Jump to content

Nec 3500 (16x, DL 4x) στο e-shop με 104Ε !!!

sakattack1442169065

Recommended Posts

Εγω πηρα πριν μερικους μηνες το Nec 2500A 90ε...

Για αρκετους καιρο ακομα το συγκεκριμενο μηχανημα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το Nec 3500...Τα DL DVD δεν υπαρχουν ακομα και οταν ερθουν θα εχουν 10 ευρω το 1.. Ουτε DVDR 16x υπαρχουν ακομα αν δεν κανω λαθος..

Οταν θα εδραιωθουν τα DVD DL και θα εχουν ανταγωνιστικες τιμες ως προς τα SL τοτε θα αρχισω να θεωρω το μηχανημα μου παλιο - ξεπερασμενο και θα οδηγηθω προς αντικατασταση του...

το βρηκα και αλλου φθηνοτερα (βασικα δεν ειναι μαγαζι και μεγαλης εμπιστοσυνης αλλα ηταν το μονο που το ειχε ετοιμοπαραδωτο) στο Cosmodata με 90 ευρω τελικη τιμη bulk ετσι !! μια χαρα τα παει μεχρι τωρα , πηρα καποια dvd αδεια Βulkpaq φθηνα ηταν 22 ευρω τα 50 8χ λεει αλλα τα γραφω μια χαρα σε 12χ

αλλα εχω μια απορια τα dvd τα απλα 4.7gb δεν ειναι (αυτο λενε πανω τουλαχιστον) ? γιατι μεσω του Nero με αφηνει να γραψω μονο 4500mb (θα μου πεις και τι εγινε για 200Mb αλλα να μην μαθω ? )

παντως μια χαρα παει μεχρι τωρα εχω γραψει 26 dvd απλα εννοειτε και δεν εχει μασησει . φτου φτου . Παντως απο οτι συζητουσα με διαφορους πωλητες γνωστους εγινε χαμος με το συγκεκριμενο καθως οπως μου ελεγαν σε μια 2 ωρες το πολυ τους εφυγαν ολα απο την ωρα που τα εφεραν (εκτος βεβαια απο το cosmodata δεν ξερω το λογο μαλλον ολοι τους φοβουνται ....after sales service)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.