n1ck0s Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Προς το παρόν είμαι με μια NF7-S και έναν Athlon ΧP. Πρέπει να αλλάξω επιγόντως μνήμες αλλά προφανώς δεν θα μείνω με αυτό το σύστημα για πολύ. Θέλω λοιπόν μνήμες που να με βγάλουν ασπροπρόσωπο όταν θα περάσω σε Α64. Οκ οι 3700 ΕΒ είναι θεικές αλλά μήπως υπάρχει κάποια άλλη "τίμια" πρόταση σε χαμηλότερη τιμή?</n1ck0s> Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Δε θα σου πρότεινα να αγοράσεις ακριβές και τόσο γρήγορες μνήμες είδικά για τον Α64. Με τον Α64 μπορείς άνετα να τρέχεις ασύγχρονα τις μνήμες σου και να έχεις πολύ καλές επιδόσεις. Σε δοκιμές που έκανα όταν τρέχεις 1:1 δεν έχουν απολύτως κανένα ρόλο τα timmings ενώ αν τρέχεις ασύγχρονα και με πιο σφιχτά timmings ισοσκελίζεις τη διαφορά synch./asynch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Σεπτέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Οντως εκ εμπειριας απο διαφορα AMDικα συστηματα οι μνημες στον Α64 πανε ψηλοτερα αλλα εσυ θα κρινεις ποσο θες.........Για παραδειγμα στο nForce2 οι ιδιες μνημες που εχω πηγαιναν 253 ΦΣΒ Prime95 Blends FFT με 2.98 Vdimm στον Α64 παιζουν 257 FSB με 2.54 Vdimm μονο...........Τα timings ειναι ιδια αλλα φυσικα ειναι και 1Τ οι μνημες στον Α64......Συνεπως πριν κανεις την οποια κινηση αποφασισε που θα ηθελες να κινηθεις στον Α64 και κρινε αν πρεπει να παρεις κατι καλυτερο αλλα στο ξαναλεω το nForce2 αποδειχτηκε πολυ σκληρο τσιπσετ για τις μνημες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Μάλιστα. Υπάρχουν κάποιες μνήμες αυτή την εποχή που θεωρείται τίμιες για τα λεφτά τους? Π.χ. γύρω στα 250€-300€? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Τι μνήμες έχεις τώρα Νίκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 έχω 2x256MB PC3200 Kingstone CL2.5 οι οποίες με έχουν παιδέψει πολύ οι γ@μ... Πέφτει πολύ error και τώρα τις έχω async στα 333MHz για να μπορώ να κάνω Mpeg encoding χωρίς bsods...ο λόγος που δεν τις έχω πάει ακόμα πίσω? πονεμένη ιστορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Νικο οι 3700ΕΒ ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει για Α64 με μια μικρη πιθανοτητα μηπως και οι νεες 3700gold rev.3 πανε καλυτερα...(αλλα παλι με χειροτερα timings)Το θεμα ειναι αν τις χρειαζεσαι. Για τον μεσο χρηστη Α64 που δεν θα δωσει πολλα βολτ (ετσι κι αλλιως δεν μπορει λογω memory controller-δεν ξερω τι παιζει με τα ddr booster/maximizer) ειναι ιδανικες, οπως και οι crucial Ballistix γυρω στα 80-100 ευρω φτηνοτερες/Gb. H διαφορα τους με τις ballistix ειναι τα timings (OCZ εχουν καλυτερα) και το οτι οι crucial δεν προκειται να πανε μακρια απο τα 250!Κατα την γνωμη μου αμα αναβαθμιζεις σε Α64 (και οχι σε Intel) και θελεις να παρεις οπωσδηποτε τωρα μνημες αυτες ειναι οι 2 επιλογες σου. Οι Adata vitesta ειναι τζοκερ (κι αν σου κατσει....???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 crucial Ballistix ε? Πάνω που πήγαινα να ρωτήσω "3200 ή 4000" είδα ότι έχεις thread με αυτό ακριβώς το ερώτημα!!! Έχεις να προτείνεις κάνα μαγαζί (Online και μη) να ρίξω μια ματιά σε τιμές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Σεπτέμβριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αυτες που αγορασα κοστισαν 250Ε τα 1 Χ 512 ΜΒ..........Tις εχει το www.mgmanager.gr απο οτι ειδα σε παραπλησια τιμη (198 + ΦΠΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 crucial Ballistix ε? Πάνω που πήγαινα να ρωτήσω "3200 ή 4000" είδα ότι έχεις thread με αυτό ακριβώς το ερώτημα!!! Έχεις να προτείνεις κάνα μαγαζί (Online και μη) να ρίξω μια ματιά σε τιμές?www.pc-memory-upgrade.co.ukΓρήγορα και εγγυημένα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Το pc-memory-upgrade δεν τις εχει απο οτι εχω δει...Overclockers.co.ukή απευθειας απο την crucial.com/uk να τελειωνεις....Εχω ξαναπαραγγειλει απο crucial. μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Crucial δε φέρνει το PC-M-U.co.uk σίγουρα..Απλά νόμιζα πως ήθελε να κοιτάξει τιμές γενικά για μνήμες το παλικάρι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Ουστ ρε!! εσυ θελεις ban για να στρωσεις μου φαινεται!!!!Που εισαι ρε Kazoooooooooooooooooooooo???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 XAXA!!Τι να μας πεις κι εσύ που έγινες αμερικανάκι!!Κάθεσαι και τους καλοπιάνεις για να γλυτώσεις το bannaki??SLN--->:060::008::060: <----Κazoo :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 2, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Εναν βρηκα που δεν λεει μλκ!!! Να του την πω κι αυτουνου??????Στα τοσα που διαβαζω, αυτος μου φαινεται ...οαση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Εναν βρηκα που δεν λεει μλκ!!! Να του την πω κι αυτουνου??????Στα τοσα που διαβαζω, αυτος μου φαινεται ...οαση!!!Ναι ρε!Πλάκα κάνω!!Καλά ρε, περιμένανε να φάω το bannaki για να σκάσουνε μύτη οι λογικοί εκεί μέσα????? :017: :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Sorry για το off topic Nικο...Εμενα με μπαναρε ο ΚΑΖΟΟ απο το Speak Freely!!Θυμηθηκε λεει να ξαναδιαβασει ολα(?) μου τα ποστ κ αποφασισε να μου αφαιρεσει το δικαιομα να ποσταρω εκει!!Ακου να δεις ρε αδερφε.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Εεε... Speak Freely είναι αυτό, δεν μπορείς να γράφεις ότι 8ες...www.pc-memory-upgrade.co.uk όντως δεν τις έχει, και Crusial από ότι θυμάμαι δεν φέρνει... Μπάινω να δω overclockers.co.uk.thx.</n1ck0s> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.