Jump to content

Ψηφιστε τι AMD επεξεργαστη εχετε.....

MrSeanKon

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

εγω έχω THORTON οπως με ενημερώνει το CPU-Z και ενας φίλος μου είπε οτι ειναι BARTON αλλά με την μισή CACHE! :) και υπάρχει τρόπος (σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου) ώστε επανασυνδέοντας κάποια σημεία πάνω στον επεξεργαστή να εμφανιστεί και η υπόλοιπη μνήμη CACHE! (θα το επιχειρήσω καποια στιγμή και θα σας ενημερώσω, αφου είμαι όμως 100% σίγουρος οτι γίνεται.)

Χμ γνωστο αυτο το φαινομενο να χανεται ενα μερος της L2 λογω υπερβολικου πουσαρισματος (αν δεις τα FAQ εχω εικονες του Σακατη)....

Ο Νazzz ηθελε να κανει κατι σαν κι αυτο που ανεφερες τωρα δεν ξερω λεπτομερειες....

Δυσκολο ερωτημα αλλα αφου εχεις μπολικο υλικο βαλε τον καλυτερο προφανως........

Δηλαδη τον Α64 754 σοκετ........

Κι ο Κωστας εχει διαφορους επεξεργαστες αλλα εβαλε τον καλυτερο......

Η μαλλον εναν απο τους καλυτερους.....

Χμ γνωστο αυτο το φαινομενο να χανεται ενα μερος της L2 λογω υπερβολικου πουσαρισματος (αν δεις τα FAQ εχω εικονες του Σακατη)....

Ο Νazzz ηθελε να κανει κατι σαν κι αυτο που ανεφερες τωρα δεν ξερω λεπτομερειες....

MrSeanKon,

αν απάντησες στο δικό μου POST τότε δεν το διάβασες σωστα :)

ο THORTON είναι ενας BARTON αλλά ειναι "κουτσός". υπάρχει όση CACHE υπάρχει και στον BARTON αλλά με κάποιο τρόπο η εταιρία αφήνει να χρησιμοποιηθεί μόνο την μισή. :074: :097:

εγω έχω THORTON οπως με ενημερώνει το CPU-Z και ενας φίλος μου είπε οτι ειναι BARTON αλλά με την μισή CACHE! :) και υπάρχει τρόπος (σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου) ώστε επανασυνδέοντας κάποια σημεία πάνω στον επεξεργαστή να εμφανιστεί και η υπόλοιπη μνήμη CACHE! (θα το επιχειρήσω καποια στιγμή και θα σας ενημερώσω, αφου είμαι όμως 100% σίγουρος οτι γίνεται.)

checkαρε στο cpu-Z αν ο επεξεργαστης σου ειναι Model 10 δλδ thorton,αν ναι εισαι τυχερος,εχεις εναν thorton στα χερια σου,αν νιωθεις κιολας τυχερος προχωρα στο modακι που λεει η σελιδα

checkαρε στο cpu-Z αν ο επεξεργαστης σου ειναι Model 10 δλδ thorton,αν ναι εισαι τυχερος,εχεις εναν thorton στα χερια σου,αν νιωθεις κιολας τυχερος προχωρα στο modακι που λεει η σελιδα

Με το WCPUID είδα οτι είναι όντως Model 10

πάντως ήδη που άρχισα να το ψάχνω για την "χαμένη" CACHE, υπάρχουν και επιτυχεις αλλα και ανεπιτυχεις προσπάθειες. ευχαριστώ για το LINK :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.