giorgos th.1442169073 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 μπορει να μου πει καποιος αν η μητρικη μου ειναι λιγο ανωμαλη ή οχι?κανονικα αυτο που ξερουμε ολοι ειναι οτι σε ενα overclocked συστημα καλο θα ειναι να μπαινει manually το agp/pci.εγω οταν το βαζω στα 66/33 εχω καθε 20λεπτο μπλε οθονη.οταν το εχω στο auto(default δηλαδη) ολα ειναι ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Εισαι σιγουρος οτι φται το pci/agp??απο μνημες πως πας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 οι μνημες και στις 2 περιπτωσεις ειναι χιλιοτεσταρισμενες.δεν εχουν το παραμικρο προβλημα.ολα εμφανιζονται οταν αλλαζω το pci/agp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Σεπτέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Μπορεις να βαλεις ενα FSB χαμηλοτερο ωστε να εχεις PCI=35 θεωρητικα και να τσεκαρεις την τιμη του με το Sandra Russo LOL το Sysoft Sandra (αν ειναι ανω των 34 θα στο γραψει)....... Αν οντως αυτο συμβαινει ειναι μια @@ρια της Asus τωρα αλλο δεν μπορω να σε βοηθησω μια κι ειμαι σε αλλο στρατοπεδο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.