Jump to content

My Sapphire X800 XT PE

Borg1442169074

Recommended Posts

Λοιπόν αν και είχα αρκετά προβλήματα ένα από βιασύνη δικιά μου και αλλά που θέλω την βοήθεια σας

Αρχικά είχα κάνει την μ@λακι@ με το καλώδιο από το psu που είναι καινούργιο και που η βλακεία μου ήτανε ( enermax 475w ) δεν είχα κουμπώσει καλά και μετά από κάποια λεπτά φυσικό και επόμενο έκλεινε

Τέλος πάντων ας το ξεχάσω αυτό ….

Αρχικά να σας δείξω μερικές φωτώ και μετά θα σας πω τι γίνετε με την κάρτα με θέμα το oc …….

post-389-1442173731,7884_thumb.jpg

xexe , foto 5

Το κακό η παράξενο είναι με τον πυρήνα έφτασα μέχρι 550 και δεν ξέρω τι φταίει , η θερμοκρασία του πυρήνα έφτασε μέχρι 66

Και μνήμη 590

http://service.futuremark.com/compare?2k3=3050892

post-389-1442173732,2349_thumb.jpg

2 παρατηρησεις. Καταρχην απο οσες Χ800 ΧΤ η ψυκτρα καλυπτει και τις μνημες. Εσενα για γιατι δεν τις καλυπτει? Ποια ειναι τα default ρολογια? Εμενα η Saphire μου Χ800 Pro ανεβαινει 540/540. Μπορεις να γραψεις τον κωδικο που γραφουν οι μνημες σου?

2 παρατηρησεις. Καταρχην απο οσες Χ800 ΧΤ η ψυκτρα καλυπτει και τις μνημες. Εσενα για γιατι δεν τις καλυπτει? Ποια ειναι τα default ρολογια? Εμενα η Saphire μου Χ800 Pro ανεβαινει 540/540. Μπορεις να γραψεις τον κωδικο που γραφουν οι μνημες σου?

ευχαριστώ παιδια

Samsung K4J55323QF GC16 (1.6ns)

Τις μνήμες δεν τις καλύπτουνε όλες και βασικά εγώ δεν ήθελα

Επίσης το max ανεβαίνει ο πυρήνας μέχρι 550 και μνήμες 590=1180

Κάποια στιγμή θα βάλω και νεράκι :033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.