Jump to content

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...!!!!!

BassJunkies1442169073

Recommended Posts

:109: Παίδες μέχρι στιγμής τα έργα έχουν ως εξής:

oi τρύπες μέσα στο δωμάτιο για τις σωλήνες και τα καλώδια(Ένα καλώδιο για κάθε fan και ένα για την αντλία για πλήρη έλεγχο του συστήματος από μέσα)

QUOTE]

φιλε ενα θα σου πω....

ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(αντλια πετρελαιου δεν ειναι αυτο το τερας?)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

UNBE-FUCKING-LIEVABLE!!!!!!!!!!!!!!!

Τρομερή κατασκευή!

Πρώτο thread που άνοιξες στο foroumκαι μας πέταξες τα μυαλά στα κάγκελα!

Στο προκείμενο τώρα.

Τσέκαρε τη ροή γιατί οι σωλήνες είναι πολύ μακριοί, αν και μάλλον η αντλία θα είναι το κτήνος που φένεται να είναι και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Επίσης βλέπω τι δεν είναι στο ίδιο μέγεθος. Συνήθως δεν είναι καλό αυτό.

το μονο παρομοιο που εχω δει ειναι ενας απο το εξωτερικο που ειχε βαλει το υδροψυκτρο κατω απο το εδαφος (λολ) , το χειμωνα με την υγροποιηση σιγουρα θα εχεις προβλημα ....αλλα οπως βλεπω μερακι εχεις και θα τα λυσεις ολα ωραιος .

Και εγω θελω αποτελεσματα (temps)

θα αρχισουμε ολοι να κανουμε τρυπες στους τοιχους (λολ) καμια ιδεα για μενα που μενω σε πολυκατοικια.... ?

χαχαχαχαχα

:109: Παίδες μέχρι στιγμής τα έργα έχουν ως εξής:

oi τρύπες μέσα στο δωμάτιο για τις σωλήνες και τα καλώδια(Ένα καλώδιο για κάθε fan και ένα για την αντλία για πλήρη έλεγχο του συστήματος από μέσα)

QUOTE]

φιλε ενα θα σου πω....

ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(αντλία πετρελαίου δεν ειναι αυτο το τερας?)

:045: Όχι δεν είναι πετρελαίου. Είναι ορειχάλκινη αντλία μεταγγίσεων υγρών, αυτόματης αναρρόφήσεως και διπλής κατεύθυνσης με δυνατότητα μετάγγισης 1800 λίτρα την ώρα και μανομετρικό ύψος 25 μέτρα(αυτά λέει το manual). Θα πάθετε πλάκα με την τιμή της..........................................................................................................................................................................................................................................................68ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:040: :091: Guys, σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τις συμβουλές σας. Λοιπόν θα κάνω ότι πιο γρήγορο μπορώ να το συνδέσω στο case γιατί και εγώ ανυπομονώ :026: να δω τι θα έχω από temps. Εν αναμονή γιατί ειμαι και βράδυ αυτή την εβδομάδα στην δουλειά και είμαι "νεκρός". :015:

:015: :015: :015: :015:

ωραιος ο παικτης ;)

συγχαρητηρια για την ιδεα και την υλοποιηση...

δεν ειμαι γνωστης στα θεματα υδροψυξης

οποτε δεν ξερω τυχον προβληματα που θα προκυψουν

αλλα φαινεται οτι εχεις την ορεξη και τις γνωσεις να τα ξεπερασεις!

αντε να δουμε και κανενα αποτελεσμα...

Ujin έβαλα το pc μου στην υπογραφή μου....( :118: ωραία ρίμα...για hip hop πάει κατευθείαν)

και να και μερικές φώτο από το pc μου.... :045:

attachment.php?attachmentid=715&stc=1

attachment.php?attachmentid=716&stc=1

attachment.php?attachmentid=717&stc=1

attachment.php?attachmentid=718&stc=1

Το PC δίπλα ειναι του brother μου (AMD 2800+Barton@2200Mhz 200x11, 2x512Mb PC3200 Kingstown T:6 3 3 2,5 , 1xIBM 100Gb + 1xMaxtor 80 Gb, Asus GForce 3 Ti200 64Mb, DVD Pioneer 120, Pioneer DVDR 106, Epox 8rda+, Leadtek Winfast TV 2000XP, Creative Platinum Audigy 2 EX, SLK 900U, PSU Herolchi 380w)

Είναι και τα δύο pc πάνω σε δίκτυο και έχουν μία κοινή ADSL 384

attachment.php?attachmentid=719&stc=1

To pc του brother μου

attachment.php?attachmentid=722&stc=1

Και μία τελευταία όλα μαζί.....

attachment.php?attachmentid=721&stc=1

Αρκετά σας ζάλισα και σήμερα

See Ya...... :045:

post-369-1442173734,941_thumb.jpg

post-369-1442173735,0616_thumb.jpg

post-369-1442173735,1896_thumb.jpg

post-369-1442173737,9056_thumb.jpg

post-369-1442173738,0379_thumb.jpg

post-369-1442173738,2767_thumb.jpg

post-369-1442173738,4137_thumb.jpg

Μια χαρά σας βρίσκω!

Έχετε τρελαθεί στα games παρέα φαντάζομαι!

:036: Ναι αλλά μου τη σπάει όταν παίζουμε soldier of fortune ή unreal tournament που κοιτάει στην δικιά μου οθόνη για να δει που του την έχω στημλενη... :077:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.