλη το evaporator μαμαει... Εισαι αψογος!!! 3-5 βαθμους διαφορα απο το cpu εχει

μπραβο! Εισαι απο τους λιγους που τα εκαναν ολα μονοι τους! Well done bro! Eπιτελους να το χαρεις!

ευχαριστω παιδια!!:flower: λιγο ακομα να κατεβει καλα θα ειναι...

χρηστο με τους 2 12αριδες στα 5v δεν ακουγεται σχεδον καθολου

...φιλε μου......πολυ καλη δουλεια ....αξιος....;) ....πλεξι μαυρο..εβαλες?.......ενας ενας οι μερακληδες αποκαλυπτονται....:p :p :D :D

οχι ειναι διαφανο βαμενο απο την μεσα πλευρα (το μαυρο ειναι πιο ακριβο)

Μπραβο Σολωνα τα συγχαρητηρια μου Αψογοςςςςςςςς

Καλοδουλευτο το παιχνιδακι σου .Πολυ καλα αποτελέσματα φιλε μου Αν κρινω και απο το λινκ του Χρηστου πρεπει να εισαι υπερευχαριστημένος

ευχαριστω Μιχαλη το καταλαβα αλλα παντα θες κατι καλυτερο.....

Πολύ ωραίο φίλε,χαράς το κουράγιο σου! Δε μας λες όμως πως πάει από θόρυβο? Και δεν εννοώ τ'ανεμηστήρια αλλά το @#$ το βουητό του ίδιου του μοτερ! Εγώ έχω chiller με ένα καινούριο μοτερ 1/4hp, και παρόλο το φάσκιωμα με ηχομόνωση που το έχω κάνει πάλι βγάζει ένα χαμηλό μεν αλλά υπαρκτό βόμβο! Επίσης από θερμοκρασίες ύστερα από πολύωρη χρήση πως πάει? Το δικό μου το έχω με θερμοστάτη οπώτε δεν δουλευει πάνω απο 20λεπτά την ώρα. Αν το βάλω να λειτουργεί συνέχεια,αρχίζει σιγά,σιγά να βουίζει περισσότερο, δεν ξέρω αν γι΄αυτό φταίει το ότι μετά από λιγη ώρα το μοτερ ανεβάζει θερμ. πάνω απο 50 βαθμούς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.