darkCount Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 Είναι κάμποσος καιρός που χρειαζόμουν κάποια custom coldplate για το Maze4-1 CPU για να μπει στην Gforce με ένα 226watt TEC.... Όπως επίσης χρειαζόμουν ένα καλό coldplate για το TEC μπλοκ του 11 που έφτασε στα χέρια μου από τον virus...ώστε να μπορέσει να σφίξει καλά το TEC. Και αφού θα γινόταν από την αρχή και βολεύει και το μπλοκ...να μπει μεγαλύτερο 62χ62mm TEC 270watt!! Είχα μιλήσει με τον Μιχάλη αλλά ο ταλαίπωρος πνίγεται και δεν είμαι και παλικάρι που γουστάρει να πρήζει τους ανθρώπους...έτσι λοιπόν αποφάσισα να τα φτιάξω μόνος μου. Βέβαια κάτι τέτοιο στο σπίτι με ένα δραπανάκι με μπαταρία δεν γίνεται...ευκαιρία ήταν οι διακοπές στο πατρικό στη Σύρο που παίζουν τόρνοι, φρέζες και όλα τα καλούδια. Τα σχέδια βγήκαν από μένα και ΌΛΗ η δουλειά στη φρέζα από τον πατέρα μου!! Εγώ όμως τα έτριψα για να γυαλίσουν Ακολουθούν αρκετές φωτό. Παρακαλώ μην απαντήσετε μέχρι να τις ποστάρω όλες....ευχαριστώ. Ξεκινάμε με 2 φωτογραφίες τα plate μόνα τους... Maze4-1 FX plate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 11's tec block plate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Το maze4 με το νέο plate του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Τωρα η εχω μπερδευτει η για αλλο μπλοκ μιλαμε... Οταν ειχα το maze4 για καρτα δεν κοντραρε καθολου καλα ενα 80αρακι τεκ λογο τις "πατουρας" που εχει στο πατο του μπλοκ... Α οκ σορρυ ειδα την φωτο και μιλαμε για λλο μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Παρακαλώ μην απαντήσετε μέχρι να τις ποστάρω όλες....ευχαριστώ. Maze4-1 CPU όπως λέμε το Μεγάλο για επεξεργαστές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 με επεξηγήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Εδώ τα καλά τα σαντουίτς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Πάμε στη συναρμολόγηση τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Οι βίδες συγκράτησης στην κάρτα θα βγαίνουν από πίσω...ανάποδα δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Και μια τελευταία από το Maze4 και το καινούργιο του plate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Πάμε στο μπλόκ του του 11 τώρα... Εδώ φαίνεται και το σκάψιμο για να μη βρίσκει το Plate στο socket462. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Με επεξηγήσεις και καλύτερη όψη από πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Εδώ όπως θα συναρμολογηθεί στο τέλος. Οι εξωτερικές βίδες θα σφίγγουν το plate με το tec και το μπλοκ και οι εσωτερικές θα κουμπώνουν όλο το μαραφέτι στη μητρική. Μου μυρίζει ευκολότερη μόνωση μιας και όλες οι βίδες είναι εσωτερικές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Μιλάμε για πολύ χαλκό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Εδώ φαίνεται πώς θα κρύβονται τα κεφάλια από τις βίδες του σφιξίματος. Οι εσωτερικες μαυρες που φαίνονται...εννοείται ότι θα βρίσκονται από το πίσω μέρος του mobo...απλά φαίνεται πως θα περαστούν εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Είμαι μεγάλος τρίφτης τελικά!! Ακόμα πονάνε τα δάχτυλα μου από το τρίψιμο με τα γυαλόχαρτα και τις αλοιφές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 1, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Τελευταία φωτό!! το πάχος των plate. 10mm είναι! Του buffer το κάγκελο θα γίνει εκεί μέσα κοινώς... Αυτα τα λίγα προς το παρόν. Όταν γυρίσω Αθήνα και τα κουμπώσω θα ποστάρω φωτό. Πρέπει να πάρω και το 270άρι TEC και να περάσω και μια βόλτα από τον κυρHipro5 να μου μοντάρει την 5900sp...και θα είμαστε έτοιμοι για γλέντια. ps. μέχρι στιγμής η 5900sp χτυπάει bench στα 545core!! με μια πρόχειρη τοποθέτηση ενός TEC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 1, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 φιλε μου εισαι απαιχτος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 1, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 μπράβο darkCount πολύ ωραία τα φτιάξατε :clap: μπράβο και για το μεράκι σας, καλά αποτελέσματα να έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 1, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Είμαι μεγάλος τρίφτης τελικά!! Ακόμα πονάνε τα δάχτυλα μου από το τρίψιμο με τα γυαλόχαρτα και τις αλοιφές... Tα δικα μου να δεις ..................... Τι να πω ..........αψογοι και οι δυο σας Τα συγχαρητηρια μου Μπραβο και για την καλη δουλεια και για την γενικοτερη υλοποιηση Ελπιιζω το μπλοκ να αποδωσει τα αναμενομενα . Περιμενω τα αποτελεσματα με αγωνια Και παλι μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.