(V)4|210Z Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Καλησπερα,...αυτη η οθονη τι λεει?Την εχει κανεις σας?Τελικα υπαρχει retail εκδοση αυτης της οθονης που εχει πραγματικα 12ms responce time? :017: ....Γενικα αξιζει να την παρει κανεις που θελει να παιζει και παιχνιδια που και που?(Εχει καλη κινηση?),Ευχαριστω :080: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Ελληνικά παρακαλώ. Είναι ποιο δύσκολο να διαβάσω το post σου από το .... (V)4|210Z !!!!Για που και που δεν υπάρχει πρόβλημα με τις TFT. Το συνέχεια είναι το πρόβλημα. Εκεί νομίζω ότι οι CRT είναι ακόμα η πρώτη επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(V)4|210Z Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 όχ ναι ξεχάστηκα :053: ........πάντως εγώ απλά θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που έχει την εμπειρία αυτής της οθόνης και να μου πεί πώς του φάνηκε το gaming.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Σεπτέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 σε περιμενω σπιτι μου να δεις.....!! θα παθεις την πλακα σου.... εχει οντως 12ms... ειναι τρομερη φοβερη...αλλα ακριβη... παντως στα παιχνιδια δεν υστερει καθολου απο την 19αρα eizo που ειχα πριν...φαινεται και λιγο πιο ζωντανη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
(V)4|210Z Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ... DVD_GR εσύ πότε την αγόρασες και πόσο;....είναι όντως πολύ ακριβή,αξίζει τα ευρώ της πιστεύετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Σεπτέμβριος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 590+φαπα.πλαισιο δυστυχως...αξιζει γιατι οσες αλλες 17αρες εχω δει δεν εχουν τοσο τελεια εικονα.Βεβαια αν θες να κανεις δουλεια γραφειου παρε μια απλη 19αρα με τα ιδια λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(V)4|210Z Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 590 χωρις το φπα εννοεις ε;γιατι με φπα παει πολλλλλλλλυ :085: ... πηγα και ρωτησα,αλλα και μεσα στο site το βλεπεις οτι παει 680+ με φπα μαζι...δε μου'πες ποτε την αγορασες;προσφατα μαλλον ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.