Jump to content

PES3 και Κάρτα Γραφ.

Maynard1442169073

Recommended Posts

Λοιπόν επειδή το ξαναέγραψα και κάπου χάθηκε το μήνυμα τα γράφω πιό

συνοπτικά...

Μπορώ να πάρω μια φτηνή κάρτούλα ίσα να παίζει 2-3 συγεκριμένα παιχνιδάκια δεδομένου του αδύναμου συστήματος που έχω?

αδύναμο συστηματάκι: AthlonXP2400+(@2gh δηλαδή), 256ram.

games: pro evolution soccer 3(μάλλον και το 4 που έρχεται), sillent hill3 (4 έχει βγεί για pc?). Δεν απαιτώ τρελλές αναλύσεις ή τα ΑΑ ΑF ανοιχτά σών

και καλά, απλά να είναι playable ικανοποιητικά.

Μια και δεν είμαι γενικά gamer σκέφτομαι μέχρι-γύρω στα 120Ε. Γίνεται

αγαπητά μου παιδιά?και αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία για τα συγεκρίμενα παιχνίδια θα βοηθούσε πολύ.

στα λεφτα που θες περιπου οι καλυτερες επιλογες(με τελικες τιμες) αυτη τη στιγμη ειναι:

albatron geforce fx 5700 128mb - 118 euro (πλαισιο)

abit radeon 9600 256mb - 130 euro (ramshop)

club-3d radeon 9600 128mb - 116 euro (ramshop)

προσωπικα θα χτυπαγα την 2η...256mb ειναι αυτα...θα βοηθησουν πολυ στη νεα γενια παιχνιδιων...

......εκτος αν θες να περιμενεις τις αντιστοιχες της σειρες 6xxx κ Xxxx....

εγω ειχα geforce ti 4200 64mb κ επαιζαν κ τα 2 ικανοποιητικα...ειδικα το pes3...

τωρα για την 4η σειρα κ των δυο παιχνιδιων δε ξερω...λογικα ομως δε θαχουν κ καμια τρελλη διαφορα σε απαιτησεις...(ειδικα αν παρεις την 9600 256mb δε πιστευω ναχεις κανενα προβλημα..)

Γενικά πάντως έχω ακούσει για πολή καλή συμβατότητα της Radeon 9600XT 128

με το συγεκριμένο game. Ανεβαίνει πολύ η τιμή όμως? Για να την έβαζα στις ζητήσεις

αν είναι. Eνα λινκ για το ramshop Warlord?

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις.

• 2 weeks later...

Επειδή έχω το ίδιο περίπου σύστημα,παίζω το PES3 με μία 5200 την οποία υπερχρονίζω για το παιχνίδι από 250/266 σε 280/330.Σε νορμάλ ούτε η 5600 φαντάζομαι να είναι τόσο καλύτερη αλλά ίσως να είναι αρκετή.Εννοείται όλα σε low έτσι???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.