Jump to content

Αν όχι 3700ΕΒ τι?

n1ck0s

Recommended Posts

Προς το παρόν είμαι με μια NF7-S και έναν Athlon ΧP. Πρέπει να αλλάξω επιγόντως μνήμες αλλά προφανώς δεν θα μείνω με αυτό το σύστημα για πολύ.

Θέλω λοιπόν μνήμες που να με βγάλουν ασπροπρόσωπο όταν θα περάσω σε Α64. Οκ οι 3700 ΕΒ είναι θεικές αλλά μήπως υπάρχει κάποια άλλη "τίμια" πρόταση σε χαμηλότερη τιμή?

</n1ck0s>

Δε θα σου πρότεινα να αγοράσεις ακριβές και τόσο γρήγορες μνήμες είδικά για τον Α64. Με τον Α64 μπορείς άνετα να τρέχεις ασύγχρονα τις μνήμες σου και να έχεις πολύ καλές επιδόσεις. Σε δοκιμές που έκανα όταν τρέχεις 1:1 δεν έχουν απολύτως κανένα ρόλο τα timmings ενώ αν τρέχεις ασύγχρονα και με πιο σφιχτά timmings ισοσκελίζεις τη διαφορά synch./asynch.

Οντως εκ εμπειριας απο διαφορα AMDικα συστηματα οι μνημες στον Α64 πανε ψηλοτερα αλλα εσυ θα κρινεις ποσο θες.........

Για παραδειγμα στο nForce2 οι ιδιες μνημες που εχω πηγαιναν 253 ΦΣΒ Prime95 Blends FFT με 2.98 Vdimm στον Α64 παιζουν 257 FSB με 2.54 Vdimm μονο...........

Τα timings ειναι ιδια αλλα φυσικα ειναι και 1Τ οι μνημες στον Α64......

Συνεπως πριν κανεις την οποια κινηση αποφασισε που θα ηθελες να κινηθεις στον Α64 και κρινε αν πρεπει να παρεις κατι καλυτερο αλλα στο ξαναλεω το nForce2 αποδειχτηκε πολυ σκληρο τσιπσετ για τις μνημες....

έχω 2x256MB PC3200 Kingstone CL2.5 οι οποίες με έχουν παιδέψει πολύ οι γ@μ... Πέφτει πολύ error και τώρα τις έχω async στα 333MHz για να μπορώ να κάνω Mpeg encoding χωρίς bsods...

ο λόγος που δεν τις έχω πάει ακόμα πίσω? πονεμένη ιστορία!

Νικο οι 3700ΕΒ ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει για Α64 με μια μικρη πιθανοτητα μηπως και οι νεες 3700gold rev.3 πανε καλυτερα...(αλλα παλι με χειροτερα timings)

Το θεμα ειναι αν τις χρειαζεσαι. Για τον μεσο χρηστη Α64 που δεν θα δωσει πολλα βολτ (ετσι κι αλλιως δεν μπορει λογω memory controller-δεν ξερω τι παιζει με τα ddr booster/maximizer) ειναι ιδανικες, οπως και οι crucial Ballistix γυρω στα 80-100 ευρω φτηνοτερες/Gb. H διαφορα τους με τις ballistix ειναι τα timings (OCZ εχουν καλυτερα) και το οτι οι crucial δεν προκειται να πανε μακρια απο τα 250!

Κατα την γνωμη μου αμα αναβαθμιζεις σε Α64 (και οχι σε Intel) και θελεις να παρεις οπωσδηποτε τωρα μνημες αυτες ειναι οι 2 επιλογες σου. Οι Adata vitesta ειναι τζοκερ (κι αν σου κατσει....???)

crucial Ballistix ε? Πάνω που πήγαινα να ρωτήσω "3200 ή 4000" είδα ότι έχεις thread με αυτό ακριβώς το ερώτημα!!! Έχεις να προτείνεις κάνα μαγαζί (Online και μη) να ρίξω μια ματιά σε τιμές?

crucial Ballistix ε? Πάνω που πήγαινα να ρωτήσω "3200 ή 4000" είδα ότι έχεις thread με αυτό ακριβώς το ερώτημα!!! Έχεις να προτείνεις κάνα μαγαζί (Online και μη) να ρίξω μια ματιά σε τιμές?

www.pc-memory-upgrade.co.uk

Γρήγορα και εγγυημένα πράγματα.

Εναν βρηκα που δεν λεει μλκ!!! Να του την πω κι αυτουνου??????

Στα τοσα που διαβαζω, αυτος μου φαινεται ...οαση!!!

Ναι ρε!Πλάκα κάνω!!

Καλά ρε, περιμένανε να φάω το bannaki για να σκάσουνε μύτη οι λογικοί εκεί μέσα????? :017:

:003:

Sorry για το off topic Nικο...

Εμενα με μπαναρε ο ΚΑΖΟΟ απο το Speak Freely!!

Θυμηθηκε λεει να ξαναδιαβασει ολα(?) μου τα ποστ κ αποφασισε να μου αφαιρεσει το δικαιομα να ποσταρω εκει!!

Ακου να δεις ρε αδερφε.....!

Εεε... Speak Freely είναι αυτό, δεν μπορείς να γράφεις ότι 8ες...

www.pc-memory-upgrade.co.uk όντως δεν τις έχει, και Crusial από ότι θυμάμαι δεν φέρνει... Μπάινω να δω overclockers.co.uk.

thx.

</n1ck0s>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.