Jump to content

Παρακαλω οι ειδικοι απο PRESCOTT να απαντησουν!!!

WizarD1416003179

Recommended Posts

Για χαρα θα ηθελα να μαθω αν καποιος ξερει πιο ειναι το <<καλυτερο>> stepping για Prescott 3.2 Ghz για socket 478??? :102: Φυσικα να μπορω να το βρω αυτη τη στιγμη στην αγορα.

D0 stepping με s-spec SL7KC.

Δυστυχώς δυσεύρετοι στην Ελλάδα αλλά όχι και απίθανη η περίπτωση να "πέσεις" σε έναν τέτοιο.

Ενημερωτικά....αγοράστηκε ένας τέτοιος από χρήστη του φόρουμ πρόσφατα από το κατάστημα smart-shop (Σολωμού 34).

Δέν γνωρίζω άν υπάρχει άλλο κομμάτι.

Λοιπον...μετα απο αρκετο ψαξιμο ειχα σιχαθει να βλεπω MALAY C0 step με το κλασικο s-spec SL7B8. (εχει γεμισει η αγορα!!!)Ωσπου φενεται καποιος με λυπιθηκε και επεσε στα χερια μου ενας D0/s-spec SL7KC/COSTA RICA.Eχω διαβασει αρκετα καλα σχολια για τους συγκεκριμενους Κοσταρικανους ως πρως το κλοκαρισμα,βεβαια αυτο θα το δειξει ΜΟΝΟ η πραξη!ΑΑΑ επισης ειχα βρει παλι D0 step/s-spec SL7E5/PHILIP./COSTA RICA αλλα δεν ειχα αρκετες πληροφοριες για το συγκεκριμρνο stepping γιαυτο και προτιμισα το πρωτο.Η γνωμη σας???(φιλικα){{WIZARD}}

Εκανες πολύ καλά στην επιλογή αυτού του s-spec.

Πιστεύω να είσαι και λίγο τυχερός και να δικαιωθείς από το αποτέλεσμα.

Ο λόγος που είχα προτείνει το συγκεκριμένο spec

Πολύ χαμηλό Vcore

Αν δέν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος στο site της Intel...(θα βεβαιωθούμε από το επόμενο spec update)....τότε επιβεβαιώνεται η εξής φήμη.

Η Intel πλησιάζωντας στο τέλος παραγωγής επεξεργαστών σε 478 socket..."έβγαλε" σε περιορισμένη παραγωγή desktop επεξεργαστές με χαμηλή τάση λειτουργίας....για χρήση σε Laptop.

Φιλε Τασο ευχαριστω για το ενδιαφερον σου στις πρωτες ερωτησεις μου αλλα και για τωρα.Τωρα,για το χαμηλο vcore το ειχα διαβασει και εγω στο site της intel και ειχα παραξενευτει,το κουτι παντως γραφει 1,4v max.Ακομα δεν εχω φορεσει τη CPU πανω στο mobo για να δω τι παιζει.Θα μετρησω τασεις με πολυμετρο και θα ποσταρω συντομα foto κτλ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.