AzmoDeus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 εχω βρει αυτη την οθονη στην εκπληκτικη τιμη των 150 euro (περιπου)ειναι μεταχειρισμενη και δεν ξερω αν εχει εγγυηση κτλ κτλτο καλο ειναι οτι σε περιπτωση που ειναι χαλασμενη οταν την παρω μπορω να την επιστρεψω και να παρω τα φραγκα πισωτην εχει δοκιμασει κανεις? ξερει τι παιζει απο χρωματα κτλ κτλ?ειχα δοκιμασει μια 17 eizo παλιοτερα αλλα ηταν πολυ σκουρα τα χρωματα της (ανηκε σε ενα φιλο)οριστε και το urlhttp://www.eizo.com/support/discontinued/crt/f930.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Μια χαρά είναι αν σκεφτείς ότι η ΑOC κάνει 220 ευρο και εχει max ανάλυση 1600x1200x85 και δεν είναι flat. Αν δεν σου κάνει , την παίρνω εγώ ευχαρίστως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzmoDeus Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 κατι μου ειπε ο SLN οτι δεν ειναι φλατ?αληθευει?πειτε ρε παιδια γιατι δεν αντεχω αλλο με την 15αρα8ο( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Συνήθως όλες οι ΕΙΖΟ είναι φλατ. Αλλά ακόμα και αν δεν είναι ειναι 21'' οπότε μην το σκέφτεσαι....Η ΙΥΑΜΑ 17'' έχει 144 ευρώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzmoDeus Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 και κατι αλλο που με πρηζει ενας φιλοςειναι 21" και προκειται να ειμαι μπροστα της για αρκετες ωρεςυπολογιζω να εχω αποσταση καπου στα 30cmειναι οκ η θα στραβωθω?8o\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αποκλείετε. Αυτό ίσχυε για τις πολύ παλιές οθόνες και για την μα**κία. Αν την έχεις στα 1200χ1024 στα 90 Hz είσαι άρχοντας...Θα είναι σαν να παίζεις σε coin-up.Μα ακόμα το σκέφτεσαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzmoDeus Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 αν την εχω στα 1600χ1200 στα 104? (προτεινομενη αναλυση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 αν την εχω στα 1600χ1200 στα 104? (προτεινομενη αναλυση)μάλλον θα είναι κουραστική γιατί όλα θα είναι ψείρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 μάλλον θα είναι κουραστική γιατί όλα θα είναι ψείρεςΣωστος ο spc. Στην αρχη ειναι εντυπωσιακο και με τον καιρο θα βρεις desktop χρησεις για την 1600χ1200 αλλα για καθε μερα-ολη μερα ειναι κουραστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Σωστος ο spc. Στην αρχη ειναι εντυπωσιακο και με τον καιρο θα βρεις desktop χρησεις για την 1600χ1200 αλλα για καθε μερα-ολη μερα ειναι κουραστικο.έτσι είναιέχουν περάσει ουκ ολίγες 20αρες από τα χέρια μου (πάντα από τις ακριβές) και καμία δεν είναι για 1600*1200 σταθερά (ανεξαρτήτως refresh το οποίο πάντα είναι τουλάχιστον 85)τέτοια ανάλυση θα σηκώσεις για λίγο αν θες να δουλέψεις κανένα μεγάλο φύλλο Excel η γενικά κάτι που απαιτεί χώρο (πχ επεξεργασία εικόνας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Η ανάλυση που θα δουλέυεις ειναι 1200x1024. Οι ψηλότερες αναλύσεις είναι μόνο για γραφίστες...Σου είπα , αν δεν την θές την αγοράζω άμεσα.!!!!!Τουλάχιστον άλλη έχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Σεπτέμβριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Καλησπέρα, έχω την F730 (19'') και είναι πάρα πολύ καλή. Γενικά οι ΕΙΖΟ είναι απο τις καλύτερες οθόνες για μένα.Δεν είναι flat σίγουρα, τα μοντέλα T είναι flat. Αν δε τη θές την αγοράζω και εγώ άμεσα (και αύριο που λέει ο λόγος!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Σεπτέμβριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 και εγω εχω μια τετοια αλλα την σουταρα...πολυ μεγαλη,πολυ θερμοτητα επισης...και σαν λαμπα...κατα τα αλλα καλη,φυλα τα λεφτα για tft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Ε καλα ρε DVD GR τι να φυλαξει για TFT?? με 150 ευρω ουτε για "ζητω" δεν φτανουνε!!!Οπως και να το δεις ειναι τζαμπε η οθονη!! Δεν ρισκαρει τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Σεπτέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Και κάτι ακόμα οι ΕΙΖΟ έχουν 3 χρόνια εγγύηση, οπότε ρώτα πότε την αγόρασε για να δεις αν έχει εγγύηση ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Σεπτέμβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 δεν μιλαω για την τιμη αλλα για το τι παιρνει,πιστευω οτι θα πρεπει να τη δοκιμασει πρωτα,διοτι εξ εμπειριας μου πιστευω μετα απο λιγο καιρο θα θελει να την δωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzmoDeus Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 θα την δοκιμασω πρωτα(αν θυμαμαι καλα γινεται)τωρα το ποτε την αγορασε ειναι αλλη ιστοριαλογικα ειναι εκτοσ εγγυησης αλλα ποτε δεν ξερεις..λογικα μεσα στο σουκου θα την εχω παρειεχει αλλη μια αλλα δυσκολο να την παρει καποιος απο ελλαδα... ειμαι UK και να στειλο με ταχυδρομειο 30 κιλα δεν νομιζω να συμφερει και τοσο8οp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.