haris1984 Ιανουάριος 8, 2005 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 κατι ψιλοασχετο με το θεμα...επειδη μετα την εξεταστικη μου μαλλον θα βαλω adsl...εχω 3 πισι...και ενα λαπτοπ που θα υπαρχει το καλοκαιρι 4το φορητο θα εχει wifi...να παρω ενα wireless router/modem ή να παρω ενα απλο adsl modem με rj45 και ενα ξεχωριστω wireless switch?σκεφτομουν το usr 9106 αλλα θα εχει γρηγορη μεταφορα αρχειων μεταξυ των υπολογιστων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 9, 2005 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Ψάξε κάποιο post του sotiris για ένα modem-router-4port switch-wireless access point θα σε καλύψει απόλυτα.Να έχεις υπόψη σου ότι με τέτοιες συσκευές δεν μπορείς να τελικιάσεις τη σύνδεση του switch λόγω πενιχρού επεξεργαστή και επειδή προορίζεται για adsl συνδέσεις-ταχύτητες. Το ίδιο φυσικά ισχύει με τα φτηνά switch. Με το dlink μου δεν έχω πιάσει πάνω από 60Mbps, ενώ σε κάτι cisco στο πανέπι χτυπάω 90+ ακατέβατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Ιανουάριος 9, 2005 Author #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Λοιπον θα πας να πάρεις το Zyxel Prestige 650HA από το e-shop με 125ευρώ είναι ότι χρειάζεσαι έχει ενσωματομένω switch 4-port και παίρνει καρτόυλα Wi-Fi (την Zyair B120)η οπόια κάνει 38ευρώ εγώ αυτό πείρα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά κάτι γνωστοι που το έχουν είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613650 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 9, 2005 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 το linksys είναι πιο φτηνό νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 11, 2005 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 έχει κάτω από 100 το σκέτο G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.