outlaw Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 Όντας άχρηστος οβερκλόκης, έφαγα φρίκη σήμερα ψάχνοντας τα mod για την NF7-S.Vref-VI/O-Vtt-Vskata....τα παιξα με όλα αυτά. Θα εκτιμούσα το χρόνο οποιονού είχε την ευγενική καλοσύνη να με διαφωτήσει λιγάκι. Ποιο απο τα δύο vtt mod θα κάνατε ή έχετε κάνει? Αυτό με το cut trace και το τρίμερ ή την 4η μέθοδο του tictac με το καλώδιο (πολύ απλούστερο αλλά κάποιοι γκρινιάζουν)? Οι μνήμες τελικά έχουν δύο παροχές volt (vdimm+vtt)? Το vdd mod αξίζει ή επιρεάζει και αυτό το συνοθύλευμα τον V-stuf (πάλι κάπου διάβασα οτι με 1.55v πήγε καλύτερα απο 1.89v!!!........wtf)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 31, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Πω πω...ρε παιδιά όχι όλοι μαζί. Τώρα ή κάτι το δύσκολο ρώτησα ή κάτι το τόσο γελοίο που απαξιείτε να μου απαντήσετε. Τέλος πάντων, έβγαλα μόνος μου λίγο άκρη και θα ρωτήσω μόνο τα εξής : Τι τροφοδοτεί το vbt? Τι κάνει το vdd booster του tic tac? Και πάλι ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Το vdd ειναι για το chipset! Για να λεει booster θα δινει καργα ρευμα λογικα... Και τετοιο mod γινεται και με μολυβακι! Κι εγω την Abit εχω αλλα ακομα δεν εχει πειραχτει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.