Jump to content

Μη stable low end συστημα

spresv

Recommended Posts

Το βρηκα τελικα.....

CPU ειναι....

Σε prime παγωνει το συστημα...

Σε toast απο το 2ο λεπτο πεταει μπλε οθονη......

2ο Ημιχρονο Ελλαδα - Τσεχια συμπιεση παλι παγωνει στο 3,5%......

Καμια καλη χωματερη να τον πεταξω????? :116: :102: :102:

Γαμω της Γης τον αξονα που λεει και ενας γνωστος μου!!!!!!!!!

πριν λιγο πεταει μπλε οθονη και το μονο που προλαβα να δω ειναι KERNEL_DATA_κατι_κατι

και απο πανω δεν ανοιγουν και τα linux! Το κερατο μου!!!!!!!!

Aφου ειναι 0330 τι ρωτας?

Ξεκλέιδωτος ειναι και με τα μπουνια......

Διαβαζοντας τα ποστ σου το συμπερασμα ειναι οτι ο επεξεργαστης δεν τραβαει ψηλα επομενως μην κοπτεσαι.........

Τα ορια τους με νορμαλ ψυξη (εστω και με καποιο ρευμα παραπανω) ειναι τα 2200ΜΗz ε αφου δοκιμασες τα 2330 μαλλον το παρατραβηξες.........

Σου προτεινω να τον τρεχεις στα 2200 = 11 Χ 200 ελπιζοντας οτι θα αντεχουν οι μνημες σου εκει πανω........

Οταν βρεις τα ορια του με το Prime95 Large FFT (και χαλαρα timings τις μνημες) βαλε μετα σφιχτοτερα και τρεξε Blends FFT........

Kαι μην τσαντιζεσαι εγω εχω αλλαξει ενα σωρο μητρικες κι επεξεργαστες για να φτασω εδω που ειμαι ευκολα δεν ειναι ολα....... :102:

Aφου ειναι 0330 τι ρωτας?

Ξεκλέιδωτος ειναι και με τα μπουνια......

Διαβαζοντας τα ποστ σου το συμπερασμα ειναι οτι ο επεξεργαστης δεν τραβαει ψηλα επομενως μην κοπτεσαι.........

Τα ορια τους με νορμαλ ψυξη (εστω και με καποιο ρευμα παραπανω) ειναι τα 2200ΜΗz ε αφου δοκιμασες τα 2330 μαλλον το παρατραβηξες.........

Σου προτεινω να τον τρεχεις στα 2200 = 11 Χ 200 ελπιζοντας οτι θα αντεχουν οι μνημες σου εκει πανω........

Οταν βρεις τα ορια του με το Prime95 Large FFT (και χαλαρα timings τις μνημες) βαλε μετα σφιχτοτερα και τρεξε Blends FFT........

Kαι μην τσαντιζεσαι εγω εχω αλλαξει ενα σωρο μητρικες κι επεξεργαστες για να φτασω εδω που ειμαι ευκολα δεν ειναι ολα....... :102:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

11x200!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

Με συγχωρεις ρε Γιαννη αλλα καιρο ειχα να γελασω ετσι. Παρα λιγο να κοπουν και τα 2 εναπομειναντα ραμματα απο το γελιο... :005: :109:

Με την gigabyte που ειχα δοκιμασει να αλλαξω πολλαπλασιαστη δεν ειχε γινει τπτ. Επαναλαμβανω ειναι thoroughbred.

Τεσπα δεν χανω τπτ να δοκιμασω. παντως απο 133σε 200 λιγο κουλο μου φενεται. Να μου πεις ομως και απο 166 σε 260 που βαρεσες εσυ στον κακομοιρη το βαρ(α)τον το ιδιο κουλο ητανε :D:D ;)

Με τη gigabyte ουτε που ειχε ιδρωσει το αυτι του πολλαπλασιαστη ενω τωρα αλλαξε!!!!!!!!!!

Αν δεν μυνησω αυτον τον π@@@τη τον μηχανικο που εφτιαξε τη gigabyte να μη με λενε Πρεσβυτιδη...εεεε.....Πρεσβυτη ηθελα να πω..... :116: :040: :116: :040:

Να δουμε ποσο ξεσκιζεται τωρα......

Επιτελους AMD PAYS OFF!!!!!!!!!

12x175=2104 με 1,8vcore 1:1 ε 2,7 στις μνημες και timmings 3-3-3-7 (η μνημη ειναι 333)

Για τρια τεταρτα που εβαλα το prime δεν κωλωσε πουθενα ενω πριν παγωνε στο 1ο λεπτο. Θα το αφησω τωρα 2-3 μερες να δουμε..........

Δοκίμασε οποσδήποτε τα 200...θα εξαρτηθεί απ τις μνήμες βέβαια, αλλά στην τελική δεν νομίζεις οτι ήρθε η ώρα για καμιά ddr400? Δώσ του. Και 1.8 μου ακούγονται πολλά για μόλις ~2.1G. Και εγώ είχα έναν 2400+ που δεν ήταν καλός στο oc αλλά τα 2.2G τα χε στα 1.75v (σε 7njs όμως). Καλό oc οβεκλόκη.

Δεν εχω ορεξη να κανω πειραματα fsb/volt. Εδωσα τοσο απο την αρχη για να μην μου τα πρηζει!

LOL

EDIT

------------------------

Τελικα δουλευει το ιδιο σταθερα και με μικροτερη ταση. Τωρα ειμαι 11x200 με 1,75.

εχω εναν ιδιο με σενα,200*10@1,65 200*10,5@1,65 200*11@1,7 200*11,5@1,75 205*10,5@1,65 συνδυασμοι που εχω κανει για να μη δοκιμαζεις ασκοπα,με μητρικη(FSB333) της υπογραφης.πανω απο 205 εχω προβλημα με το PCI/AGP και δεν εχω δοκιμασει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.