Jump to content

Eizo F930

AzmoDeus

Recommended Posts

εχω βρει αυτη την οθονη στην εκπληκτικη τιμη των 150 euro (περιπου)

ειναι μεταχειρισμενη και δεν ξερω αν εχει εγγυηση κτλ κτλ

το καλο ειναι οτι σε περιπτωση που ειναι χαλασμενη οταν την παρω μπορω να την επιστρεψω και να παρω τα φραγκα πισω

την εχει δοκιμασει κανεις? ξερει τι παιζει απο χρωματα κτλ κτλ?

ειχα δοκιμασει μια 17 eizo παλιοτερα αλλα ηταν πολυ σκουρα τα χρωματα της (ανηκε σε ενα φιλο)

οριστε και το url

http://www.eizo.com/support/discontinued/crt/f930.asp

μάλλον θα είναι κουραστική γιατί όλα θα είναι ψείρες

Σωστος ο spc. Στην αρχη ειναι εντυπωσιακο και με τον καιρο θα βρεις desktop χρησεις για την 1600χ1200 αλλα για καθε μερα-ολη μερα ειναι κουραστικο.

Σωστος ο spc. Στην αρχη ειναι εντυπωσιακο και με τον καιρο θα βρεις desktop χρησεις για την 1600χ1200 αλλα για καθε μερα-ολη μερα ειναι κουραστικο.

έτσι είναι

έχουν περάσει ουκ ολίγες 20αρες από τα χέρια μου (πάντα από τις ακριβές) και καμία δεν είναι για 1600*1200 σταθερά (ανεξαρτήτως refresh το οποίο πάντα είναι τουλάχιστον 85)

τέτοια ανάλυση θα σηκώσεις για λίγο αν θες να δουλέψεις κανένα μεγάλο φύλλο Excel η γενικά κάτι που απαιτεί χώρο (πχ επεξεργασία εικόνας)

Καλησπέρα, έχω την F730 (19'') και είναι πάρα πολύ καλή. Γενικά οι ΕΙΖΟ είναι απο τις καλύτερες οθόνες για μένα.

Δεν είναι flat σίγουρα, τα μοντέλα T είναι flat.

Αν δε τη θές την αγοράζω και εγώ άμεσα (και αύριο που λέει ο λόγος!!!)

θα την δοκιμασω πρωτα(αν θυμαμαι καλα γινεται)

τωρα το ποτε την αγορασε ειναι αλλη ιστορια

λογικα ειναι εκτοσ εγγυησης αλλα ποτε δεν ξερεις..λογικα μεσα στο σουκου θα την εχω παρει

εχει αλλη μια αλλα δυσκολο να την παρει καποιος απο ελλαδα... ειμαι UK και να στειλο με ταχυδρομειο 30 κιλα δεν νομιζω να συμφερει και τοσο

8οp

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.