XTCgr Ιανουάριος 4, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr αν πεζουν λεφτα τρεχα παρε ενα hub switc siskoαλλα αν δεν εχεισ παρε μαζι με την συνδεση τισ οτενετ τισ alcatel το speed touch 501 με 4 θυρεσ δυκτιου και οχι το usb μάλλον το 510 θες να πεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 4, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Ρε αλεξη μη παιζεις με τον πονο μας ...... χεχεχεεχ αστειευομαι ασε εγω πρεπει να ειμαι χειροτερα απο κωσταντινουπολεως ... βασικα εσυς πως ξερεις τοσα πολλα????? ή απο πατρα εισαι..... .......... ή εισαι ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ του ΟΤΕ !!!!!!!:-O α ετσι ε ΧΕΧΕΧΕΧΕΧ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 4, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Ρε αλεξη μη παιζεις με τον πονο μας ...... χεχεχεεχ αστειευομαι ασε εγω πρεπει να ειμαι χειροτερα απο κωσταντινουπολεως ... βασικα εσυς πως ξερεις τοσα πολλα????? ή απο πατρα εισαι..... .......... ή εισαι ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ του ΟΤΕ !!!!!!!:-O α ετσι ε ΧΕΧΕΧΕΧΕΧ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 4, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 ουπς ενας admin να σβησει καποιο απο τα δυο εκανα βλακεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 01:20] μάλλον το 510 θες να πεις ναι αφτο ενοω τελος παντον ειναι αρκετα καλο για ενα τοπικο δικτιακι και μηρασμα τις adsl:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 :OT: sory για το off topic αλλα μηπωσ ξερετε τιποτα για το δικο μου θεμαHELP σε CASE MOD!!!!!!!!! :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 5, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 ποιά 384 στο εξωτερικό? Ιταλία που πήγα και κοίταζα τί έδινε εκεί ένας παροχέας, το entry πακέτο ήταν τα 2mbit με 33 ευρώ... και έφτανε τα 12mbit με 99... τί να λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas ποιά 384 στο εξωτερικό? Ιταλία που πήγα και κοίταζα τί έδινε εκεί ένας παροχέας, το entry πακέτο ήταν τα 2mbit με 33 ευρώ... και έφτανε τα 12mbit με 99... τί να λέμε τώρα... ετσι ειναι η ελλαδα φιλε vouda και σε αυτι ζουμε και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιαυτο μονηλυση να σικοθουμε να φιγουμε και να αφισουμε τουσ αλβανους να κανουν κουμαντο Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 5, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ετσι ειναι η ελλαδα φιλε vouda και σε αυτι ζουμε και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιαυτο μονηλυση να σικοθουμε να φιγουμε και να αφισουμε τουσ αλβανους να κανουν κουμαντο το ξαναγράφεις γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες έτσι όπως γράφεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas το ξαναγράφεις γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες έτσι όπως γράφεις? σορι:o:o ετσι ειναι η ελλαδα φιλε vouda και σε αυτη ζουμε μονη λυση ειναι να σικοθουμε και να φιγουμε και να αφησουμε τους αλβανους να κανουν κουμαντο στην ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 6, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 επιτελους γυρισα στα πατρια φοιτητικα εδαφη!!!!!!!!το dsl φαινεται να πηγαινει καπως καλυτερα για να δουμε μολις επιστρεψουν και ολοι οι φοιτητες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 7, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 διλαδι να κανω μια ερωτηση? αν εχεισ ενα μοδεμ/ρουτερ και βγαζει 4χ ρζ45 το σουιτσ τι το χρειαζεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 7, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 ’μα θες να συνδέσεις παραπάνω PCs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 8, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ’μα θες να συνδέσεις παραπάνω PCs... αφου το μοδεμ/ρουτερ που εχεις βγαζει λεμε τεσσερεις ρζ45. εννοεις πανω απο 4 πισι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αυτό ενωώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 8, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 χμ πρεπει βεβαια να προσεξεις μερικα πραγματα σε αυτο. μπορει να μη δουλεψει. μη νομιζεις οτι 8α συνδεσεις ολα τα πισι πανω σε ενα σουιτσ και 8α ειναι σα να εχουν ολα ιντερνετ απο τον ρουτερ.ενα πολυ απλο 8α σου πω, αν το σουιτσ που εχεις ειναι φτηνο και δεν εχει πανω uplink τι 8α κανεις? πολυ απλα δε 8α δουλεψει το δικτυο σου και 8α αναρωτιεσαι μα γιατι αφου εγω τα εχω βαλει ολα πανω στο σουιτσ. τα σουιτσ δεν ειναι ρουτερ.αν σου συμβει ποτε αυτο κανε το εξης. το utp που παει απο τη συνδεση σου στο σουιτς καντο crossover και ολα 8α δουλεψουν.αλλα αν 8ελεις να κανεις δυκτιο με πανω απο 4 πισι η λυση ειναι μια και η καλυτερη. στηνεις σερβερ και μπορεις να συνδεσεις οσα πισι 8ες(μεχρι 254 δηλαδη). υπαρχουν και αλλες λυσεις βεβαια, ορεξη να εχεις να τις ακους Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 8, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Η λύση με το switch παίζει μια χαρά. Το switch δε χρειάζεται uplink. To συνδέεις σε κάποια ελεύθερη θύρα του switch του router και επεκτείνεις τις ελεύθερες θύρες. Τα switch συνήθως είναι σε θέση να καταλαβαίνουν τι καλώδιο έβαλες (cross-straight) και να παίζουν ανάλογα. 254 pc μπορείς να βάλεις και με switch, το μόνο που σε περιορίζει είναι η μνήμη που έχουν για τις mac address, κάτι που βέβαια μπορείς να το ψάξεις προτού το πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 8, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 ναι αν χρησημοποιησεις ρουτερ δε θα χριαστεις κροσοβερ. εγω δυστυχως εχω απλο μοδεμ χωρις ρουτερ και πρεπει να κανω πατεντες για να δωσω στα αλλα 2 πισι ιντερνετ. επρεπε απο την αρχη να αγορασω καλο μοδεμ τελικα ολα σε ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 8, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 αν βάλεις το ένα σου pc ως server-router always on, πιστεύω θα διευκολυνθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 8, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 αυτο εχω κανει. εχω σε ενα πισι 2 καρτες δυκτιου στη μια παει απο το μοδεμ και απο την αλλη φευγει γραμμη στο σουιτσ χωρις κροσσοβερ. και απο το σουιτς παει στους αλλους 2. ομως ετσι πρεπει να ανοιξω τον σελερον για να εχουν δυκτιο οι αλλοι.ρε θα παρω ενα μοδεμ/ρουτερ 60ευρο και 8α ξεμπερδεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.