Jump to content

Ψηφιστε τι AMD επεξεργαστη εχετε.....

MrSeanKon

Recommended Posts

παρατηρηστε οτι καθε σπιτι εχει απο εναν barton,αναμφιβολα ο πιο δημοφιλης cpu αυτη την περιοδο και ισως και απο περισυ.

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Χμ γνωστο αυτο το φαινομενο να χανεται ενα μερος της L2 λογω υπερβολικου πουσαρισματος (αν δεις τα FAQ εχω εικονες του Σακατη)....

Ο Νazzz ηθελε να κανει κατι σαν κι αυτο που ανεφερες τωρα δεν ξερω λεπτομερειες....

ειχα μετατρεψει εναν desktop barton σε mobile barton.ετσι μεσω windows χρησιμοποιουσα μια εφαρμογη,cpumsr, και αλλαζα τον multi στον κλειδωμενο barton μου.τον ειχα κανει και mp δηλαδη ειχα ενα mobile barton mp....δεν τον βγαζει η amd αυτον....δικη μου εφευρεση...τεσπα οταν δοκιμασα να ξεκλειδωσω ολους τους multi τον κατεστρεψα και εφυγε για rma, πηρα εναν καινουργιο 2.5 τον οποιο δεν εχω μονtαρει ακομα.....sean τοτε που ειχες duronοποιησει τον barton σου σου ειχα προτεινει να δοκιμασεις με κανα γεφυρωμα να ενεργοποιησεις την l2 την οποια υπεθεσα οτι λογω voltage κοπηκε καποια γεφυρα και κουτσουρεφτικε...δεν ξερω τι ειχε συμβει μια υποθεση εκανα,ισως και να ειχα δικιο.αν θελετε link για μετατροπη se mobile και γενικα για πληρες οδηγο τι παιζει με τις γεφυρες θα το ψαξω ,καπου σε καποιο φορματ εχαθη, και θα το ανεβασω....

http://fab51.com/index-e.html

oso για το ψηφισμα εχω εναν barton 2.5 οπως καταλαβατε,εχω ακομα εναν 2.6 kai ψαχνω ακομα εναν κατα προτιμηση 2.5 με ολοκληρη την λ2.....το αγαπησα αυτο το cpu :054:

Παντως βλεπω οτι γινεται της κακομοιρας με τον Barton ειναι ο πιο δημοφιλης ΑΜD επεξεργαστης αυτη τη στιγμη........

Sofos το γκομενακι πιο εινια???

Πολυ θα το ηθελα (κι ας μην το λενε Katsumi) :081: :081:

Οταν πρωτοκυκλοφορησε ο Barton πεσανε μερικα περιοδικα πανω και τον θαψανε διοτι η AMD αλλαξε το PR Rating μια κι ο ΧΡ 2200+ ετρεχε στα 1.8 γιγα ενω κι ο Barton 2500+ ετρεχε στην ιδια (παραπλησια συχνοτητα)....

Οταν ομως βελτιωσε τα steppings η ΑΜD κι ανεβαιναν οι περισσοτεροι ανω των 2.3 γιγα (με αεροψυξη αναλογως και τι Vcore κλπ κλπ) τοτε βγαλανε τον σκασμο οι ειδικοι του πισινου...... :028: :028:

Welcome to our forum sokratis64 αλλα πες μας και λεπτομερειες!

Υπαρχει κι αλλη ψηφοφορια ασκησε κι εκει το εκλογικο σου δικαιωμα!

καινούριος σχετικά και εγώ σε socket754, και ενθουσιασμένος

και πιο πριν δεν ήμουν και άσχημα με τον Mobile 2500+ aqyha, στα 11*228 prime stable, και με το epox kt600 - μια χαρά έπαιζε :060:

Sean πραγματικα μαμαει (2,2 με 1,65 και στοκ ψυχρτα) αλλα αυτος που μαμαει ακομα καλυτερα ειναι ο ΤΒ 2600+ που επιασε 2700 κατακαλοκαιρο με 2 βολτ και νερο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.